هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
💓 کیف و کفش سدنا 💓
حراااج نمیکنیم ارزان میفروشیم😊
تنها کانالی که:
کفش اسپورت 25000✨😌🦋
صندل 30000✨😌🦋
مجلسی. 40000✨😌🦋
ارسال رایگان🍀✨
https://eitaa.com/joinchat/558497854C6b4c6c79c0
#بورقی_ترکی
در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#آموزش_موس_نسکافه_فندقی
مواد لازم
تخم مرغ ۲عدد
شکر نصف پ
شیر داغ داغ نصف پ
خامه ی فرم گرفته ۱ پ
نسکافه 1 ق، غ
وانیل 1/4 ق، چ
پودر زلاتین ۱ق،غ
فندق بلغور شده نصف پ
طرز تهیه
زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن
پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم.
سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴 خبر فوری: سازمان بهداشت جهانی:
🚫🚫به هیچ عنوان جراحی نکنید🚫🚫
امواج فراصوت راه درمان خارق العاده برای مفاصل
📲 برای دریافت مشاوره کاملا رایگان از متخصصین روی لینک مخصوص کلیک کنید و شماره خود را وارد کنید 👇
درمان قطعی زانو درد👇
https://zaya.io/vm369
درمان قطعی کمر درد👇
https://zaya.io/voi9a
درمان قطعی گردن درد👇
https://zaya.io/zdqhz
#باقلاقاتق.
لوبياي كشاورزي ياهمون لوبياي رشتي ١پيمانه.
تخم مرغ٢عدد
شويد٢قاشق
زردچوبه نمك وفلفل
سيرچندحبه
لوبياروازشب قبل خيس كرده وپرست بكنيدسيروخردكنيدبالوبياوبقيه موادمخلوط كنيدروغن ريخته وتفت دهيددوليوان اب ريخته وبزاريدباشعله كم بپزه دراخرتخم مرغهارواضافه كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#خرما_شکمپر
مواد لازم
خرما خشک 30 عدد
پنیر خامه ای نرم شده 110 گرم
گردو تست و خرد شده 1/2 فنجان
آب پرتقال 1 قاشق غ
عسل 1 قاشق غ
پوست رنده شده 1 لیمو سنگی
طرز تهیه
خرما را از یک طرف چاک دهید و باز کنید. هسته خرما را بیرون بیاورید.
در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شود. عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و بار دیگر بهم بزنید. پوست لیمو رنده شده و نصف گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
مواد را داخل قیف بریزید. اگر هم قیف نداشتید، مواد را داخل یک گوشه از کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید. داخل خرماها را با مواد داخل قیف پر کنید. اگر دوست داشتید روی آن را با پوست لیمو رنده شده اضافی و یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
بهتر است قبل از سرو آنها را در یخچال نگهداری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
با چاقی و بیماری خداحافظی کن😍👇
یک بار برای همیشه😍
💠کدوم یکی از حالت های زیر رو داری؟🤔
1⃣صبح ها مزه دهنت تلخ میشه؟!
2⃣یبوست داری یا کف پاهات داغه؟!
3⃣کسل و خسته هستی یا کبدت چربه؟!
4⃣تمرکزت پائینه یا فراموش کاری داری؟!
5⃣#نفخ_ و_ ورم شدید معده داری؟!
برای درمان ریشه ای وارد کانال زیر شو👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1590034834Cf1b46c0e7d
#کرم_موز
مواد لازم
موز 3 عدد
شیر ۲ پیمانه
خامه ۱ پاکت صورتی
شکر ۱/۲ پیمانه
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ژلاتین رو به همراه 1/4 پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف بشه.
شیر و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و شیر کمی بجوشه. وقتی شکر تو شیر حل شد از روی حرارت برش دارید تا شیر کمی خنک بشه بعد ژلاتین حل شده که از حرارت افتاده رو همراه با وانیل به شیر اضافه کنید.
خامه صبحانه که تو دمای محیط گذاشتید از قبل ( که تو بسته های صورتی رنگه ) رو یه مقدار بزنید . بعد خامه رو به مخلوط شیر و شکر و ژلاتین اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا مایه یکدست بشه.
موزها ی له شده یا رنده شده رو به مواد بالا اضافه کنید.دسر رو تو قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 4 ساعت بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده.
برای خارج کردن کرم از قالب اطرافش رو با چاقو آزاد کنید
میتونید از یک قاشق پودر نسکافه تو مرحله جوشیدن شیر برای این دسر استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#_کوفته_لپه_یزدی
موادلازم
سبزی معطر: ۳۵۰ گرم
کشمش: نصف پیمانه
سیب زمینی
لپه: ۳۵۰ گرم
زرشک: یک پیمانه
پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام: ۴ عدد
تخم مرغ پخته: ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: یک کیلو
نمک و ادویه: مقداری
رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا لپه را می پزیم و آبکش میکنیم.
سپس سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می کنیم، رنده می کنیم و به لپه ها اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم مرغ های آبپز که پوست کنده ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم.
بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفته ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته ها میگذاریم پخته شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
قوی باش بانو 💪😍
♦️ چطور همسر دلخواهی باشیم؟
♦️ چطور فرزند آرام و زرنگی داشته باشیم؟
♦️ چطور خونه آرامی داشته باشیم؟
❇️ذهن ارام ، اعتماد بنفس ،
شکرگزاری ، دوری از خرافات،...
کنارتون هستیم،تا قوی ترین باشی💖✌️
فقط کافیه رو لینک زیر کلیک کنی😍👇
https://eitaa.com/joinchat/376635808Ca9bf28c66a
#مارمالاد_زرد_آلو
مواد لازم
زردآلو کاملا رسیده 1کیلو
شکر بین 800 تا 900 گرم بستگی به شیرینی زردآلو داره
وانیل یک چهارم ق چ
پودر ژلاتین برایدمارمالاد یک ق غ
اب یک لیوان
طرز تهیه مارمالاد
به دو روش میتونین درست کنید، اول اینکه داخل قابلمه دو سه برابر حجم زردآلو اب ریخته و جوش بیارین زردآلو رو بعد هسته گیزی داخل اب جوش سه تا چهار دقیقه بجوشونین بعد ابکش کنین ( شوک) بعد پوستشو بگیرین و داخل میکسر میکس کنین به همراه شکر روی حرارت بزارین تا بجوشه حرارت رو ملایم کنید تا قوام بیاد حدود بیست دقیقه در آخر ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط و بنماری میکنیم و به مارمالاد اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه که خوب غلظت پیدا کرد از رو حرارت برمیداریم وانیل میزنیم اجازه میدیم خنک بشه داخل شیشه دربسته د یخچال نگهداری میکنیم
بسیار خوشمزه ودمطبوع ومناسب انواع دسر کیک وچیز کیک هست
روش دوم بعد هسته گیری زردالوو شکر و یک لیوان آب روی حرارت گذاشته پخته که شد میکس میکنیم و دوباره رو حرارت تا به غلظت برسه و ژلاتین حل شده میزنیم در اخر وانیل
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#جوجه_کباب_خامه_ایى
سینه مرغ روبا پیاز،نمک و فلفل سیاه،اب لیمو تازه،١قاشق سس مایونز،٢قاشق خامه،٢حبه سیر،زعفرون باهم مخلوط میکنیم.در یخچال استراحت میدیم. در تابه ای سرخش میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢