eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
کره به دمای محیط رسیده و پودرقند را باهمزن برقی میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.شیر و آرد ها را اضافه میکنیم و بادست ورز میدهیم نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم بعدخمیر را لای دوتا کاغذ روغنی باز می‌کنیم و با قالب میزنیم و داخل فرازقبل گرم شده به مدت 15دقیقه میپزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
موادلازم شکلات سفید 450 گرم آلبالو خشک ½1 پیمانه مغز پسته ¼1 پیمانه روغن مایع ½1 قاشق غذاخوری طرزتهیه: شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلاتها آب شده اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلاتها هم آب شوند. دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می شود. دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه دارید. یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری که ضخامت آن حدود 1.5 سانتی متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید. سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت تر شود. سپس آن را به تکه های زاویه دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🫑🌶🫑🌶🫑🌶
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥩🥐🥩🥐🥩🥐
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕☕☕☕☕☕☕
مواد لازم مک فلفل سیر نعنا خشک سرکه سفید طرز تهیه پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و به مدت ۲ ساعت در کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید. شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند. دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند، چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی می شود. هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد، پس از ۱۰ روز می توانید ترشی را در یخچال قرار دهید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅