#باقلوای_بورما
کاری از عاطفه محمدی
یه بسته خمیر باقلوای اماده
200 گرم کره
200 گرم گردوی ریز شده
برای شربت
2لیوان اب
نصف لیوان شیر
3 لیوان شکر
ابلیمو
کره رو ذوب میکنیم بعد یه لایه از خمیرو برمیداریم توش کره میریزیم وگردو
بعد با وردنه خ نازک رول میکنیم وازدوطرف ب خمیر فشارمیدیم چین بیوفته بعد بادست نگه میداریم و وردنه رو درمیاریم
ب همین روال ادامه میدیم تا تموم بشن
بعدمیزاریم توی فر
برای تهیه ی شربتش هم ابو شکرو میزاریم بجوشه وسطای پخت بهش چندقطره ابلیمو میزنیم وقتی قوام اومد خاموش میکنیم وبهش اروم اروم شیرو میریزم ویک سره هم میزنیم ک شیر نبره
وقتی باقلواازفردراومد همون لحظه شربت داغو اروم اروم میریزم ومیزاریم سرد شه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#اسنک_پیتزایی
اسنک از اون میان وعدهها و فستفودهای کوچیک و خوشمزهایه که با انواع مواد میشه درستش کرد و خیلیها هم با سلیقه خودشون میتونن ترکیبهای خلاقانه خاص خودشون رو باهاش درست کنند.
اما یکی از پرطرفدارترین انواع اسنکها، اسنک پیتزاییه. با این روشی که ما تو این دستورپخت آموزش میدیم، میتونین یه اسنک پیتزایی عالی و خوشمزه داشته باشین.
برای درست کردن اسنک پیتزایی به این مواد احتیاج دارین:
نان تست سوسیس
فلفل دلمهای قارچ
پیاز ذرت
کره مایونز
کچاپ دیپ یا ورق پنیر چدار
پنیر پیتزا
آویشن پاپریکا
پودر سیر نمک فلفل
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_بادمجان
مواد لازم
بادمجان: 5 عدد
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز :1 عدد
تخم مرغ :2عدد
جعفری: 100 گرم
نمک .فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
بادمجان هارو رنده میکنید و نمک میزنیم بهش که تلخ نشه در این فاصله گوشت چرخ کرده رو نمک فلفل و تخم مرغ میزنیم و پیاز رنده شدرو آبش و میگیریم و داخل گوشت چرخ کرده میریزیم و سبزی جعفری خورده شده بهش اضافه میکنیم و در آخر بادمجان هارو اضافه میکنیم و در ماهی تابه نسوز یه مقدار روغن کم میریزیم و مانند کوکو قشنگ داخل ماهی تابه میریزیم از طعمش نگم براتون عالیه و خوشمزه میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#خاگینه_قالبی_لیمویی
ماست سفت 60 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
آرد 40 گرم
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4قاشق چیخوری
شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.
بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید.
در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#فرنی_بستنی_نشاسته_ای
مواد لازم:
دو ليوان شير
۱ ليوان بستنی زعفرونی
٤ قاشق گلاب
۲ قاشق نشاسته
نیم قاشق وانيل
۵ قاشق شكر
زرده تخم مرغ
٢ قاشق پودر ژلاتين
٢ قاشق خامه
طرز تهیه
ابتدا نشاسته را با مقداری از شير حل ميكنيم. سپس همه مواد رو به جز ژلاتين داخل قابلمه ريخته روی حرارت ملايم ميزاريم و مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه. بعد ژلاتين رو با نصف ليوان آب بن ماری ميكنيم تا شفاف بشه و وقتی غلیظ شد؛ به بقيه موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. میتونید داخلش يه ق زعفران بریزید تازرد خوشرنگ بشه. سپس داخل قالب ريخته و بگذارید يخچال تا ببنده. بعد براحتي از قالب جدا ميشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#چیپس_خانگی
اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🥔🍟🥔🍟🥔🍟
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_کیک_شکلاتی_لاو
مواد لازم کرپ:
3 عدد تخم مرغ
شیر 380 میلی لیتر
22 گرم شکر
آرد 135 گرم
20 گرم کاکائو
کره ذوب شده 25 گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم خامه سفید:
400 میلی لیتر خامه قنادی
مواد لازم خامه قرمز:
150 میلی لیتر خامه قنادی
پودر تمشک 20 گرم
رنگ خوداکی قرمز
مقدار کافی توت فرنگی برای تزئین روی کیک
خمیر کرپ را درست کنید
تمام مواد خمیر را در یک کاسه مخلوط کنید.
روی ظرف را پوشانده خمیر را بگذارید 2 ساعت در یخچال استراحت کند.
خمیر کرپ را نازک در یک ماهیتابه بریزید و خمیر را بپزید. هنگامی که یک طرف پخت، آنرا برعکس کنید تا زرف دیگر هم بپزد.
وقتی همه کرپها پخته و خنک شد ، مواد خامه سفید و خامه قرمز را جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#گراتن_اسفناج_و_سیب_زمینی
4-6 عدد سیب زمینی، آب پز شده
اسفناج
چند قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
1 پیاز 2 حبه سیر
نمک، فلفل سیاه و قرمز
روغن مایع
پنیرپیتزا یا موزارلا
برای سس:
نیم پیمانه الی 1 پیمانه شیر
1 تخم مرغ جوز هندی رنده شده خیلی کم
نمک نزدیک 1 پیمانه پنیرپیتزا رنده شده
پیاز و حبه های سیر رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، اسفناج هارم اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین، در آخر ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید. برای سس، همه موادو مخلوط کنین.لایه ها به این صورت خواهد بود، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا. در آخر هم روش سس بریزین و کلی پنیر بریزین روش و در فر گرم شده 190-200 درجه بپزین تا پنیرهاش سرخ بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱