eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه رب گوجه 1 قاشق دانه ذرت (نیم پز) نصف پیمانه سیر 4حبه گوجه فرنگی 5عدد پیاز 1عدد پاستا 1بسته 500 گرمی تن ماهی 1 قوطی سرکه 2/1 پیمانه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرزتهیه اول تن ماهی رو توی آب جوش بندازین تا 20 مین بجوشه اب پاستا رو با نمک و 1 قاشق روغن و سرکه بذارین بجوشه و پاستا رو ریزین توش تا بپزه پیاز خلالی رو توی روغن تفت بدین تا سبک بشه اضافه روغن تن ماهی رو بگیرین و کمی خوردش کنین و به پیاز اضافه کنین سیر و گوجه فرنگی و ذرت رو اضافه کنین و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل سیاه! 2 قاشق از آب پاستا بریزین توی سس تا کمی رقیق بشه پاستا رو که آبکش کردین ، آب سرد بزنین و بعد 1 قاشق روغن زیتون بریزین روش و خوب قاطی کنین پاستا رو به سس اضافه کنین و 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا سس به خورد پاستا بره توی ظرف سرو بکشین و میل کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴کفش و ساعت مانا❤️‍🔥💥 💥پرفروش ترین و پرطرفدارترین کفش ها و ساعت های روز دنیا اینجا به اشتراک گذاشته شدن 🆕⏰️👢🕑👠 ❤️‍🔥با عضو شدن در این کانال، هم از دنیای کفش ها و ساعت های مد خبر دار شو و هم برای خودت و دوستات بهترین هارو انتخاب کن🤩🔥👬👭 🎇 اگر از کفش یا ساعتی خوشت اومده اما هنوز نتونستی اون رو جایی پیدا کنی، همین الان عضو کانال زیر شو و عکسشو برای تیم ما بفرس تا سریع تر و راحت تر کفش یا ساعت مورد علاقتو بخری😇🤭🤌👇 https://eitaa.com/Mana_Shop_M https://eitaa.com/Mana_Shop_M * تیم کفش و ساعت مانا👨‍💼🥾🕕
مواد لازم شیره بادام 4 لیوان آردبرنج 8 قاشق غذاخوری گلاب نصف استکان عسل به مقدار لازم هل سبز سائیده 1 قاشق چای خوری خلال پسته 2 قاشق غذاخوری طرز تهيه: شیره بادام را در ظرفی ریخته و آرد برنج را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود سپس روی حرارت قراردهید و مرتب هم بزنید بعد هل و گلاب و 1 قاشق از خلال پسته را بیفزائید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و به آن عسل را اضافه کنید و در ظرف مورد نظر جا کنید وآن را با خلال پسته تزئین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد یه پیمانه ۱/۵پیمانه شیره انگور یه قاشق غذا خوری نشاسته یک قاشق مربا خوری دارچین ۲ تا پیمانه آب سرد اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🛑تـــم رو سه‌ سوته عوض کن🛑 خسته شدی از آشپزخونه تکراریت؟🙁 دوست داری سرویس آشپزخونه ی جدید بگیری اما طرح دلخواهت نیست؟😪 اگه یه نگـاه به ست های جـــذابی که برات گذاشتم بندازی راحت طرح دلخواهتو پیدا میکنی😎✅ https://eitaa.com/joinchat/2056782367Ce7b3ef56c1 خرید مستقیم ست صــــــورتی😍🛍
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
!! دستورالعمل تهیه: یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید. بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆
مواد لازم شیر ۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم گلاب ۱/۴پیمانه پودر پسته ۲ ق غ شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۴ ق غ شیر یا آب نصف پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی طرز تهیه ابتدا شکر و شیر ونشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا مواد کمی غلیظ بشه و بعد بهش پودر ژلاتین رو که در نصف پیمانه شیر یا آب به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و بعد از روی جرارت بردارین و بهش پودر پسته و گلاب اضافه کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بدارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لایه اول 200 میلی لیتر خامه نصف فنجان شیر 2 بسته بیسکویت پتی بور 80 گرم شکلات بادام زمینی ‌ طرز تهیه: بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید. ‌ لایه دوم: 1 بسته کرم شانتی 1 بسته پودر خامه 200 میلی لیتر خامه 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای 1 فنجان شیر 10 گیلاس یا هر میوه دلخواه‌ 10 زغال اخته ‌ طرز تهیه: همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
كره بادام زميني. ١پيمانه پودر شكر نصف پيمانه + ٢قاشق غذاخوري تخم مرغ بزرگ همدماي محيط. ١عدد نمك. نصف قاشق چاي خوري شكلات اشكي ١٢عدد فر روي دماي ١٧٧درجه گرم كنين. كف يك سيني فر رو كاغذ روغني بندازين و كنار بذارين. در يك كاسه بزرگ كره بادام زميني، شكر، تخم مرغ و نمك رو با همزن بزنين تا كاملا مخلوط بشن. با استفاده از اسكوپ بستني از خمير جدا كنين و توي دستتون گرد كنين و بعد توي ٢قاشق پودر شكري كه گفته شده بود بغلتونين. توپ ها توي سيني فر با فاصله ي ٣ سانت از هم بچينين. سيني رو توي فر بذارين و دما رو به ١٦٠ درجه كاهش بدين. شيريني ها رو براي حدود ١٠ تا ١٢ دقيقه بپزين.سيني رو از فر خارج كنين و وسط هر شيريني يه دونه شكلات فرو كنين. اجازه بدين شيريني ها براي ١٠ دقيقه توي سيني فر خنك بشن بعد به ارومي و با دقت به توري سيمي منتقلشون كنين نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
ارد گندم ۳۰۰ گرم کره ۵۰ گرم روغن جامد ۵۰گرم دارچین ۱ق.غ.سرپر پودر کاکائو نصف ق.م پودر گردو ۷۰گرم پودر قند ۱۲۰گرم ابتداآرد رو الک کنید و بمدت ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید بعد الک کنیدوبعد تو ماهی تابه ریخته دوباره ۵دقیقه تفت بدهید وبعد کره وروغن رو ریخته و۱۰ دقیقه با روغن تفت دهید بعد کنار بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه حالا پودر قند پودر گردو پودر دارچین پودر کاکائو را اضافه کرده وخوب ورز دهید تا منسجم شود بعد کاتر بزنید نکات:آرد خوب حلوا مهبد.ماهی تابه آلومینیوم.حتما ۴۰دقیقه تفت آرد.الک واراضافه کنید موادهارو.۱۵دقیقه استراحت بدید خنک بشه بعد ورز دهید برا تزئین پودر قند وپودر دارچین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
طرز تهیه ابتدا مارگارین را داخل قابلمه متوسطی بریزید و روی اجاق آب کنید سپس شکر را اضافه کنید و آرد را هم اضافه کرده کمی تفت دهید به مدت 2 دقیقه، سپس در حالیکه شیر را میریزید ، با همزن دستی تا زمانیکه بجوشد بصورت مداوم هم بزنید. وقتی محلبی جوشید وانیل را اضافه کرده هم بزنید و اجاق را خاموش کنید .از قبل پودرنارگیل را در تمام قسمتهای سینی فر بصورت یکسان بپاشید. محلبی را با همزن برقی هم بزنید و آرام روی پودرنارگیل بریزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بعد از سرد شدن؛ کرم شانتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید (1 پاکت با 1 لیوان شیر هم زده میشود) و روی محلبی بریزید و صاف کنید 3_4 ساعت در یخچال نگه داشته سپس بصورت دلخواه ببرید و تکه های برش داده شده را تا کرده رول کنید و روی بشقاب سرو بچینید و تزئین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥