#فینگرفود
نان را به شکل مثلث برش دهید.
پنیر را با گردو خرد شده و سبزی خوردن خرد شده مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.
با کمی تخم خرفه،کنجد،گوجه فرنگی خرد شده و یک چوب شور تزیین کني
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#نکات_کتلت
سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه
یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست...
و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن.
نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.
آب گوشت و پیاز گرفته بشه...
حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه..
از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه.
اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند
حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه.
و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته
در هنگام سرخ کردن
یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه
کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#شربت_زعفرونی_خوشمزه
طرز تهیه
من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم.
یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه.
در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه.
از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم.
تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید.
من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عطر و طعم بهتری بگیره
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
#راگوی_مرغ_سبزیجات
مواد لازم
فیله مرغ
پیاز
آبلیمو
زعفران
هویج پخته خلال شده
فلفل دلمه خلال شده
لوبیا سبز درشت خرد شده و پخته
قارچ ورقه شده
پودر سوخاری
تخم مرغ
سس مایونز
طرز تهیه
فیله های مرغ رو بعد از خرد کردن توی پیاز و زعفرون و آبلیمو می خوابونیم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت یک لیوان آب بهش اضافه می کنیم می زاریم با موادش بپزه بعد از پخت فیله ها رو جدا می کنیم بعد از سرد شدن اول توی آرد بعد توی تخم مرغ زده شده بعد توی پودر سوخاری وسپس سرخش می کنیم
خلال های سبزیجاتمون رو به ترتیب فلفل دلمه و هویج پخته و لوبیا سبز و قارچ رو توی کره تفت می دیم و کمی نمک و آبلیمو بهش می زنیم تا مزه دار بشه سیب زمینی هامونم خلالی کرده و سرخ می کنیم بعد موقع سرو کردن مقداری سس مایونز به سبزیجاتمون اضافه می کنیم توی ظرف می ریزیم و مرغ ها و سیب زمینی هامون رو روش می ریزیم همراه با سالاد و لیمو ترش تازه میل می کنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشي
#شام_راحت_مفید_مجلسی_و_بسیار خوشمزه که حتما پیشنهاد میکنم امتحان کنید
مواد لازم:
۲۴ عدد نان تست
۲۴ عدد پنیر موزارلا کوچک
یک چهارم فنجان آرد
یک چهارم فنجان آب
۲ فنجان پنیر پارمسان
پودر سیر
جعفری یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#پنکیک_پنیر_موز_عسل
مواد لازم
۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد موز
۳ قاشق غذاخوری آرد
وانیل
۳ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری شکر
نمک
عسل
طرز تهیه
پنیر، موز، تخم مرغ، وانیل و شکر را در مخلوط کن بریزید تا زمانی که به یک خمیر نرم تبدیل شود آن را هم بزنید.
۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را هم در آن بریزید تا خمیر کمی سفت شود.
روغن را در تابه گرم کنید و خمیر را با یک قاشق غذا خوری در آن قرار دهید تا پنکک های کوچک بپزد.
هر دو طرف پنکیک را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
پنکیک های پخته را با برش های عسل و موز تزئین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍌🥞🍌🥞🍌🥞🍌
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه_ای_خانگی
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 2 ق س
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#خوراک_گوجه_بادمجون
مواد لازم برای ۲ نفر
2 عدد بادمجون سرخ شده
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
روغن مقداری
آبلیمو تازه مقداری
۱ قاشق غذاخوری عصاره گوشت
پیاز را با روغن تفت دهید، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه فرنگی را نگینی خرد و تفت دهید؛ عصاره گوشت را اضافه کنید سپس بادمجانها را روی گوجهها گذاشته و اجازه دهید بپزد
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍅🍆🍅🍆🍅🍆