#خاگینه_با_قارچ
مواد لازم:
_قارچ 150 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید.
2- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
3- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خلالی_با_سس_قارچ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم:
شکلات شیری 150 گرم
خامه غلیظ 170 گرم
کیک ساده 175 گرم
بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_قارچ
قارچ هارو شستم،خشک ک شد ریختم تو شیشه بعد روش دو ق چ نمک ریختم چون ظرف کوچیک بود،دو ق چ نمک کافی بود،
بعد نعنا و ترخون و فلفل ریختم و یک فنجون اب و یک لیوان سرکه،بعد درشو بستم گذاشتم یخچال،یک هفته میکشه تا برسه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_ساده_و_شیک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#نان_کماج
طرز تهیه:
خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی،روغن و زردچوبه و دو قاشق شکر و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_انجیر
یه پاکت خامه صبحانه و یه بسته پنیر خامه و دوقاشق پودر قندو خوب بزنید تا یکدست شه،بهش دوقاشق ژلاتین بنماری شده با نصف لیوان آبو اضافه کنید،نصف پیمانه بستنی وانیلی و یذره وانیل هم اضافه کنید و هم بزنید که کاملا یکدست شه،کف ظرفها بیسکوییت جوین انجیری خورد کنید بریزید،دیواره هارو با اسلایس های انجیر به هرمدلی که دوست داشتید پوشش بدید،موادو بریزید روی بیسکوییتا و بذارید یخچال تا ببنده و بعد روشو با انجیر یا هرمیوه ایکه دلتون خواست تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیاز_داغ_مجلسی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#اشکنه
موادلازم:
گوجه ی اصل محلی
تخم مرغ 4 عدد
پیاز درشت 1 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شنبلیله خشک شده 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سوپ_جو_با_مرغ
هویج و سیب زمینی نگینی خورد میکنی سینه مرغ و پیاز بزرگ هر چقدر پیاز بیشتر باشه غداهاتون خوشمزه تره و ادویه زرد چوبه و فلفل سیاه و زرد چوبه و ادویه مرغ و نمک هم میزنی خوب تف میدی بعد رب میزنی و جو پوست کنده با جو پرک هم میریزی و اب اضافه میکنی یک ساعت اخر هم سبزی جعفری رو بهش اضافه میکنی سینه مرغ در میاری ریش ریش یا میکوبی بعد برمیگردونی قابلمه یه نیم ساعت بعد خاموش میکنی و نوش جان گلم ابلیمو هم سلیقه ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌵دیدی بعضیا یه پروفایلایی میزارن؛که توش پر از حرفه?? 😊
خیلی پیام دادین از کجا میشه ازاین پروفایل ها پیدا کرد،??😩☹️
این کانال منبع پروفایل هایی که مغرورا میزارن ⇓😏
بزن رو لینک پره عکس شیک و خاص 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
پیشنهاد میکنم عضو بشید 👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴 تعرفه تبلیغ در کانال ما😍 👇
https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
طرح شگفت انگیزش عالیه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_خونگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#لیموناد_مادلاین
زمان خنک شدن: یک شب تا صبح
• 6 عدد لیموترش زرد (1.5 پیمانه آب لیمو)
• 2 عدد لیموترش سبز (1/3 پیمانه آب لیمو)
• یک پیمانه شکر
• 6 پیمانه آب
• یک پیمانه تمشک تازه
• تکه های لیمو ترش سبز و زرد
1. در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳