eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.5هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
نصف لیوان آب جوش میریزید ۴ حبه قند داخل آب جوش حل کنید و چای دم کشیده رو با قوری آروم آروم یعنی قطره چکونی به آبجوش اضافه کنید اصلا نباید هم بزنید. من داخل لیوان درست کردم که بهتر مشخص باشه. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
تخم مرغ 3عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر 1ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم (در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و در آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 قرار میدیم. این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
اين سوپ سرد اسپانيایی طعم آن، طعم خوش تازگي را تداعي مي كند. مواد لازم شش عدد گوجه فرنگي پوست گرفته شده يك پياز كوچك يك عدد خيار يك عدد فلفل دلمه اي قرمز دو عدد شاخه كرفس يك حبه سير دو قاشق سوپ خوري سركه يك قاشق سوپ خوري روغن زيتون دو قاشق سوپ خوري آب ليمو ترش تازه چهار ليوان آب گوجه فرنگي نمك و فلفل چند قطره سس تاباسكوي قرمز در صورت تمايل طرز تهیه : همه مواد رو خرد كنين و در مخلوط كن بريزين تا كاملا به شكل پوره يك دست شود. چند ساعت در يخچال بگذارين و بعد سرو كنين. . سس تاباسكو رو مي تونين از سوپر ماركت ها تهيه كنين. . درست كنين، نوش جان كنين و لذت ببرين. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم: نشاسته گل ۲۰۰ گرم خلال بادام و پسته ۱۰۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم آب ۷ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه کره ۱۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم طرز تهیه نشاسته را در ۶ الی ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید. سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود. شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید. کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده. مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮