eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕☕☕☕☕☕☕
‍ ‍ موادلازم سه عدد تخم مرغ ( سفيده ها و زده ها در دو ظرف جداگانه ) نصف فنجان شکر دو فنجان خامه دو عدد پرتقال ( پوست گرفته و رنده شده بهمراه خلال آن ) طرزتهیه زرده تخم مرغ را در يک کاسه بريزيد ، آن را هم زده و بتدريج شکر را به آن اضافه کنيد تا غليظ شود . در يک کاسه ديگر ، سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا سفت شوند . خامه ، آب پرتقال ، زرده و سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد . مخلوط را در يک ظرف ريخته و روي آن را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد . 20 دقيقه قبل از سرو کردن ، آن را به فريزر منتقل کنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
‌ مواد لازم ذغال اخته ی خشک سه لیوان الوچه ی خشک پنج لیوان آلبالوی خشک سه لیوان زرشک یک لیوان خرما سه عدد ‌ طرز تهیه ابتدا همه ی این میوه های خشک و خوب میشوریم تا تمیز شه بعد تو یه قابلمه همه شو باهم مخلوط میکنیم و روش اب میریزیم جوری که اندازه ی آب تقریبن هم سطح با موادمون باشه و حدود یک سانت بیشتر. بعد میذاریم رو حرارت تا خوب موادمون بپزه و ابش کشیده شه سپس نمک و گلپر و اضافه میکنیم و با گوشتکوب موادو میکوبیم تا به خورد هم برن و حسابی آب دهنتون رو راه بندازن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه 16 تکه بیکن ؛ 4 پیاز سفید متوسط ​​؛ 500 گرم گوشت چرخ کرده ؛ 1 تخم مرغ ؛ 2 قاشق غذاخوری جعفری ، خرد شده ؛ سیر؛ سس باربکیو طرز تهيه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، جعفری ، تخم مرغ و سیر خرد شده مخلوط کنید. پیازها را از وسط نصف کرده و ورقه بالایی را بردارید. پیازها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. کوفته های بزرگ تهیه کرده و آنها را در 2 ورقه پیاز ببندید. روی تکه های بیکن را بپوشانید و با پیش غذا محکم کنید. کوفته ها را در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سس باربکیو را با برس بمالید و 5 دقیقه دیگر بپزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
نذارید آب سماور زیاد بجوشد، چون چای شما را بد رنگ و بی‌مزه خواهد کرد. ضمناً قوری را نیز قبل از دم کردن چای، اندکی گرم کنید. یعنی ابتدا قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید و سپس دوباره خالی نمائید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
موادلازم گوشت گوسفند همراه با چربی:یک کیلو نان لواش : دو تا سه عدد پیاز: ۳عدد روغن و کره ی محلی نمک و فلفل گوشت رو خرد کنیبن با پیاز و ۶پیمانه آب روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد. کف روی گوشت را بگیرین. نمک و فلفل اضافه کنین و حرارت را کم کنین .و اجازه بدین تا گوشت کاملا پخته و نرم بشه ولی له نشه. آب گوشت باید کاملا جذب گوشت بشه. تابه ی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه یک پیمانه کره و روغن محلی داخلش بریزین.تکه های نون لواش رو داخل کره سرخ کنیبن و یعد از سرخ شدن کنار بزارین . سپس گوشت پخته شده را در روغن داغ قراربدین تا سرخ بشه. وقتی تمام اطراف گوشت سرخ شد،گوشت رو روی نون‌سرخ شده بذارید . کباب و نون‌را داغ داغ با برنج سروکنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم آرد جو 2 قاشق سوپ خوری شیر هموژنیزه 250 گرم خامه50 گرم جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری کره 25 گرم فلفل و نمک مقداری کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید. آرد را به آن اضافه کنید و دوباره برای یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل کنید تا کاملا صاف شود. سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته، همه آب گوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت 5تا8 دقیقه دوباره داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله مخلوط را دو تا سه بار خوب هم بزنید. خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و هم بزنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم سینه مرغ چرخ شده نیم کیلو تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری3 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر1 قاشق چای خوری آرد نخود چی یه قاشق مربا خوری پر روغن مایع به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سینه ی مرغ رو چرخ کنید سیر و پیازو رنده کنید جعفری رو ساتوری ریز کنید کنید همه ی ادویه هارو اضافه کنید تخم مرغ و آرد سوخاری و آرد نخود چی رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم حسابی مخلوط کنید من دو قاشق روغن مایع هم زدم بذارید یخچال دو ساعت بمونه بعد توی دست شکل بدید گرد یا بیضی من شکل بیضی حالت دادم(توی عکس ببینید ) و توی روغن فراوان سرخ کردم. اگه موقع شکل دادن حالت چسبندگی داشت دستتونو با آب یا روغن چرب کنید.این غذای خوشمزه هم با برنج سرو میشه هم‌با نون کنارش گوجه و خیار شور بچینید و نوش جان کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🍗🧆🍗🧆🍗🧆
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک خرما🧆 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳