5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خونگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ سرد برای روزای تابستون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپوت گیلاس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت رو متفاوت درست کن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت پنیرک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی حلقه ای با طعم سیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_بستنی_یخمکی_میوه_ای
۱۶۰ گرم ماست یونانی
۱ ق غ شیره انگور یا عسل
۱۲۰ گرم هلوی یخ زده
۱۲۰ گرم انبه یخ زده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_مچبوس_مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍗🍛🍗🍛🍗🍛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام آخر هفته تون
عـالی و بی نظیر
ان شاءالله امـروز
برای تک تک دوستانم
همون روزی بشه که
آرزوشـو دارند
پراز خیر و برکت
پراز دلخوشی
پراز موفقیت و
پراز محبت خدا در زندگی
روزتـون زیبـا و درپناه خدا
﹝@Jomlax ﹞
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش لاته کدو حلوایی🎃
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش گوشت لاپلو😉
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳