eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارد ١پيمانه ماست نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه بكينگ پودر 2ق چ نمك و فلفل و آویشن تخم مرغ ۲عدد فلفل دلمه رنگي خرد شده ذرت و قارچ و هر چیزی که دوست دارید مرغ یک چهارم سینه ی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت_دوم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بار این جوری درست کن عاشق طعم و مزه ش میشی ۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
سیر ۱ کیلو روغن مایع یا کنجد یا زیتون ۱ لیوان نمک ۱ ق غذا خوری طرز تهیه حریره سیر ابتدا سیر ها را پوست بگیرید و خوب بشورید و بگذارید تا خشک خشک شود نباید اصلا مرطوب باشد برای بهتر خشک شدن یک دستمال نم گیر پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا خشک شوند. برای پوره کردن سیر به غذاساز یا یک دستگاه خرد کن نیاز دارید سیر ها را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا پوره پوره شود. وقتی سیرها پوره شدند آنها را داخل کاسه ای ریخته و روغن مایع را افزوده و هم بزنید تا به یک مخلوط نه خیلی سفت نه خیلی شل برسید باید غلظت مواد آن شبیه پوره باشد پس یکباره روغن را اضافه نکنید تا شل نشود. وقتی روغن را اضافه کردید باید نمک را اضافه کنید مقدار نمک حریره باید خوش نمک باشد نه خیلی شور نه خیلی بی نمک باشد. نمک را به حریره سیر اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را داخل شیشه تمیز که خشک کردید بریزید و مقداری روغن روی آن ریخته تا خشک نشود سپس در یخچال نگهداری کنید و برای انواع غذاها استفاده کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
کیک فوق العاده انرژی زا ومناسب روزهای سرد زمستانی مواد لازم: آرد ۱_۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۳عدد شیره انگور ۱پیمانه روغن مایع ۱/۲پیمانه کره ۵۰ گرم گردو خرد شده ۱ پیمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو با هم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغهاو وانیل را می زنیم تا حجمش دوبرابر و کرم رنگ شود،روغن مایع و کره نرم شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد شیره انگوررا اضافه می کنیم اگر شیره انگور شما سفت بود کمی حرارت بدهید البته در حد کمی گرم شدن، و بعد گردو را در کمی آرد بغلطانید و بعد ارد اضافه ان را بگیرید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رااضافه کرده و مخلوط می کنیم ودر فر گرم شده با درجه ۱۸۰و زمان ۴۵دقیقه میگذاریم البته بستگی به دمای فر هم دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای 4تا 6 نفر برنج 3 پیمانه تخم مرغ 2 عدد ماست 4 تا 5 قاشق غذاخوری محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری روغن مایع یک دوم پیمانه نمک و زیتون سبز و سیاه به میزان لازم طرز تهیه برنج رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!) تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید. کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود 1 ساعت با شعله کم دم بیاد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کیک فوق العاده انرژی زا ومناسب روزهای سرد زمستانی مواد لازم: آرد ۱_۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۳عدد شیره انگور ۱پیمانه روغن مایع ۱/۲پیمانه کره ۵۰ گرم گردو خرد شده ۱ پیمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو با هم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغهاو وانیل را می زنیم تا حجمش دوبرابر و کرم رنگ شود،روغن مایع و کره نرم شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد شیره انگوررا اضافه می کنیم اگر شیره انگور شما سفت بود کمی حرارت بدهید البته در حد کمی گرم شدن، و بعد گردو را در کمی آرد بغلطانید و بعد ارد اضافه ان را بگیرید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رااضافه کرده و مخلوط می کنیم ودر فر گرم شده با درجه ۱۸۰و زمان ۴۵دقیقه میگذاریم البته بستگی به دمای فر هم دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل ۵ عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم هویج ۲عدد پیاز ۲عدد زرد چوبه نصف قاشق مرباخوری پودر سیر یک قاشق مرباخوری آویشن یک قاشق مرباخوری پنیر پیتزا، کنجد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جمعه تون زیبا و شاد امروزتان پراز شادی الهی امروز خونه هاتون پربرکت رابطه هاتون پراز رنگ های زیبا وجودتون سلامت دلتون پر اميد و لحظاتتون سرشاراز عشق و شادی باشه تقدیم به شما خوبان آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون ﹝@Jomlax