eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
27.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاناکوتازعفرانی🥮• ~❤️موادلازم: شکر: 1/2پیمانه خامه صبحانه: 100گرم شیر: 500میلی لیتر پودرهل: 1قاشق چایخوری زعفران: 4قاشق غذاخوری پودرژلاتین: 2قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیب زمینی😋• از سادگی و خوشمزگیش هرچی بگم کمه🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه جذاب🥚• کلا 5 دقیقه طول میکشه درست شه خیلی خوشمزس 😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اسنک پنیری😋• ۱۵دقیقه ای درستش کن🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر بادام عسلی😋• ~❤️مواد لازم: 125 گرم کره (در دمای اتاق) 2 عدد تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند نصف لیوان فرانسوی روغن 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل آرد به مقدار لازم (به صورت کنترل شده اضافه کنید) ~❤️برای شربت: 2.5 فنجان شکر (هر فنجان نصف لیوان فرانسوی) 3 لیوان آب یک برش نازک لیمو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شکلات صبحانه🍫• این شکلات صبحونه انقد خوشمزس که یبار درست کنید دیگه از بیرون نمیخرید 🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه، آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد. اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد. پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد. من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم. بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک براونی🧋• این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نوشیدنی سرد🧊• همه ترکیبای با قهوه خفنن ولی این بیشتر:)) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم بچه بلال: یک کیلوگرم فلفل: 50 گرم سیر خرد شده: 30 گرم سرکه سفید: 800 گرم نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم آب: یک و نیم پیمانه طرز تهیه آب و سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید، پس از جوش آمدن بچه بلال‌ها را داخل آن ریخته و پنج دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلال‌هایی که مرتب دور تا دور چیده شده‌اند، همراه با سیر، تکه‌های فلفل، نمک و پودر فلفل پر می‌کنیم و در آخر مخلوط سرکه و آب را که سرد شده است، روی مواد ترشی می‌ریزیم و در شیشه را کاملا محکم می‌بندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و مصرف می‌کنیم. نکات بلالها به جذب هوا حساس بوده و به محض شل بودن در شیشه، هوا میکشند و رنگ آنها تغییر میکند، پس بهتر است در شیشه محکم باشد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه، آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد. اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد. پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد. من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم. بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳