eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
28.6هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بستنی میوه ای🍦• تو این روزا که هوا گرمه فقط بستنی میچسبه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک براونی🧋• این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فلافل بازاری🤩• خودت تو خونه بهتر از بیرون درستش کن🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تست سوخاری😍• یجوری خوشمزس که فقط باید امتحان کنید😌 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک براونی🧋• این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نوشیدنی سرد🧊• همه ترکیبای با قهوه خفنن ولی این بیشتر:)) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم ۳، ۴ عدد یوفکا‌ : سه عدد هویج‌ رنده شده ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ یک عدد پیاز درشت‌ نمک، فلفل سیاه ‌ روغن مایع‌ یک عدد تخم مرغ‌ نصف لیوان روغن مایع ‌ نصف لیوان شیر‌‌ طرز تهیه :‌ پیاز خرد شده و گوشت چرخ کرده را در تابه تفت دهید. هویج رنده شده، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.‌ سپس تابه را کنار بگذارید تا مواد سرد شوند.‌ خمیر یوفکا را باز کنید روی آن سس بمالید و یک طرف آن را کمی تا کنید. مانند ویدیو مقداری از مواد را روی آن بریزید و تا وسط یوفکا رول کنید و ببرید. نصف دیگر یوفکا را هم به همین شکل آماده کنید. بعد از اینکه همه یوفکاها را رول کردید ظرف مورد نظر را روغن بمالید و رول‌ها را مانند ویدیو در آن جا دهید.‌ باقیمانده سس را روی آن ها بمالید. می توانید داخل فر و یا روی اجاق گاز آن را بپزید.‌‌ در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی آن سرخ شود بپزید.‌‌ برای پختن با اجاق گاز، روی شعله کم، آن را پشت و رو کنید و بپزید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای کاستارد پرتقالی: 6 لیوان چای خوری آب پرتقال 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری نصف ق چ خ وانیل برای کاستارد سفید: 6 لیوان چای خوری شیر 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری نصف ق چ خ وانیل پسته برای تزئین ، طرز تهیه: مواد بازم برا کاستارد ها را در دو ظرف جداگانه مخلوط بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشن اجاق را خاموش و به هر کدام نصف قاشق چایخوری وانیل اصافه کنید.ابتدا قالب مناسب را خیس کنید. سپس کاستارد همانند فیلم در ظرف ریخته می شود. وقتی به دمای اتاق رسید ، حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت می کند. به آرامی پودینگ را در دو طرف تکان دهید. وارونه در ظرف مناسب سرو به دلخواه تزئین می شود نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت اسپیرال سیب زمینی 🍟🧇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳