eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم رشته پلويى برنج دارچين ميگو پياز كشمش زرشك طرز تهيه رشته پلويي رو كمي تو روغن تفت داده و بعد همراه با كمي پودردارچين لابلاي برنج آبكش شده ميذاريم دم بكشه ، ميگوي تازه رو شسته و كمي نمك زده و ميذاريم تو آبكش تا آب اضافيش بره و بعد توي روغن با حرارت تقريبا زياد بمدت سه چهار دقيقه سرخ ميكنيم و در همون حال روش پودر فلفل سياه ، پاپریکا و كمي هم گردليموعماني ميپاشيم. ادويه مخصوص ميگو بزنين موقع سرو هم ميگو رو با پياز داغ ، كشمش و زرشك و سيب زميني نگيني سرخ شده روي رشته پلو ميذاريم ، ميتونين هم لابلاش بذارين. من رشته رو بعد از تفت دادن مستقيم ريختم لاي برنج ، رشته پلويي خيلي نازكه و با بخار كاملا نرم ميشه ، ولي ميتونين قبل از آبكش كردن به برنج اضافه كنين و بذارين يه جوش بزنه و بعد صاف كنين. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍱🍤🍱🍤🍱🍤
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق ماست کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد) سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس: 1 قاشق مربا خوری رب 1 قاشق مربا خوری سس کچاپ 1 قاشق چای خوری آویشن 1 حبه سیر رنده شده طرز تهیه برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم:سيب زميني متوسط چهار عدد،تن ماهي يك عدد،لوبيا قرمز پخته يك سوم ليوان،ذرت كنسروي يا پخته نصف ليوان،فلفل دلمه اي قرمز دو ق غ،مايونز دو ق غ،ماست چكيده سه تا چهار ق غ،نمك و فلفل،پيازچه خرد شده دو عدد ،جعفري ساطوري سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ،سس تند يك ق غ طرز تهيه:سيب زميني رو بيست دقيقه با آب و نمك بپزيد بعد مثل تصوير يك برش(+) بزنيد طوري كه تا ته نره و سيب زميني جدا نشه،بعد كمي روغن زيتون و نمك روشون بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود چهل دقيقه بپزيد(زمان پختشو چك كنيد،بسته به سايز سيب زميني متغيره). وقتي سيب زميني داخل فره،سالادتن ماهی رو آماده كنيد.تمام موادي كه براتون نوشتم رو مخلوط كنيد و بذاريد نيم ساعت داخل يخچال مزه دار بشه. از سالاد روي سيب زميني تنوري كه گرمه بذاريد و نوش جان بفرماييد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم جو پرک : یک پیمانه آبلیمو : به میزان لازم پیاز یک عدد سبزی خورد شده شامل تره گشنیز جعفری و مرزه : دو پیمانه روغن : دو قاشق سوپخوری نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روش تهیه ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ کنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.حالا جوپرک را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید و آنگاه ۲ لیتر آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشند.سپس زیر غذا را ملایم کرده و اجازه دهید جو بپزد. در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید و به صورت کوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه کرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و زردچوبه و نعنا را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و پس از مدتی برای سرو آماده کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر ژلاتین رو با شیر پرچرب گرم میکنید تا ژلاتین حل بشه واز میوه هایی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و برای شیرینیش از عسل استفاده شده نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم : تخم مرغ ۴ تا شکر ۱ پ سر خالی آرد ۲ پ هویج زنده شده ۱ پ ماست نصف پ روغن مایع یا کره ۱ پ عسل ۳ ق غ بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱ ق م دارچین ۱ ق م یا کمی بیشتر نمک ۱ پنس گردو خرد شده چند عدد طرز تهیه : هویج را رنده کردم و ریختم روی دستمال تا نم هویج ها گرفته بشد تخم مرغ را با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشد ماست ،عسل و روغن را اضافه میکنیم و هویج را بعد میکسر را خاموش میکنیم و آرد را که با بکین و نمک الک کردیم را در سه مرحله اضافه می کنیم با لیسک به آرامی و از یک جهت هم میزنیم و گردو را اضاف کنید و در قالبی که از قبل با روغن جدا کنند چرب کردیم ریخته و حدود ۳۰ دقیقه فر گازی با درجه ۱۸۰ و فر برقی با حرارت ۱۶۰ پخت میکنیم و اما روغن جدا کننده که باعث میشد هر قالبی در برابرش نرم بشد و هیچ مایع کیکی به قالب نچسبد کره آب شده ۳۰ گرم +روغن مایع ۳۰ گرم + آرد ۳۰ گرم هر سه را با هم در حد یک دست شدن با چنگال مخلوط میکنیم و قالب چرب کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 2عدد موز 1 لیتر شیر 10 گرم شکر وانیلی 100 گرم شکر 70 گرم پودینگ 180 گرم بیسکویت نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم : تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد آرد یک. پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه آب ۱پیمانه کره ۳۰گرم وانیل ۱/۴ ق.چ‌ طرز تهیه ابتدا شیر و‌آب ‌و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل و‌یک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و یا با نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میانوعده ی سالم و خوشمزه حتما امتحانش کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد تهیه شده برای طبخ کوفته‌ها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد. هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته می‌بایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند. آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفته‌ها را بگیرد. در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانی‌که کوفته دوم را درست کرده و داخل آن می‌اندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط می‌کنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمی‌داریم و حرارت را کم می‌کنیم تا هم کوفته‌ها مغزپخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد. مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفته‌ها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوش‌طعم‌تر گردد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫