#پنکیک_سیبزمینی
ابتدا سیب زمینی آب پز را تا داغ هست پوره کرده و سپس کنار بذارید تا از داغی بیفتد. 2 تا 3 قاشق پنیر خامه ای به سیب زمینی پوره شده اضافه و مخلوط کنید.سپس 1 عدد تخم مرغ ،پیازچه،نمک،فلفل وپودر سیر(به دلخواه) اضافه و خوب مخلوط کنید.
در صورتی که مواد انسجام و چسبندگی لازم را نداشت تخم مرغ دوم را هم بیافزاید و مخلوط کنید.به کمک قاشق یا اسکوپ زن بستنی مقادیر مساوی از خمیر پنکیک را بردارید.
سپس گوله خمیر را در آرد سوخاری یا آرد سفید به صورت دایره باز کنید.دو طرف پنکیک ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥞🥔🥞🥔🥞🥔
#نان_پنیر_و_پیازچه
مواد لازم
کره برای چرب کردن به میزان کافی
آرد بکینگ پودر دار225 گرم
نمک1 قاشق چایخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
پنیر کهنه (خرد شده)100 گرم
پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده1 عدد
کره آب شده2 قاشق غذاخوری
شیر150 میلی لیتر
طرز تهیه
یک قالب کیک چهار گوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید.آرد بکینگپودر دار، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و مابقی را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید.تخممرغ زده شده، که آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط کنید.مخلوط بدست آمده را به قالب کیک منتقل و روی آن را با تیغهی چاقو صاف کنید و مابقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید.نان را در فری که از قبل گرم شد روی حرارت 190 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید.بگذارید کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی ظرف قرار دهید و برش بزنید.
برای سرو آن را به شکل مثلثی برش بزنید و از طعم آن لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧅🧀🍞🧅🧀🍞🧅
#موهیتو_توت_سیاه
توت سیاه تازه ۶ عدد
۴ برگ تازه نعناع ١/٤پیمانه شربت
سه ق غ آب لیمو تازه
۱۱ فنجان آب گاز دار
برگ نعنا،توت،آب لیمو را به آرامی مخلوط کنید.بعدآب گاز دار اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_پاستاصدفی_بزرگ_یاجامبوشلز
این مدل پاستا خیلی خوبه چون به جای اینکه روش چیزی بریزید و بخورید داخلش رو میشه پر کرد و بصورت فینگر فود سرو کرد
.
من داخل پاستاها رو با پنیر گوشت چرخ کرده پر کردم البته از ادویه مختلف استفاده کردم مثل کاری، جوز هندی و
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#سوپ
برای درست کردنش کافیه فیلههای مرغ رو بدون اینکه خرد کنید با یه ریزه کره یا روغن زیتون مخصوص پخت و پز تفت بدین ، بهش زعفرون و پودر پیاز بزنید و بعد که یکم طلایی شد به ازای هر سه تا فیله مرغ یک لیوان جودوسر پرک شده اضافه کنیم ، یکم دیگه تف بدین و بعد آب گرم ( ترجیحا جوش ، برای اینکه حرارت مرغ پایین نیاد و بوی خامی نگیره ) بریزید و بذارید بپزه . کمتر از بیست دقیقه طول میکشه که بپزه و اگه یکی دوبار هم همش بزنید کاملا له و مثل هلیم میشه . .
من توی این سوپ خامه ریختم ، شما میتونید آب گوجهفرنگی یا شیر بریزید و با یکم لیموترش و فلفل سیاه خوشمزهترش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
هممون تا حالا سیر رو اشتباهی پوست میکندیم
با دیدن این کلیپ یاد میگیرین سیر رو چطور پوست بگیرین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
#بیسکوییت_سیبزمینی
مواد لازم
سیب زمینی آب پز دو عدد
پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
♥️صبحِ سه شنبه تون
🌸بخیر و شادی
♥️امیـدوارم
🌸ساعاتی مملو از
♥️عشـق و زیبایی
🌸دقایقی لبریز از مهربانی
♥️و پر از خیر و برکت...
🌸در کنار خانواده و عزیزان
♥️در انتظارتون باشه
🌸روزتان پراز بهترینها
﹝@Jomlax ﹞
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
❍°•قـائماَلْمُـنْتَظَـر•••🕊🍃
【زَمیـن،بَھـآررآبَھآنِہمیڪُنَـد،
وَزِنـدِهمیشَـوَد...
وَمَـنبَرآےِزِنـدِگےتـورآبَھـآنہمیڪُنـم...🫀】
•سَلآمعَزیزتَـرینَم...♥️
#مهـــﷻــدے...✋🏻
❍°•أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❍°•
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷