eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
۳۰۰ گرم گوشت رو با یک عدد پیاز ،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و کف ماهیتابه رو چرب میکنیم و گوشت رو توی اون پهن میکنیم و بعد تابه رو روی حرارت میزاریم تا دو طرف کباب پخته بشه. در ظرفی یک عدد تخم مرغ با دو قاشق ماست پرچرب و سه قاشق غذاخوری زعفران ترکیب میکنیم و نصف برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو کف قابلمه میریزیم و بعد از اون کباب رو روی برنج میزاریم ‌و سماق روی کباب میریزیم و بعد دو عدد گوجه حلقه شده رو روی کباب میچینیم و باقی برنج روی مواد میریزیم و سطح برنج رو صاف میکنیم و میزاریم برای یک ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشه. بچه ها من دوپیمانه برنج برای این مقدار گوشت استفاده کردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ران مرغ با پوست ادويه دلخواه نمك فيله ليمو ترش روغن زيتون سبزيجات دلخواه (قارچ ،سيب زميني، هويج) طرز تهيه : فر را با حرارت ١٦٠ درجه روشن كنيد ( فر گازي ١٨٠ ) مرغ را به نمك و ادويه آغشته كنيد و رويش كمي روغن ريخته و فيله هاي ليمو را روي آن قرار ميدهيم و در سيني تفلون به مدت يكساعت و نيم در فر قرار دهيد. سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كرده و روي آن فويل كشيده و يكساعت و نيم ديگر در فر قرار دهيد. هر نيم ساعت روغن زير مرغ با برس روي مرغ زده شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
مواد لازم برای 4 نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر 40 گرم (5 قاشق غذاخوری) آرد 4 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک برای وسط کرپ: کاهو ژامبون گوجه فرنگی سس ماست کره ابتدادر یک بطری خالی تخم مرغ ، شیر ، آرد و نمک اضافه کنید. آن را خوب تکان داده تا کاملا مخلوط شود. درون تابه کمی کره ریخته و مقداری از مخلوط را درون تابه بریزید. هر دو طرف کرپ را در کره سرخ کنید. با کاهو ، ژامبون، گوجه فرنگی و سس ماست پر کنید. آماده ست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از عسل جون از المان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1بسته شکر 8 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری 100 گرم کره 1بسته خامه 2 بسته کارامل طرز تهیه کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم هلو ۱ کیلو بهتره از هلو زعفرانی استفاده کنید آب ۴ لیوان لیموترش ۱ عدد شکر ۱ لیوان با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
البته میتونید از هر دستور کیک شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید حتی پودر کیک آماده نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍌🍰🍌🍰🍌🍰🍌
طبقه اول بیسکوییت پتی بور به میزان لازم نسکافه فوری یک عدد نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم. طبقه دوم آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه ۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن . مواد رو روی بیسکوییت میریزیم نیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده طبقه سوم ۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید . چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮