7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کیک_کهکشانی_بدون_تخم_مرغ
کیک اسفجنی با بافت بسیار پف و پنبه ای رو اینمدلی درست کنید که عالیه
مواد تشکیل دهنده
3 عدد تخم مرغ
کمی نمک
12 قاشق غذاخوری شکر
با همزن بزنید
12 قاشق غذاخوری روغن نباتی
12 قاشق غذاخوری شیر
آب 1/2
لیمو 1/2 لیمو
را پوست بگیرید و رنده بزنید و خوب مخلوط کنید
12 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر (7 گرم)
یک ظرف پخت (20-22 سانتی متر)
را با روغن نباتی چرب کنید
به مدت 25-30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید با پودر قند بپاشید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_قیمه_نثار
گوشت گوساله:۳۰۰گرم
پیاز یک عدد متوسط
خلال پسته:۴ق غ
خلال بادام:۴ق غ
ادویه شامل زردچوبه؛ دارچین ومیخک و جوزهندی زعفران و پودر هل
گلاب:۱ق غ
رب:۲ق غ
خلال پوست پرتقال
برای تهیه این غذای خوشمزه پیاز سرخ کرده ادویه را اضافه کنید بعد گوشتی که ریز خورد کرده اید را اضافه کرده سرخ کنید دراخر رب را تفت دهید و آب بریزید و به مدت ۲ساعت بزارید گوشت خوب پخته شده و آبش کاملا کشیده شود درحد یک استکان آب بماند و بعد دوساعت نمک و گلاب را اضافه کرده دراخر نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#شربت_سکنجبین_ساده
سرکه انگور ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
شکر ۵ لیوان
نعناع خشک ۱ مشت
روش تهیه
یک لیوان سرکه انگور خانگی را با پنج لیوان شکر و پنج لیوان آب مخلوط کرده، جوشانده تا به قوام شربت برسد، زمانی که شربت سرد شد، یک دسته کوچک نعناع خشک به این ترکیب اضافه کرده و تا ۲۴ ساعت صبر کنید، سپس شربت را صاف کنید.
سکنجبین بسیار مؤثر در رفع انواع تشنگی است، همچنین تسکین دهنده حرارت، خلط خون و خلط صفرا است. بهترین زمان مصرف سکنجبین فصل بهار و تابستان است.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_حلوا_سوهان
شیرخشک ۱/۵ پ
آرد سفید ۱ پ
نشاسته ذرت نصف پ
کره و روغن با هم حدودا ۱ الی ۱/۵ پ (من ۵۰ گرم کره زدم و باقیش رو روغن
مواد لازم برای شهد:
شکر ۱/۵ پ
آب ۱ پ
گلاب نصف پ
زعفران ۱ ق چ
هل ۱ ق چ پُر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_لقمه_گوشت
مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز
فلفل سیاه به مزه
15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی
1 عدد پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان)
2 عدد فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان)
1 بسته تورتیلا یا نان لواش (300 گرم)
سالاد:
سیب زمینی سرخ کرده
سس مایونز
ماست
طرز تهیه
پیاز و فلفل دلمه قرمز را خورد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کنید.
حسابی ورز بدید بزارید داخل یخچال خودشو بگیره بیارید بیرون دوباره ورز بدید و به سیخ چوبی بکشید
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین.
پیشنهاد :در تورتیلا یا نان لواش، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و ماست نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#خوراک_غاز_یا_مرغابی
مواد لازم
مرغابی یک عدد
پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
پیاز دوعدد
هویج یک عدد
ساقه کرفس یک عدد
چوب دارچین یک تکه
سیر دوحبه
گوجه دوعدد
رب گوجه دوقاشق غذاخوری
فلفل قرمز وزردچوبه یک قاشق مرباخوری
زعفران به دلخواه
پلو در صورت دلخواه
طرز تهیه
ابتدا مرغابی را سرخ کنید وبعد پیاز داغ را بریزید توی قابلمه و توی یک کاسه بزرگ چهار لیوان آب را با رب وادویه ها قاطی کنید و هویج را حلقه حلقه کنید وساقه کرفس وچوب دارچین وسیر را توی یک توری قرار دهید وبا نخ ببندید و مایع رب را روی مرغابی بریزید و توری واون دوتا پیاز وگوجه ها را هم از وسط قاچ بزنید وبزارید توی قابلمه وبزارید آرام آرام بپزه وتقریبا چهار ساعت به پخت نیاز داره وتقریبا آخرای پخت زعفران را هم اضافه کنید وبعد می توانید با پلو نوش جان بکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#خوراک_غاز
#غذای_شمالی
غاز محلی رو خوب سرخ میکنیم
بعد از قابلمه بر می داریم و دو عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و در روغن کمی تفت میدهیم
وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو درون آن میریزیم و دوباره کمی تفت میدهیم .
یک قاشق رب آلو یک تا دو قاشق رب انار هم به آن اضافه میکنیم.
غاز رو درون قابلمه می گذاریم و مخلوط پیاز ها و رب ها را هم به آن اضافه میکنیم و چند لیوان آب میریزیم و می گذاریم چهار تا پنج ساعت بپزد. در آخر های پخت نمک هم اضافه میکنیم.
نکته:
میتوانیم از آب نارنج هم استفاده کنیم
اگر غذا ترش شد میتوانیم مقداری کم شکر به آن اضافه کنیم که ترشی آن گرفته شود
مایع دور غاز نباید زیاد باشه باید آنقدر بجوشد که کمی غلیظ شود.
این طرز طبخ رو میشه برای بوقلمون یا اردک و مرغ هم انجام داد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ساندویچ_مرغ
نکته ی مهم
واسه خوشمزه شدن مرغ سعی کنید برای پخت مرغ علاوه بر پیاز و ادویه، چند حبه سیر اضافه کنید سیر به شدت روی خوش طعم شدن ساندویچ موثره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍔🍗🍔🍗🍔🍗🍔
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_پنیر_سوخاری
ارد سوخاری.....به مقدار لازم
تخم مرغ.....۲عدد
اویشن.....۱قاشق
روغن.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پنیر برش بزنید.اویشن به پودر سوخاری اضافه کنید.(من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم)تخم مرغ با قاشق هم بزنید تا کامل یکدست بشه.پنیرها ابتدا در تخم مرغ بعد پودر سوخاری بغلطونید.این کار دو تا سه بار انجام بدید.تا کاملا سطح پنیر سوخاری بشه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀