eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دیپ تارانتو🫑• حتما امتحانش کنید بینظیره واقعا😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت پتی بور ساده 1.5 پاکت خامه صبحانه 200 میلی 1 پاکت شیر 100 گرم ، حدود یک 1 استکان کمر باریک ترک پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شکلات 80 گرمی 2 عدد (کلا 160 گرم) مواد لازم 1 لیوان پودر نارگیل 200 میلی خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه بیسکویت ها را با دست خرد کنید. 1 پاکت خامه و شیر را روی اجاق گرم کنید. دقت کنید فقط گرم شود و نجوشد. سپس از روی اجاق بردارید. شکلات خرد شده و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید. دوباره روی مواد سلفون بذارید و با وردنه صاف کنید تا نازک شود. پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید. 1 پاکت خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند را به پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید. روی مواد کیک موزاییک بریزید و در تمام قسمت ها پخش کنید. با کمک سلفون رول کنید. حداقل 2 ساعت در قسمت بالای یخچال استراحت دهید. در صورت تمایل روی آن شکلات آب شده (به روش بن ماری) بریزید. روی آن را تزیین کرده و سرو کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز قرمز ۱عدد درشت سیر ۲ الی ۳ حبه سرکه سفید ۳/۴پیمانه آب جوشیده ولرم ۱پیمانه شکر نصف ق چ نمک ۱ق غ پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و مانند تصویر خرد کنید و‌داخل ظرف شیشه ای تمیز و‌خشک‌شده بریزید. سیرهارو‌ ورقه ای خرد کنید و روی پیازها بریزید. آب ولرم و سرکه سفید و نمک و شکر را باهم مخلوط کرده و روی پیازها بریزید. در ظرف رو محکم ببندید و‌برای اینکه ترشی تُردی داشته باشید در بخچال نگهداری کنید. یک هفته تا ۱۰روز بعد تُرشیتون آماده ست. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🚫عجیب اما واقعی !!! یک خانم در انگلیس یه جوجه تیغی تو خیابون پیدا می‌کنه و می‌بره خونه تا ازش نگهداری کنه. براش غذای گربه می‌ذاره و در یک جای گرم قرارش میده. بعد ۲۴ ساعت میبینه جوجه تیغی نه چیزی خورده نه چیزی پس داده. اینجا خانم مشکوک میشه که نکنه جوجه تیغیم مریض شده باشه! میبرش کلینیک حیوانات و دکترا اونجا یه نگاه به جوجه تیغیش می‌کنند و با حفظ احترام و توجه به احساسات خانم بهش میگن ...😰 ❌👇😂 🦔🦔🦔🦔🦔🦔🦔🦔 🦔🦔🦔🦔🦔🦔🦔🦔 ادامه داستان به شدت توصیه میشه!☝️ زود بزن رو جوجه تیغی ها تا از دست ندادی😅
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیر انبه استوایی 😋• شیر انبه رو این جوری درست کن بخور مطمئنم عاشقش میشی خیلی خوشمزس😁 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شربت رنگی رنگی🍹• تو این روزا که هوا گرمه خبلی میچسبه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من یک راننده اتوبوس خانم هستم، آرامش من وقتی که پشت فرمانم 👏 مردم نگار را در ایتا و روبیکا دنبال کنید.◀️ https://eitaa.com/mardomnegar https://rubika.ir/Mardomnegar @Mardomnegar
‌  مواد لازم برای ۶ نفر آرد گندم سفید ۲۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم موز رسیده ۱ عدد بزرگ بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری خامه پاستوریزه ۱۷۵ گرم وانیل یک هشتم قاشق چای خوری مواد لازم برای روی کیک پودر شکر ۱۱۵ گرم آب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری روش تهیه کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍌🍰🍌🍰🍌🍰
کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش که طرفدار زیاد داره دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره. بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب. همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه. اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید. ـ بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه من امروز از قالب استفاده کردم. با چای بسیار میچسبه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
تزئین صبحانه از فری جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا