eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام صبح چهارشنبه تون سـرشـار از لطف بی کران خــدا الهـی گـل لبخنـد رو لباتون همیشگی باشه الهی عطر گـلها دل آرای زندگیتون وشـادی نقل لحظه هاتون باشه چهارشنبه شـاد و سرشـار از زیبـایی ﹝@Jomlax
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
نکات خوب ، پختن گوشت خورشتی ۱- صبر کنید *یخ گوشت باز شود* ، بعد آن را برای سرخ کردن استفاده کنید. اگر گوشت یخ زده باشد قسمت بیرونی آن زودتر سرخ می‌شود و شروع به خشک شدن می‌کند، در حالی که قسمت میانی گوشت هنوز سرخ نشده ، در نتیجه هم طعم خورشت را تغییر می‌دهد و خورشت بوی زهم می‌گیرد، هم اینکه قسمت‌هایی که آب آن زیادی گرفته شده، سفت و دیرپز می‌شود. ۲- *رب گوجه و نمک* دو تا از مهم‌ترین موادی هستند که موجب دیرپز شدن گوشت و نپختن گوشت در خورشت می‌شوند. بنابراین تا وقتی گوشت نپخته و جانیافتاده اصلاً به آن نمک و رب گوجه اضافه نکنید. ۳_ *لیموعمانی* هم موجب دیرپز شدن گوشت می شود تا گوشت نپخته به خورشت اضافه نکنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
میوه‌ها را جدا از هم در یخچال بگذارید یکی از مسایلی که معمولا سبب رسیدن سریع‌تر میوه‌ها و فساد زودتر آنها می‌شود نگهداری انواع میوه در کنار هم است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥬🥦🥬🥦🥬🥦🥬
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم مرغ پخته شده و خرد شده 1پیمانه بیکن سرخ و ترد شده 10ورق نازک پنیرچدار 1 پیمانه فلفل 1 قاشق طرز تهیه همه روباهم مخلوط میکنیم خمیر پیتزا(به میزان 300گرم)روباز میکنیم و مواد را میریزیم داخل خمیر را میبندیم و میبافیم در اخر سس کره و سیرسبز(1.2پیمانه) میزنیم. 30دقیقه در دمای 200درجه ی سانتیگراد در فر می‌گذاریم. غذای شما آماده است. نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارریزخردشده مقدارکمی شوید به دلخواه پودرسیریاسیرخردشده ماست، 1-2 قاشق غذاخوری سس مایونز ونمک درصورت دلخواه سبزی معطرخشک رااضافه کنیدودرظرف مناسب بریزید نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
سیب زمینی آب پز دو عدد پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری آرد سه قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
موادلازم کرم کارامل یک بسته شیر سه لیوان بیسکوییت پتی پور یک بسته(من کاکائویی استفاده کردم) پودر ژلاتین دو ق غ پودر نسکافه یک ق غ شکر سه ق غ خامه صبحانه نصف پاکت آب سرد نصف پیمانه طرزتهیه ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه بعد پودر کرم کارامل رو با شیر روی حرارت ملایم گاز می گذاریم و هی هم میزنیم تا به جوش بیاید وقتی جوشید از حرارت بر میداریم و تو مخلوط کن میریزیم و بیسکویت ها و خامه وشکر و ژلاتین و پودر نسکافه رو هم اضافه میکنیم و دستگاه رو روشن میکنیم تا مایع مون کامل یکدست بشه ودر آخر در قالب مورد نظر ریخته حداقل سه ساعت در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره اگر ۵ ساعت یا بیشتر بمونه خوب جا افتاده میشه. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
اب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری ارد 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد نمک مقدار لازم طرز تهیه کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘