8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت اول
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت دوم
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_کلوچه_گل
#ویژه_عید_نوروز
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_گل_خیار
فقط يادتون نره كه گلهاي خيارو به مدت يك الي دو ساعت تو آب كاملا سرد قرار بدين كه كامل باز بشن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒