#سوپ_اسفناج_و_نخود
مواد لازم
نخود پخته 1 ليوان
گندم پوست کنده و پخته 1 ليوان
اسفناج شسته و خرد شده 2 ليوان
پياز 1 عدد
ماست 2 ليوان
آب جوش 2 ليوان
نمک، فلفل سياه به مقدار لازم
آرد 1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع به مقدار لازم
طرز تهيه
پياز را در يک ظرف، نگيني خرد کرده و با روغن مايع تفت مي دهيم سپس اسفناج خرد شده را اضافه کرده، تفت مي دهيم و سپس 2 ليوان آب جوش به مواد اضافه مي کنيم وقتي مواد به جوش آمد، گندم و نخود پخته را اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم 15 دقيقه با بقيه ي مواد ظرف به آرامي بجوشند. در يک ظرف ديگر ماست، آرد و زرده ي تخم مرغ، نمک و فلفل سياه را با کمي آب، آن قدر هم مي زنيم تا يک دست شود و گلوله گلوه نداشته باشد. اين مواد را به آرامي به ظرف در حال جوش روي اجاق اضافه کرده و هم مي زنيم و اجازه مي دهيم حداقل 10 دقيقه سوپ در اين حال پخته و جا بيفتد. اگر سوپ غليظ بود مي توانيم مقداري آب جوش اضافه کنيم تا به قوام دلخواه برسد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#جوجه_کباب_با_سس_پستو
مواد لازم
سینه مرغ ۳ عدد( ۵۰۰ گرم)
گوجه گیلاسی ۱ و ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای سس پستو:
۳ خبه سیر
ریحان ۱ پیمانه
( میوه کاج)تخمه آفتابگردان ۱/۳ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق
نمک ۱/۴ ق چ
فلفل ۱/۲ ق چ
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
سینه مرغ را به قطعات ۳ سانتی ببرید و در زیپ لاک بریزید. تمام مواد پستو را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید ، ۱/۳ سس پستو را جدا کنید و در یخچال نگهدارید، ۲/۳ باقی مانده را به قطعات مرغ اضافه کنید و برای حد اقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود( یک شب داخل یخچال بگذارید بهتر است) . سینه مرغ و گوجه ها را یکی در میان به سیخ بکشید. برای کباب کردن دو راه دارید۱- روی منقل یا باربیکیو کباب کنید که در این صورت از سیخ فلزی استفاده کنید.۲-روی گریل یا ماهیتابه مخصوص گریل کنید ک باید از سیخ چوبی استفاده کرد( سیخ ها را قبل از استفاده نیم ساعت در آب خیس کنید تا نسوزد.)
در حین کباب کردن از سس باقی مانده در زیپ لاک با یک قاشق روی مرغ و گوجه بریزید. در هنگام سرو با ۱/۳ پیمانه سس ک قبلا جدا کردین سرو کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موکا_با_قهوه_فوری
#نوشیدنی_فوری
پودر قهوه فوری
سس شکلات
آب داغ
شیر فوم گیری شده
اول از همه قهوه فوری، سس شکلات، آب داغ را ترکیب کرده و کاملا هم می زنیم.
شیر را به کمک فرنچ پرس یا هم زن فوم گیری کرده و به ترکیب اضافه می کنیم. به همین سادگی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#فیله_مرغ_کوبیده_گریل_شده
طرز تهیه
فیله ی مرغ را چند ساعت در پیاز و نمک و کمی فلفل و آب لیموترش وقرار دهید( مواد مرینیت دلخواه د بسته به طعم مورد علاقه میتواند فلفل دلمه ای سیر و روغن زیتون یک قاشق ماست یا سس خردل هم باشد )
گوشت چرخ کرده ی مخلوط گوسفند و گوساله را با نمک و پیاز رنده شده ی آب گرفته شده ورز داده چند ساعت درون یخچال قرار دهید.
فیله ها را و گوشت را به سیخ گرفته و برای گریل کردن یا از توری های کبابی یا تابه های چدنی مخصوص استیک یا کباب پزهای روی گاز استفاده کنید در انتهای زمان پخت با قلمو روی کباب ها زعفران بزنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کيک_آناناس
مواد لازم
شکر 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن مايع 1 ليوان
شير 1 ليوان
آرد 2 ليوان
بيکينگ پودر 1 قاشق چاي خوري
وانيل 1 قاشق چاي خوري
مواد لازم کف قالب کيک:
کره 1 قاشق مربا خوري
شکر قهوه اي 1 قاشق غذاخوري
آناناس 5 حلقه
طرز تهيه
تخم مرغ ها و شکر را در ظرفي ريخته و مرتب هم مي زنيم و در حين هم زدن به آرامي روغن مايع و شير را به ظرف اضافه مي کنيم. آرد، بيکينگ پودر و وانيل را در ظرف ديگري الک مي کنيم و مخلوط مايع را به آن اضافه کرده و با ليسک هم مي زنيم. کف قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و شکر قهوه اي را کف قالب مي پاشيم و حلقه هاي آناناس را کف قالب مي چينيم و خمير کيک را روي آن مي ريزيم. قالب کيک را در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم سپس قالب را از فر خارج کرده اجازه مي دهيم تا کيک کاملا خنک شود و بعد آن را در ظرف مورد نظر برمي گردانيم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰
#شوید_پلو_با_ماهی_سوخاری
طرز تهیه
تکه های ماهی(سفید)رو بمدت دوساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفرون بخاطر خوشرنگ شدنش(زعفرون به دلخواه)خوابوندم و روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال. ۳ قاشق غذاخوری آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.
ته دیگ زعفرانی
برنج رو آبکش کردم ودو کفگیر از برنج رو دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد برنج زعفرانی ریختم با قاشق خوب صاف کردم بعد برنج ساده رو روش ریختم بمدت ۴۵ دقیقه گذاشتم دم بکشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوهان_عسلی
مواد لازم
شکر: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱. شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. کمکم ذوب میشود. عسل و روغن مایع را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا کاراملی شود.
۲. وقتی شکر ذوب شد کنجد را درون آن بریزید و به هم بزنید.
۳. کف یک سینی را از قبل کمی چرب کنید و سریع از مواد ذوب شده با قاشق با فاصله در دیس بریزید. بعد از چند دقیقه شیرینی خنک شده و از سینی جدا میشود.
۴. سوهانها را در یک ظرف ریخته و روی آنها را بپوشانید که در معرض هوا قرار نگیرند. شما میتوانید در چند مرحله و به جای کنجد از چند نوع مغز استفاده کنید و سوهان عسلی متنوع درست کنید.
نکته:
برای درست کردن سوهان عسلی باید سریع عمل کنید، اگر مواد سرد شوند ریختن روی سینی دشوار میشود. به همین منظور به مقدار کم و در چند مرحله تهیه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#سس_گواکامول
۳ عدد آوکادو پوست کنده و خردشده• ۱عدد لیمو ترش آب گرفته شده• ۱ قاشق چایخوری نمک• نصف پیمانه پیاز متوسط خرد شده• ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده• ۲ عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده• ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده• ۱ عدد فلفل قرمز تند
روش تهیه
۱برای تهیه سس گواکامول، ابتدا در یک کاسه متوسط، آوکادو، آب لیمو و نمک را مخلوط کنید.۲٫ در یک کاسه دیگر، پیاز، گشنیز، گوجه فرنگی و سیر را مخلوط و فلفل را اضافه کنید.۳٫ این دو مخلوط را در ظرفی با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.۴٫ به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم خوبی پیدا کند
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵