هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌دقیقا کاری که بلاگرا با بچه هاشون انجام میدن😒
مطمئنم فکرشم نمیکردید که اینکار چه آسیبی به بچه ها میزنه🥺
✅برای ارتباط با مشاور متخصص فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنید 👇👇👇
https://hamkadeh.com/landings/FXrFU
https://hamkadeh.com/landings/FXrFU
#شور_سیر
مواد لازم
750 گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو ق غ دونه فلفل سیاه
طرز تهیه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
بلغم ، عامل 90 درصد مشکلات و بیماری ها🥶😭
تا وقتی این سردی داخل بدن باشه ، لاغری اتفاق نمیوفته
مشکلات دیگه مثل مشکلات گوارشی و تیروئید و ... همه ناشی از این بلغمه😒
بهترین راه درمان؟
استفاده راهکار های طب سنتی و گیاهی
امتحانش مجانیه.با یه مشاوره رایگان از طریق لینک زیر میتونی مزاجت رو بشناسی👇
#شادابی_و_سلامت
https://eitaa.com/joinchat/2488926385C0af04ab7dc
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آش_شلغم
موادلازم
بلغورگندم یک لیوان
عدس نصف لیوان
برنج نصف لیوان
نمک وزردچوبه به میزان لازم
سیرکوبیده یک قاشق غذاخوری
نعناخشک یک تادوقاشق غذاخوری
کشک دوقاشق غذاخوری
شلغم خردشده یک لیوان
سبزی آش ۴۰۰گرم(جعفری،گشنیز،اسفناج،برگ سیر
پیاز یک عدد
بلغور،عدس وبرنج روشسته وحدودا یک ساعت میزاریم خیس بخوره وبعدداخل قابلمه باآب میزاریم تا نیم پزبشن
تواین مرحله بهش سبزی وشلغم خردشده رواضافه کرده اجازه میدیم تاشلغم پخته بشه تواین حین پیازداغ رواضافه میکنیم(پیاز،سیر،نعنا خشک ،نمک وزردچوبه ،فلفل)
درآخرهم کشک رومیریزیم حالاآش خوشمزه ماآمادس من روی اون روباکشک ونعناداغ تزیین کردم توصیه میکنم یکبارهم شده درست کنیدوازطعم بی نظیرش لذت ببرین
نکته:اگربرای فردسرماخورده این آش رودرست کردین پیازداغ به همراه روحذف کنید
من داخل سبزی آش ازبرگ سیرهم استفاده کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
مانتوعبای شیک و ساده میخواستی⁉️
وارد شو 👇👇
https://eitaa.com/hejab_sorayaa
چرا این عکسهای مزونی عبا تو همه ایتا پخش شده؟؟؟....🤔🤔
اگر دقیقا اصل این مدل عبا رو میخوای بیا داخل کانال 🌚
ببین و مقایسه کن 🌚
🏆 کیفیت بالا 🏆
🔥 تخفیف و هدیه مناسبتی 🔥
اصلا ببین و لذت ببر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2111308093C01b639b941
👆🎀🎀👆بزن لینک بالا و عضو شو
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قزلالا_با_سس_ریحون_و_سالاد_انبه
یک غذا از منو فرنگی
سس ریحون
لیمو ترش
روغن زیتون
ریحون خشک
نمک و فلفل
ماهی قزلالا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه.
سالاد انبه:
انبه
پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه)
پیاز
ریحون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اطلاعات عمومیت ضعیفه!؟😕
دوست داری تو یه جمع ساکت نباشی و حرفایی واسه گفتن داشته باشی و كم نيارى؟!🗣😊😎
اینجا اطلاعات عمومیت رو بالا ببر...👇
https://eitaa.com/joinchat/470220841Cf12daa7732
https://eitaa.com/joinchat/470220841Cf12daa7732
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_روکش_شکلاتی
نحوه صحیح روکش کردن کیک با شکلات مخصوص
حتما شکلات از دما افتاده باشه و کیکتون هم یخی یا خیلی سرد نباشه وگرنه هرچقدر هم روغن مایع تو شکلات بریزین ولی چون سرمای کیک زیاده زود سفت میشه و حتما کیک وسط گردون بذارین و به مقدار لازم شکلات مرکز کیک بریزین و نوک چاقو مرکز کیک و با دست دیگه گردون رو بچرخونید طبق فیلم و بعد سریع دیواره کیک رو با چاقو صاف کنید به همین راحتی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_شیروان_پلو
مواد لازم
۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲ قاشق مربا خوری نعنا
۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
۱ عدد پیاز
۱ لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛