#بورک_سیب_زمینی_و_پنیر
موادلازم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
خمیر یوفکا مقدار لازم
جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_نحوه_گرم_کردن_پیتزا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!!
بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره
تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#مینی_تارت_گوجه_فرنگی
مواد لازم
خمیر تارت 300 گرم
ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
پنیرموزارلا 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
سیر 3 حبه
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ).
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید.
سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#ساندویچ_صبحانه_دونات_و_نیمرو
مواد لازم
ژامبون چند باریکه
دونات یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پنیر دلخواه یک برش
طرز تهیه
1. دونات را به دو نیم کنید. یک دایره بزرگ از وسط یکی از آنها دربیاورید. در این دایره باید نیمرو بپزید.
2. داخل ماهیتابه روغن بریزید و دو تکه دونات را داخلش داغ کنید. حالا تخم مرغ را داخل دایره دونات بشکنید و سریع در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.
3. حدود 3 تا 4 دقیقه به همین شکل بگذارید بپزد.
4. حالا دونات ها را از روی شعله بردارید و با ژامبون و پنیر سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥯🥚🥯🥚🥯🥚🥯
#کاسرول_تخم_مرغ
یک فنجان پنیر چدار و یا پیتزای رنده شده،تخم مرغ پنج عدد،ژامبون ریز شده در صورت دلخواه پنج ورق،نان تست نرم ریز شده دو عدد،فلفل دلمه ای ریز شده نصف پیمانه،پیاز کوچک دو عدد،سیر چند حبه له شده،شیر سه قاشق غذاخوری،نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا تخم مرغها و پنیر و ژامبون و فلفل دلمه ای را مخلوط کرده،سپس نان وسیر و پیازو شیر را نیز اضافه کرده و به همراه کمی نمک و فلفل کاملا همزده و در ظرف نشکن ریخته و در فر با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت سی و پنج دقیقه میپزیم،هنگامی که کاسرول رو با چنگال تست کردید و چیزی به چنگال نچسبید غذا آماده هست،می توانید در مایکروفر در حالت کانوکشن با همران درجه و زمان بپزید،اگر دیدید هنوز کمی از مواد شل هست میتونید دو دقیقه در انتها در حالت مایکروویو بزارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🧀🥚🧀🥚🧀🥚
#دونات_مرغ
موادلازم
سینه مرغ:یک عدد
نان تست:هشت ورق
سیب زمینی:یک عدد
تخم مرغ:دو عدد
جعفری،تره و پیازچه ریز خرد شده :یک پیمانه شیر :به میزان لازم
نمک،فلفل،آویشن وادویه :به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :به میزان لازم
آرد سوخاری :به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا نان های تست را در شیر خیس کرده و اجازه می دهیم تا خوب نرم شود، بعد با دست فشار می دهیم و شیر اضافه آن را می گیریم. سینه مرغ را پخته و چرخ می کنیم، سیبزمینی پخته شده را نیز چرخ می کنیم، سپس مرغ، نان تست و سیبزمینی را مخلوط کرده، سبزی ها را به آنها افزوده و تخم مرغ ها را نیز می افزاییم. نمک، فلفل، آویشن وادویه کاری را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم. از مواد به اندازه گردو بر داشته و در آرد سوخاری می غلتانیم، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🍗🥐🍗🥐🍗🥐
#پنکیک_ژاپنی
مواد لازم
آرد :4 فنجان، بکینگ پودر: 2 ق چ، شیر : 4 پ،تخم مرغ کامل : 3 عدد، کره : 3 چهارم پ، وانیل: نوک ق چ
طرز تهیه
ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده.
شیر ، زرده تخم مرغ ،کره ذوب شده و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم.
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا خوب فرم بگیره و حجیم بشه.
آرد و مخلوط شیر رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم،و بعد سفیده فرم گرفته رو به آرامی با لیسک به مواد آردی اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم(مراقب باشید پف سفیده نخوابه). توی تابه نچسب و کمی گود (بدون چرب کردن)مواد رو میریزیم با شعله خیلی کم میزاریم تا پف کنه و مغز پخت شه.(در حین پخت درب تابه رو برندارید که پف پنکیک میخوابه).
*میتونید به مواد دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید، ولی چون پنکیک معمولا با مربا و عسل و خامه سرو میشه،بدون شکر باشه بهتره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_مرغ_پنیری_خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه ی مرغ پنیری
سینه ی مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک ، فلفل ، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
در ابتدا سینه ی مرغ ها را از یک یا دو ساعت قبل با کمی نمک و فلفل و پیاز و آبلیمو مزه دار کنید و از وسط به دو قسمت و یا اگر سینه ی مرغ ها بزرگ بود به سه قسمت تقسیم کنید تا بتونید راحت رولشون کنید . سپس کمی آنها را بکوبید تا سطح مرغ ها یک دست شود ، سپس با نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مزه دارشون کنید و روی سطح اون رو قارچ و پنیر پیتزا بچینید که البته می تونید به سلیقه ی خودتون مواد داخل رول ها رو تغییر بدید . سپس مواد رو رول کنید و در فر قرار بدید
برای عطر بهتر می تونید از ساقه ی رزماری یا آویشن استفاده کنید
دمای فر ۱۸۰ درجه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗