9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات سوخاری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت رو متفاوت درست کن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا بدون شکر و روغن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ ماکارانی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین صبحانه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمول جادویی قرمه سبزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کباب_سینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
۲ عددفلفل سبز
یک عدد فلفل قرمز
۱۰۰ گرم جعفری
دو قاشق روغن مایع
۳ قاشق رب گوجه
طرز تهیه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده
پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید
یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید
مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید
یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید
سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفندنگهداری_قارچ_تازه
مواد لازم:
قارچ 1 کیلو
۵۰۰ میلیلیتر سرکه سفید
فلفل سیاه
نمک
سیر
برگ بو
۱ لیتر آب
فلفل قرمز
جعفری
نعناع
روغن
دستور تهیه:
انتهای ساقه قارچهارو ببرین و بشورید
هر قارچ را به صورت عمودی چهار تکه کنید.
آب و سرکه را در قابلمه بریزید. فلفل و یک برگ بو را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. نمک اضافه کرده و سپس قارچ ها را به مدت 3 دقیقه بپزید.
قارچ ها رو با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
و سپس در یک کاسه قرار دهید ، فلفل چیلی ، سیر ریز خرد شده ، نعناع ، جعفری ، نمک ، فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک ظرف شیشه ای را با قارچ پر کنید و با روغن بریزید اینجوری میتونین تا چندماه داخل یخچال نگه دارین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#کیک_شکلاتی_بدون_تخم_مرغ
مواد لازم
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری سرکه سفید
0.5 پیمانه پودر کاکائو
دو سوم پیمانه روغن مایع
دو سوم پیمانه آب سرد
2 پیمانه شکر
3 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه ی بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
مایع حاصل شده را در یک قالب به ابعاد 23*33 که از قبل کف و دیواره ی ان را چرب کردید بریزید.
در فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه بپزید با یک سیخ چوبی چک کنید که کیک کامل پخته شده باشد. کیک آماده است آن را باخامه و یا کرمهای دلخواه تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰
2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#براونیز_شکلاتی
کره ۲۰۰ gr
شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری
پودر کاکائو یک فنجان چایخوری
آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه)
تخم مرغ یک عدد
نمک یک پنس
وانیل نوک قاشق
کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰