eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت قهوه خونه‌ای🍳 سال جدید و یه املت جدید😍 مواد لازم : کره ۱ ق غ تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه روغن ۴ ق غ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد با ترکیبات عالی🥗 مواد لازم : شوید کلم سفید کنسرو سبزیجات سیب زمینی پخته خیارشور پیازچه مرغ سس مخصوص : سس مایونز سس سویا ماست آویشن آبلیمو فلفل نمک ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هراروت یه دسر جنوبی🍵 توی ماه رمضون و فصل سرما درست میکنن و عطر هل داخلش حس و حال خوبی بهت میده وقتی میخوریش مواد لازم : هل ۱ دانه شیر ۱ فنجان پودر کاسترد ‌۱ ق م گلاب ۱ ق چ شکر ۱ ق غ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر زعفرانی فوق‌العاده خوشمزه😋 مزه بهشت میده کافیه یه بار درستش کنید قول میدم عاشقش میشید مواد لازم : آب ½ لیوان شیر ۲.۵ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم زعفران ۳ ق غ شکر ⅔ لیوان گلاب ۲ ق غ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت پتی بور ساده 1.5 پاکت خامه صبحانه 200 میلی 1 پاکت شیر 100 گرم ، حدود یک 1 استکان کمر باریک ترک پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شکلات 80 گرمی 2 عدد (کلا 160 گرم) مواد لازم 1 لیوان پودر نارگیل 200 میلی خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه بیسکویت ها را با دست خرد کنید. 1 پاکت خامه و شیر را روی اجاق گرم کنید. دقت کنید فقط گرم شود و نجوشد. سپس از روی اجاق بردارید. شکلات خرد شده و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید. دوباره روی مواد سلفون بذارید و با وردنه صاف کنید تا نازک شود. پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید. 1 پاکت خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند را به پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید. روی مواد کیک موزاییک بریزید و در تمام قسمت ها پخش کنید. با کمک سلفون رول کنید. حداقل 2 ساعت در قسمت بالای یخچال استراحت دهید. در صورت تمایل روی آن شکلات آب شده (به روش بن ماری) بریزید. روی آن را تزیین کرده و سرو کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز قرمز ۱عدد درشت سیر ۲ الی ۳ حبه سرکه سفید ۳/۴پیمانه آب جوشیده ولرم ۱پیمانه شکر نصف ق چ نمک ۱ق غ پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و مانند تصویر خرد کنید و‌داخل ظرف شیشه ای تمیز و‌خشک‌شده بریزید. سیرهارو‌ ورقه ای خرد کنید و روی پیازها بریزید. آب ولرم و سرکه سفید و نمک و شکر را باهم مخلوط کرده و روی پیازها بریزید. در ظرف رو محکم ببندید و‌برای اینکه ترشی تُردی داشته باشید در بخچال نگهداری کنید. یک هفته تا ۱۰روز بعد تُرشیتون آماده ست. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 8 عدد ران مرغ 150 میلی خامه صبحانه مقدار خیلی کم فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری نمک 3_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی آویشن 1 و یا 2 حبه سیر 4_3 عدد برش لیمو طرز تهیه: ران ها را بشویید و داخل ظرف بریزید تمام مواد سس را روی ران ها بریزید و هم بزنید در آخر برش های لیمو را روی مرغ بذارید. روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه داخل فر 200_180 درجه بپزید. 10 دقیقه آخر کاغذ روغنی را بردارید و تا وقتی که کاملا سرخ شود بپزید (میتوانید شعله بالا را روشن کنید) هم راحت هم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
(شوری) مواد لازم ادویه ترشی به میزان دلخواه سرکه قرمز4 لیوان گوجه فرنگی4 کیلو موسیر(در صورت دلخواه)50 گرم سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری)500 گرم ساقه کرفس3 ساقه خیار3 عدد هویج3 عدد سیر1 بوته کلم برک سفید1 گل کلم1 عدد کوچک نمک به مقدار لازم فلفل سبز تند100 گرم دستور پخت سالاد ترشی مشهد(شوری) یک سالاد و ترشی خوش طعم تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود. سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم. گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید. گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند.در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم. تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام😊✋ صبح اولین آدینه سالتون بخیر و شادی ☕️🌹🍃 🍃🌹امیدوارم درکنارخانواده ودوستانتون بهترین آدینه را داشته باشید🌹🍃 دورهمی تون زیباخندهاتون قشنگ وجودتون سبز و زندگیتون آروم 🌹🍃 ﹝@Jomlax
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•گوجه بادمجون😋• این بشقاب گوجه بادمجون رو از دست نده🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر🍫• دسرآسون میخای همینو درس کن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳