eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
27.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
22.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این ویدیو فرزندت رو نجاااات بده😍 دنیای بچه ها دنیای حساسیه، یک اشتباهِ رفتاری به ظاهر کوچک با فرزندت میتونه روی خلق و خو و روحیاتش در بزرگسالی تاثیر مخربی داشته باشه😓 ✅اگه میخوای با کمک یک متخصص بهترین راهکار های تربیت فرزند رو یاد بگیری روی لینک زیر کلیک کن👇👇👇 https://hamkadeh.com/landings/aiUXU https://hamkadeh.com/landings/aiUXU
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بوتاکس بدون تزریق کشف شد😍 👌 خانومه عجب تغییری کرد👍🏻 ✅برای دریافت مشاوره رایگان روی لینک زیر کلیک کن👇👇👇 https://landing.getz.ir/b8GVl https://landing.getz.ir/b8GVl
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
! اصلی ترین آنتی اکسیدان زردچوبه، کورکومین، یک ماده ضد التهابی که قرن هاست از آن در طب سنتی چین استفاده میشود چای زردچوبه می تواند وزن را کنترل کند، چاقی را از میان ببرد و اختلالات متابولیک را درمان کند، به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر مفید است طرز تهیه : 4 فنجان آب را بجوشانید، 1 تا 2 قاشق چای خوری زردچوبه‌ به آب بیفزایید و اجازه بدهید تا ترکیب بدست‌آمده به‌مدت 10 دقیقه بجوشد ؛ چای را در ظرفی بریزید و بگذارید تا 5 دقیقه خنک بشود/ میتوانید برای طعم آن از عسل استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ماهی دودی تخم مرغ کره محلی نمک و فلفل و زردچوبه ماهی دودی رو بیست دقیقه بخار پز میکنیم پوست و استخونش رو میگیریم با کره محلی تفت میدیم بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم در آخر تخم مرغ زده با پلو کته و کنار باقالاقاتوق یا شیش انداز یا فسنجون سرو میکنیم. در گیلان به این نوع کنار غذایی ها دوجاو یا دیجاب گفته میشود. دوجاوها به دو دسته دائمی و فصلی تقسیم میشوند. دوجاوهای دائمی که در تمام فصول سال سر سفره گیلانیها سرو میشود شامل:ماست،زیتون،اشپل،زیتون پرورده،ماهی شور،ماهی دودی،د‌‌َلار،کره محلی،ترشی ها، کال کباب،سیر،پیاز،باقالی،گردو وغیره.. ودوجاوهای فصلیشلمل:ترب،هندوانه،خربزه،خیارمحلی، باقالی وسیر تازه و غیره.... دیگه خودتون تصور کنید وقتی این دو تا دوجاو سر یه فصل با هم تقارن داشته باشن تو سفره چه خبره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اولین روز بهمن ماهتون مبارک 💦الهی قلب زیباتون 🌸به زلالی آب 💦کارهای روزمره‌تون 🌸روان و جاری 💦امروزتون سرشار از 🌸موفقیت و پیروزی 💦صبحتون بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌◍⃟⚘🍃࿐ྀུ༅࿇༅═‎ ﹝@Jomlax
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل در فيلم مشخصه،فقط من مواد اوليه رو مينويسم براتون: دو ليوان سيب زميني+يدونه تخم مرغ+دو ق غ آرد+دو ق غ پنير پارمزان+نمك و فلفل سياه+سه ق غ شير نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
( مقلوبه) اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱