#نوشیدنی_عشق
ژله قرمز رو غلیظ درست کنید و اون رو داخل سینی بریزید و بعد از سفت شدن با قالب های قلب قالب بزنید و کنار لیوان بچسبونید ..سپس یا نوشیدنی مثل شیر رو داخلش بریزید و یا پودینگ وانیلی رو که کمی خنک شده باشه رو داخل لیوان ها بریزید و دوباره داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.حالا با عشق میل کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣💖🍣💖🍣💖🍣
#نگهداری_از_چای_عطری
چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#کباب_اوکراینی
مواد لازم
گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم
يك عدد پياز متوسط
يك حبه سير
فلفل دلمه اي نگيني
گوجه خرد شده نگيني
پنير پيتزا
جعفري و ريحان خرد شده
نمك فلفل زردچوبه
طرز تهیه:
اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_کالباس_خوشمزه
خودتون تو خونه كالباس سالم و خونگی درست کنید و با خیال راحت نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
تا حالا فک کردی سرد مزاج به کی میگن؟؟🤔🤔
❌کسی که پشت گلوش خلط جمع میشه
❌دچار یبوست شده
❌شکم و پهلو پیدا کرده
❌نفخ و ورم شدید معده داره
❌مدام کسل و خسته س
❌دچار ریزش مو و ضعف حافظه شده
❌کمکاری تیرویید پیدا کرده
🔴به فکر سلامتی خود و خانواده باشید و اصلاح مزاج رو جدی بگیرید
✅اگه درگیر این مشکلات هستی یعنی بلغمت زیاد شده و باید اصلاح مزاج بشی
جهت دریافت روش درمان فرم زیر رو کامل کنید
https://formafzar.com/form/hg5ok
https://formafzar.com/form/hg5ok
زیر نظر اصناف
#مینی_اسلایس_مرغ_تند
مواد لازم
مرغ پخته شده با فلفل و خرد شده 200گرم
کدوی رنده شده 1عدد
هویج رنده شده 1عدد
تخم مرغ 4عدد
آرد 1/2پیمانه
ژامبون مرغ 200گرم نگینی شده
پنیر پیتزا 250گرم
فلفل دلمه ای 1عدد نگینی شده
روغن مایع1/2پیمانه
بکینگ پودر1/2ق چ
پاپریکا1ق چ
عصاره مرغ 1عدد
پنیر خامه ای و گوجه گیلاسی برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها و روغن با هم زن دستی بزنید تا کاملا باز شود.سپس مواد خشک(آرد.بکینگ پودر.پاپریکا.عصاره)را با هم.مخلوط و به مواد تخم مرغی اضافه کنید
سپس کدو .هویج.فلفل خرد شده.مرغ.ژامبون.به مواد اضافه کنید.
تمام مواد با هم مخلوط کنید.داخل قالب 20سانتی کاغذ انداخته شده ریخته و داخل فر 180درجه به مدت 25-30دقیقه بپزید
بعد از پخت و خنک شدن برش های 4*4زده و با پنیرخامه ای و گوجه گیلاسی تزیین کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#دسرتوت_فرنگي
مواد لازم:
توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#کالباس_خانگی
: مواد لازم- سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخممرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
تصویر طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیپ_بادمجان_کبابی_یونانی
مواد لازم برای ۲ نفر :
بادنجان متوسط ۴ عدد
فلفل کاپی یا دلمه ای ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل مقدار لازم
پیازچه ۵ عدد متوسط
جعفری ساطوری ۲ ق.غ
مواد سس :
سرکه یا اب لیمو ۲ ق.غ
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ¼ یا ⅕ پیمانه
نمک و فلفل مقدار لازم
این دیپخوشمزه یک میان وعده خوشمزه و یا کنار غذای خوب و همچنین مزه جذاب برای دوستان مزه خور میباشد .
بادنجان و فلفل ها را کبابی کنید . بعد بزارین توی قابلمه در دار ۱۰ دقیقه بمونه تا براحتی پوستش جدا بشه . بعد بزارین روی صافی یا ابکش تا آب اضافه بادنجان خارج بشه .
حالا بادنجان و فلفل و ریز ریز و ساطوری کنید .
پیازچه و جعفرس و ساطوری کنید و به بادنجان اضافه کنید . سس و هم بریزین اگه نمک و فلفل نیاز داشت باز اضافه کنید .
.
نکات :
سرکه سفید ، سرکه سیب یا اب لیمو مجاز .
بجای فلفل کاپی از دلمه ای هم میشه استفاده کرد فقط قرمز .
از پنیر فتا هم توی این ترکیب میتوانید استفاده کنید .
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپزخوشمزه
مواد لازم:
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد
سیر یا پودر سیر: دو حبه
فلفل سیز: یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
روغن یا کره: یک قاشق برگ بو
طرز تهیه ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#ترفنده_آشپزی
از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس: کمی آبلیمو در آب سرد ریخته سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کرده و چند ساعت درون یخچال قرار دهید، تا تازگی خود را به دست آورد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#چای_دو_رنگ
نصف لیوان آب جوش میریزید ۴ حبه قند داخل آب جوش حل کنید و چای دم کشیده رو با قوری آروم آروم یعنی قطره چکونی به آبجوش اضافه کنید
اصلا نباید هم بزنید
من داخل لیوان درست کردم که بهتر مشخص باشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#رشته_پلو_با_ميگو
مواد لازم
رشته پلويى
برنج
دارچين
ميگو
پياز
كشمش
زرشك
طرز تهيه
رشته پلويي رو كمي تو روغن تفت داده و بعد همراه با كمي پودردارچين لابلاي برنج آبكش شده ميذاريم دم بكشه ، ميگوي تازه رو شسته و كمي نمك زده و ميذاريم تو آبكش تا آب اضافيش بره و بعد توي روغن با حرارت تقريبا زياد بمدت سه چهار دقيقه سرخ ميكنيم و در همون حال روش پودر فلفل سياه ، پاپریکا و كمي هم گردليموعماني ميپاشيم.
ادويه مخصوص ميگو بزنين
موقع سرو هم ميگو رو با پياز داغ ، كشمش و زرشك و سيب زميني نگيني سرخ شده روي رشته پلو ميذاريم ، ميتونين هم لابلاش بذارين.
من رشته رو بعد از تفت دادن مستقيم ريختم لاي برنج ، رشته پلويي خيلي نازكه و با بخار كاملا نرم ميشه ، ولي ميتونين قبل از آبكش كردن به برنج اضافه كنين و بذارين يه جوش بزنه و بعد صاف كنين.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍱🍤🍱🍤🍱🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_داخل_ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس:
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#سيب_زميني_تنوري_باسالادتن_ماهي
مواد لازم:سيب زميني متوسط چهار عدد،تن ماهي يك عدد،لوبيا قرمز پخته يك سوم ليوان،ذرت كنسروي يا پخته نصف ليوان،فلفل دلمه اي قرمز دو ق غ،مايونز دو ق غ،ماست چكيده سه تا چهار ق غ،نمك و فلفل،پيازچه خرد شده دو عدد ،جعفري ساطوري سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ،سس تند يك ق غ
طرز تهيه:سيب زميني رو بيست دقيقه با آب و نمك بپزيد بعد مثل تصوير يك برش(+) بزنيد طوري كه تا ته نره و سيب زميني جدا نشه،بعد كمي روغن زيتون و نمك روشون بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود چهل دقيقه بپزيد(زمان پختشو چك كنيد،بسته به سايز سيب زميني متغيره).
وقتي سيب زميني داخل فره،سالادتن ماهی رو آماده كنيد.تمام موادي كه براتون نوشتم رو مخلوط كنيد و بذاريد نيم ساعت داخل يخچال مزه دار بشه.
از سالاد روي سيب زميني تنوري كه گرمه بذاريد و نوش جان بفرماييد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوپ_مرمر
مواد لازم
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
جو پرک : یک پیمانه
آبلیمو : به میزان لازم
پیاز یک عدد
سبزی خورد شده شامل تره گشنیز جعفری و مرزه : دو پیمانه
روغن : دو قاشق سوپخوری
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ کنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.حالا جوپرک را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید و آنگاه ۲ لیتر آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشند.سپس زیر غذا را ملایم کرده و اجازه دهید جو بپزد.
در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید و به صورت کوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه کرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و زردچوبه و نعنا را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و پس از مدتی برای سرو آماده کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_خوشمزه_و_زیبا
پودر ژلاتین رو با شیر پرچرب گرم میکنید تا ژلاتین حل بشه واز میوه هایی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و برای شیرینیش از عسل استفاده شده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#كيك_هويج
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ تا
شکر ۱ پ سر خالی
آرد ۲ پ
هویج زنده شده ۱ پ
ماست نصف پ
روغن مایع یا کره ۱ پ
عسل ۳ ق غ
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ ق م
دارچین ۱ ق م یا کمی بیشتر
نمک ۱ پنس
گردو خرد شده چند عدد
طرز تهیه :
هویج را رنده کردم و ریختم روی دستمال تا نم هویج ها گرفته بشد
تخم مرغ را با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشد
ماست ،عسل و روغن را اضافه میکنیم و هویج را
بعد میکسر را خاموش میکنیم و آرد را که با بکین و نمک الک کردیم را در سه مرحله اضافه می کنیم با لیسک به آرامی و از یک جهت هم میزنیم و گردو را اضاف کنید و در قالبی که از قبل با روغن جدا کنند چرب کردیم ریخته و حدود ۳۰ دقیقه فر گازی با درجه ۱۸۰ و فر برقی با حرارت ۱۶۰ پخت میکنیم
و اما روغن جدا کننده که باعث میشد هر قالبی در برابرش نرم بشد و هیچ مایع کیکی به قالب نچسبد
کره آب شده ۳۰ گرم +روغن مایع ۳۰ گرم + آرد ۳۰ گرم هر سه را با هم در حد یک دست شدن با چنگال مخلوط میکنیم و قالب چرب کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_خوشمزه
مواد لازم
2عدد موز
1 لیتر شیر
10 گرم شکر وانیلی
100 گرم شکر
70 گرم پودینگ
180 گرم بیسکویت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#چروس
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
آرد یک. پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
آب ۱پیمانه
کره ۳۰گرم
وانیل ۱/۴ ق.چ
طرز تهیه
ابتدا شیر وآب و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل ویک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و یا با
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#میان_وعده_عالی_یه میانوعده ی سالم و خوشمزه
حتما امتحانش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#نکات_مهم_برای_تهیه_کوفته
مواد تهیه شده برای طبخ کوفتهها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد.
هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته میبایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند.
آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفتهها را بگیرد.
در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانیکه کوفته دوم را درست کرده و داخل آن میاندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط میکنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمیداریم و حرارت را کم میکنیم تا هم کوفتهها مغزپخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد.
مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفتهها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوشطعمتر گردد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#فاج_پسته
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
کره نرم ۲۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم
پسته اضافه برای تزیین مقداری
پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید. کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید . شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید میتوانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید من از ترکیب هر دو استفاده کردم. وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید. پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواددرهمه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شودومقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده وبا پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنیدتاکمی داخل شکلات فرورود.داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید. میتونید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪