#خانه_دارى
#نگهداری_برنج
اگه شما هم برنج تو خانه دارید و با مشکل کرم افتادن و شاپرک مواجه شدید پیشنهاد میکنم تو برنجهاتون یکی از اینها رو حبه سیر
• فلفل تند و خشک
• میخک
• آهن مانند میخ یا میلگرد
• برگ گردو
• پوست گردو
• برگ درخت چریش
• نمک
• زنجبیل
• زردچوبه
بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_خانگی
مواد مورد نیاز
نیم کیلو گوشت بره حاوی درصدی چربی است
1 فلفل سبز
3 عدد فلفل قرمز
1 پیاز
کمی جعفری
3-4 حبه سیر
نصف قاشق چای خوری (فلفل سیاه ، فلفل تند ، پاپریکا ، زیره)
نمک
در غذاساز مخصوص ، همه سبزیجات را برش می دهیم و آنها را با گوشت و ادویه مخلوط می کنیم تا مخلوط شوند
در بشقاب نگه دارید و حدود 15 دقیقه روی یخچال را بپوشانید
سیخ کباب درست می کنیم.
در یک ماهیتابه ، آن را با کمی روغن تلنگر کنید تا پخته شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دم_كردن_زعفران
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.
یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
#سوپ_قارچ_و_پیاز
مواد لازم
قارچ ورق شده 250 گرم
پیاز ورق شده 150 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
کره 50 گرم
عصاره مرغ 1 عدد
آب نیم لیتر
طرز تهیه
قابلمه را روی حرارت گرم میکنیم.
باید قارچ را با یک عامل حیوانی مثل کره یا شیر میپزیم که در اینجا کره استفاده میکنیم.
وقتی ظرف گرم شد کره را به ظرف اضافه میکنیم وقتی کمی ذوب شد قبل از اینکه دوغ کره بسوزد قارج را اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ آب نیندازد.
مرتب هم میزنیم و تفت میدهیم.
عصاره گوشت مرغ را در یک لیوان آب پودر میکنیم.
پیاز ورق شده را هم به قارچ اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
دو عدد نان تست شده را به اندازه های حبه قندی خرد میکنیم.
به قارچ و پیاز عصاره را اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد بعد از اینکه آماده شد در ظرف میریزیم و وقتی که داغ است روی آن پنیر و نان تست حبه قندی شده میریزیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#سیب_زمینی_تنوری
4سیب زمینی متوسط
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری آرد (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق غذاخوری نمک
1/2قاشق غذا خوری فلفل قرمز
2قاشق پودر پنیر پارمسان(اختیاری)
فر را از قبل گرم کنید با دمای 220 در جه سانتیگراد، سیب زمینی ها را خوب بشویید با پوست، خشک کنید و برش دهید (هر سیب زمینی به 8-10 قطعه بریده شود) و سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سیب زمینی بریزید. در یک کاسه کوچک آرد ، پاپریکا ،پنیر، پودر سیر ، پودر پیاز،فلفل و نمک را مخلوط کنید و روی سیب زمینی های روغنی بپاشید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) هم بزنید که همه آنها با مواد پوشیده شود. یک کاغذ روغنی یا فویل کف سینی فر بکشید و با 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده چرب کنید. سیب زمینی ها را توی سینی کنار هم قرار دهید و برای 35-40 دقیقه پخت کنید تا سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند از فر در آورده با سس کچاپ
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
5.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بستنی_کاسه_ای
سه عدد نان میکادو را کاتر زدم، نانها را کنار هم چیدم با آبپاش که گلاب ریخته بودم مخلوط اب و گلاب بود نانها را خیس کردم، با دستم بهش فرم دادم داخل سینی فر چیدم گذاشتم تا برشته بشن، بعداز سرد شدن داخلشو با بستنی پر کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦