فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_چیپس_خانگی
سیب زمینی/نمک و فلفل/روغن زیتون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
#ترشی_پیاز_سفید
مواد لازم
مک
فلفل
سیر
نعنا خشک
سرکه سفید
طرز تهیه
پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و به مدت ۲ ساعت در کناری قرار دهید تا خشک شود.
داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید.
شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.
دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند، چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی می شود.
هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد، پس از ۱۰ روز می توانید ترشی را در یخچال قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
#بارک_شکلاتی_سفید
موادلازم
شکلات سفید 450 گرم
آلبالو خشک ½1 پیمانه
مغز پسته ¼1 پیمانه
روغن مایع ½1 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلاتها آب شده اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلاتها هم آب شوند.
دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می شود.
دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه دارید.
یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری که ضخامت آن حدود 1.5 سانتی متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید.
سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت تر شود.
سپس آن را به تکه های زاویه دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟