#کته_و_جوجه_رولی
فیله مرغ رو از شب قبل داخل پیاز و سیر و روغن و زیتون،
آبلیمو،زعفران آب کرده،نمک گذاشتم،با بیفتک زن خیلی کم فیله ها رو پهن کردم با چاقو از وسط به صورت طولی فیله ها رو نصف کردم و رول کردم با خلال دندون فیکس شدن.
موادی که فیله هارو توش خوابونده بودم ته ماهیتابه ریختم فیله های رول شده را روش گذاشتم درب ماهیتابه رو بستم که کمی پخته بشه بعد از یک ربع در ماهیتابه را باز میکنیم تا آب داخل ماهیتابه جمع بشه و فیله ها کمی گریل بشن
پ ن؛فیله هارو از شب قبل داخل پیاز فراوون بزارید چون پیازها بعد از پخته شدن واقعا خوشمزه میشن
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ترفنده_آشپزی
اگرتخته برش گوشت وسبزیجات شما جرم ولکه گرفته یابوی نامطبوع آن رفع نمیشود
مقداری نمک روی تخته بریزین وبایک برش لیموچنددقیقه روی اون بکشیدتا تخته پاک ودرخشان وضدعفونی بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
#ایده
بشقاب کباب تابه ای بوقلمون کاری از ریحانه جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#توپک_های_گردویی
مواد لازم
کره ۱۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ
گردوی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
اول از همه کره رو با پودر قندی که از قبل الک کردیم با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه بعد زرده تخم مرغ و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد آرد الک شده رو به دفعات به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا حسابی به خورد مواد بره
خمیرمون باید کمی نرم باشه نه سفت از خمیرمون گلوله های کوچکی جدا کرده و دونه دونه در سفیده تخم مرغ و بعد در گردوهامون میغلتونیم.
در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی ها رو روش میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه اجازه پخت میدیم . شیرینی ها رو وقتی از فر بیرون آوردیم زمانیکه کمی ولرم شدن روش رو پودر قند و پودر هل میپاشیم .
نکته: اگه شیرینی ها هنوز داغ باشن پودر روش آب میشه و اگه سرد باشن به خورد شیرینی نمیره پس حتما شیرینی ها باید ولرم باشن
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کیک_زرد_آلو
موادلازم
4 عدد تخم مرغ
2 و نیم پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه شکر
دو سوم پیمانه روغن مایع
8 الی 9 عدد زردآلوی قاچ شده
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری گلاب
یک قاشق چای خوری وانیل
طرزتهیه
همه مواد اولیه را به غیر از آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط کرده و با همزن حدود 5 دقیقه هم می زنیم.
سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک نموده و مواد مایع را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.کف قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب می گذاریم.
زردآلوها را که با ظرافت به قطعه های نازک برش داده ایم، روی آن می چینیم.
قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با حرارت 180 درجه می گذاریم تا پخته شود.پس از پخت روی آن عسل می مالیم و شکلات زردآلو رو رنده می کنیم روش
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#فرني_گل_پالوده
دو پيمانه آرد و يك پيمانه شكر و سه پيمانه شير رو مخلوط كردم و روي حرارت مرتب هم زدم تا غليظ بشه .كمي گلاب و پنجاه گرم كره و حدود يك پيمانه گل محمدي درشت خورد شده اضافه كردم و رو حرارت ملايم هم زدم تا جا بيوفته .
براي تزيين روش ،،پودر كاكائو و دو سه قطره آب رو مخلوط كردم و به كمك قلمو ريز روي فرني شكل گل رو كشيدم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_هامسی_تابه_ای(کیلکا)
مواد لازم
1 کیلو گرم ماهی هامسی (کیلکا)
1 لیوان آرد ذرت
1 پنس نمک
3 قاشق سوپ خوری روغن مایع
طرز تهیه:
در صورت امکان از ماهی فروش بخواهید ماهی ها را برایتان تمیز کنند. ماهی ها را بشویید و در آبکش بریزید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
داخل ظرف بزرگی آرد ذرت و نمک را بریزید ماهی ها را تک تک در آرد ذرت بغلطانید و در ماهیتابه ای که 2 قاشق روغن ریخته اید بچینید . وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و با حرارت ملایم تا وقتی که سرخ شوند بپزید. کنترل کنید وقتی خوب سرخ شدن روی ماهی ها در ماهیتابه و یا بشقاب بذارید و برگردانید و طرف دیگر را در ماهیتابه بذارید و به همان صورت سرخ کرده سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟