eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید بعد پنیر خامه و گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج ۳پیمانه(۳۰۰گرم) گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲عدد بزرگ(یکی برای گوشت چرخ‌کرده ويکی هم برای سرخ کردن ) زرشک ۳۰ گرم ماست خامه ای ۲۵۰گرم(۴قاشق غذاخوری ) زعفران نمک فلفل سیاه روغن آشوین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۱ دونه روغن زیتون ۱ ق غ اسفناج ۳ مشت پنیر خامه ای ۱ بسته پنیر چدار ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم تخم مرغ دو عدد آرد نیم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نصف قاشق چای‌خوری نمک یک پنس کره 100 گرم طرز تهیه در ابتدا بگم که این کیک نیاز به همزن برقی نداره و تمام مراحل با همزن دستی کار می کنیم. شکر را همراه وانیل و تخم مرغ میزنیم تا رنگ اون روشن و حالت کرم پیدا کنه. آرد و پودر کاکائو و نمک را که همراه هم الک کردیم به مخلوطمون اضافه می کنیم و حالا صد گرم کره را که روی حرارت آب کردیم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. کف قالب را ابتدا با کره چرب می کنیم و سپس پودر کاکائو می پاشیم. موادمون غلیظ هست با لیسک بصورت یکسان کف قالب میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت نیم ساعت میپزیم. وسط این کیک حالت شلی داره که بعد از سرد شدن کامل قابل برش زدن هست. در آخر بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
مواد لازم ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط یک کیلو پیاز کوچک فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن رب فلفل قرمز ۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار) نصف لیوان آب گوجه فرنگی و فلفل سبز طرز تهیه پوست پیازهارو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🍖🧅🍖🧅🍖🧅
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوتا تخم مرغ + ماست 4 ق غ + روغن مایع نصف استکان + پکینگ پودر1ق چ + پنیر + جعفری خرد شده + شوید خرد شده + کدوی سبز رنده شده + پاپریکا + نمک + خمير یوفکا دو عدد خمير را رشته ای خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده در قالب کیک و در فر 180 بپزید و 5 دقیقه هم گریل کنید و یا در تابه چرب بریزید و روی گاز وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و برش بزنید و نوش جان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
۱-اول برای۳ یا ۴ نفر دو تا پیاز متوسط رو ریز خرد کن با مقداری روغن و ۱ قاشق آب تفت بده تا کاراملی بشن تکه های مرغ رو با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر پاپریکا و یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیازها اضافه کن و مرغها رو خوب باهاشون تفت بده نصف لیوان آب اضافه کن در ظرف رو بذار ۴۵ دقیقه زمان بده تا با شعله ی کم دو طرف تکه های مرغ خوب سرخ و مغزپخت بشه. ۲-تو این فاصله ۴ یا ۵ تا هویج درشت رو پوست بکن نازک خلال کن با روغن ، نمک ، نصف استکان زعفران دم شده و یک یا دو قاشق آبلیمو سرخ کن ۳-بیست دقیقه آخر پخت هویج های سرخ شده رو با یک پیمانه آلو خورشتی به مرغها اضافه کن و با شعله کم اجازه بده خورش خوب جابیفته و روغن پس بده. راز خوشمزه شدن خورش اضافه کردن آبلیمو و نمک به هویج ها موقع سرخ کردنشونه که باعث میشه که هویج ها نشکنه و له نشه و طعم شیرین هویج رو ملس میکنه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین راحتی و زیبایی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁