فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن بلو
پارت دوم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی تره😌
غذای سالم و مقوی با تره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات کلاسیک🥹
مواد لازم :
۳۵۰ گرم آرد
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ مخمر خشک
۴ گرم بیکینگ پودر
پودر وانیل
۳۰ گرم شکر
۴۰ گرم کره نرم شده
۲۱۰ میلی لیتر شیر گرم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بورک🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پفکی با ماست😋
بافت بینظیری داره، خوراک مهمونیاست
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یک تخم مرغی🤩
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۱۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۶۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه قاشقی خوشمزه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کباب_قارچ
مواد لازم
قارچ صدفی- کره یا روغن- نمک و فلفل
طرز تهیه
قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد . بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنیدَ
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اسکول ترین کانال ایتا😐😂
زیر نظر اسکولان
سعی کردیم 2 درصدی سانسور کنیم😂😂
پاتوق دخترای اسکول😐♨️
🔞 تایلند انلاین😁👇
https://eitaa.com/joinchat/875299040C5fcf771250
⚠️ با #فیلتر_شکن وارید شید🚷🙈☝️🏻
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایدهه_صبحانه و با موادی که هر روز برای #صبحانه مصرف میکنید، سفره صبحانه را رنگین و با سلیقه بچینید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#لوه_کباب_با_دورچین_آلو_وزرشک
طرز تهیه
گوشت تازه گوسفندی روتو قابلمه می چینیم وروشو ۴،۵دونه پیاز خلالی میکنیم وبدون اینکه هم بزنیم درشو می بندیم میزاریم رو شعله متوسط تاپیازآب بندازه (نکتش اینجاست که فضا خالی نباشه که پیاز بره کف قابلمه،پیازها بایدروی گوشت قرار بگیرن) وگوشت باآب پیاز بپزه وقتی یه خورده آب انداخت کمی زعفرون وفلفل قرمز چرخ شده میریزیم توش وآخرای پخت هم میزنیم ونمک بهش اضافه می کنیم ودر یک قابلمه جداگانه کمی کره میریزیم وآلو که از قبل خیس داده بودیم بهش اضافه می کنیم وکمی تفت میدیم وبه مخلوط گوشتمون اضافه می کنیم ومیزاریم آب گوشت هم کمی کشیده بشه وآخرا بهش زرشک رواضافه کرده وبعد نوش جان به این میگن لوه کباب
هرچه پیاز بیشتر آب بیشتری هم میندازه تواین روش نیازی به اضافه کردن آب نیست خود پیاز به اندازه کافی آب میندازه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱