eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر ۵لیوان آرد گندم ۳ق غ پر نشاسته ذرت ۴ق غ پر زرده تخم مرغ ۵عدد خامه صبحانه یک بسته پودر قند ۱لیوان رنده پوست دو عدد لیمو ترش آب لیمو نصف لیوان وانیل ۱/۲ ق چ بیسکوییت پتی بور خورد شده دو بسته شیر سرد رو و با تمام مواد به غیر از خامه و آبلیمو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی مواد و هم میزنیم وقتی جوش اومد زیر مواد و کم میکنیم اجازه میدیم تا آرد بپزه به مدت ده دقیقه در این مدت هم زدن فراموش نشه بعد خامه رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد شعله رو خاموش کرده و بلافاصله آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم کمی که از حرارت افتاد یه لایه از دسر بعد یه لایه از بیسکوییت تو ظرف میریزیم واین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد لازم و طرز تهیه: به 1کیلو شکر 900گرم جوهر لیمو 1ق م آب حدود3 پيمانه دانه هل تعدادی به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم و با رنده رنده می کنیم. سپس به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد). سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود. وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند. وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 نان لواش گوشت چرخ کرده 600-700 گرم پیاز 1 عدد سیب زمینی 1-2 عدد نمک فلفل پنیر پیتزا برای سس: شیر 200 میلی لیتر تخم مرغ 2 عدد پنیر پیتزا نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کیک روز مادر از سمیه جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد اولیه گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی: ۵ عدد پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد سیر: ۳ حبه رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه✍ ۱. سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و حلقه‌حلقه کنید. ۲. پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. سیرها را هم خرد و به همراه پیاز تفت دهید. سیر اختیاری هستش ادویه ها هم بنا به ذائقه تون می تونید استفاده کنید.... ۳. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید. ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد بیفزایید. مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. در صورت نیاز، کمی آب جوشیده را به مایه اضافه کنید تا مواد کاملاً بپزد. ۵. سیب‌زمینی‌ها را در ظرف پیرکس بچینید و مقداری از مایه گوشتی را روی آن‌ها بریزید. پنیر را هم روی مواد پخش کنید. در صورت تمایل، این کار را به صورت لایه‌لایه انجام دهید. حالا ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. وقتی روی پنیر طلایی شد، ظرف را از فر خارج کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برنج و لپه و آب گوشت رو همراه با نمک و زردچوبه وکره میزاریم خوب بپزه و برنج دونه هاش باز شه.و میریم سراغ کارای دیگه مون بعد اواخر پخت جعفری خورد شده رو به سوپ اضافه میکنیم.این سوپ چون با برنج نیم دونه س زود میپزه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
حلوای دورنگ کاری ار خانم صالحی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
کیک خوشگل از خانم زندوکیلی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیتزا🍕• راحت ترین پیتزا یی که میشه تو خونه درست کرد همین پیتزاست🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک موز و توتفرنگی😋• خوشمزه ترین🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳