#لواشک_کیوی
موادلازم
کیوی ۲ کیلو گرم
شکر به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
#خوراك_مرغ_و_بادمجان
طرز تهیه
ابتدا مرغ تيكه تيكه شده رو با پياز نگيني سرخ شده تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادوديه كاري و زنجبيل تازه و پودر زيره و گرد ليمو اماني و پودر سير و فلفل سياه و نمك و با مقدار كمي آب ميذاريم بپزه زماني كه مرغ پخت و آب مرغ تبخير شد و بصورت لعاب در اومد از روي حرارت بر ميداريم .
توي يك ماهي تابه بزرگ كمي روغن ريخته تمام سطح ماهي تابه رو پراز پياز حلقه شده مي پوشانيم و پياز رو كمي سرخ ميكنيم و بعد سيب زميني حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم روي تمام پياز ها رومي پوشانيم و بعد مرغ پخته شده روي تمام سطح سيب زميني قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم و به همراه گوجه خرد شده ميچنيم
توي يك ظرف مقداري رب گوجه و درحدود يك ليوان آب به همراه مقداري كمي روغن زيتون مخلوط كرده سپس تخم گشنيز و برگ بو روي تمام مواد ميريزيم و روي حرارت ملايم ميذاريم تا تمام مواد از اين سس طعم بگيره و نوش جان كنيد و با مقداري جعفري خرد شده تزيين ميكنيم .
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کوکو_سیب_زمینی_با_پنیر
3 عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
100 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی های خام را پوست گرفته، رنده کنید و آب اضافی آن ها بگیرید و در یک کاسه بریزید سپس تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و آرد ذرت را اضافه کرده و مخلوط کنید،بعد کف ماهیتابه نچسب را چرب کنید نیمی از مواد کوکو را کف تابه بریزید با لیسک صاف کنید و یک لایه پنیر رنده شده را اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و در اخر باقی مواد کوکو را بریزید و سطح روی انرا صاف کنید سپس ماهیتابه روی حرارت ملایم گذاشته تا یک طرف کوکو برشته و طلایی شود به کمک یه بشقاب کوکو را برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم برشته شود،از روی حرارت بردارید و برش دهید و با مقداری جعفری تازه خرد شده سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🥔🧀🥔🧀🥔🧀
#كيك_خيس_شكلاتي
شير يك ليوان ونيم
روغن يك ليوان
شكر يك ليوان ونيم
وانيل يك ق چ
پودر كاكائو سه ق غذاخوري پر
تخم مرغ سه عدد درشت
ارد دوليوان الك شده
بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري سر صاف
شير وشكر روغن وانيل پودر كاكائو باهم مخلوط كنيد درحدي هبزنيد كه شكر حل بشه.
يك ليوان ازسس رو برداريد كنار بزاريد .حالا تخم مرغهارو داخل مواد بريزيد ودودقيقه هم بزنيد.بكينگ پودر وارد رو مخلوط كنيد در دو مرحله اضافه كنيد.تاحدي هم بزنيد كه يكدست بشه زياد هم نزنيد.فرو ازقبل گرم كنيد.مواد رو داخل قالب٢٢يا٢٣كه چرب وارد پاشي كرديد بريزيد. من داخل رينگ درست كردم داخل فر١٨٠درجه به مدت ٣٥تا٤٥دقيقه.
وقتي اماده شد ازقالب تكون بديد تا دربياد وبه قالب نچسبيده باشه و وقتي هنوز داغه با سيخ چوبي يا چاقو كلي سوراخ سوراخش كنيد ويا برش بديد كيك رو وسس رو كم كم با قاشق بريزيد تا نفوذ كنه .بزار خنك بشه حسابي جا بيافته
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰
#خورشت_خلال_كرمانشاهى
گوشت گوسفندى ٤٠٠ گرم
خلال بادام دو سوم پيمانه
زرشك سياه اگه در دسترس نبود زرشك قرمز يك سوم پيمانه
پياز درشت يك عدد
زعفران
ابليمو دو ق غ
شكر يك ق چ
رب دو ق غ
نمك فلفل زردچوبه
ليمو امانى دو عدد
اول پياز رو ريز خرد كنيد و سرخ كنيد بعد يه ق چ زردچوبه بزنيد و رب رو اضافه كنيد گوشت رو ريز خرد كنيد با رب تفت بديد حال دو ليوان اب اضافه كنيد تا روى مواد رو بگيره يك ساعت بعد ادويه ها و ابليمو شكرو ليمو امانى رو اضافه كنيد بزاريد خوب بپزه نيم ساعت اخر پخت زرشك شسته شده و خلال زعفرون رو اضافه كنيد تا خوب جا بيافته
و روغن بندازه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#کلم_پلو_با_زرشک_و_گوشت_قلقلی
مواد لازم
کلم پیچ خرد شده : ۵۰۰ گرم
برنج : ۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
زعفران : مقداری
پودر زنجبیل : ½ ق.چ
زردچوبه : ۱ ق.چ
زرشک : ½ پیمانه
پودر زیره سبز و سیاه : ۱ ق.چ
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم، گوشت چرخ کرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به صورت گوشت قلقلی درمی آوریم آنها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
در تابه یک عدد پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم. زنجبیل تازه له شده یا پودر زنجبیل را اضافه کرده کلم پیچ نازک نواری خرد شده را افزوده و با شعله کم تفت میدهیم ولی خشک نشود!عد ادویه جات+نیمی از زرشک+نیمی از زعفران را به آن افزوده تا کلم همراه مواد کاملا نرم و پخته شود.در مرحله بعد ته قابلمه را چند برگ کلم چیده و مقداری زعفران و روغن ریخته و لایه به لایه بزنج آبکش شده و مواد کلم و گوشت قلقلی قرار داده و در آخر مابقی زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا برنج آماده شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🥦🍛🥦🍛🥦🍛
#جا_افتادن_غذا
این اصطلاح معمولا در مورد غذاهای ایرانی به کار می رود و مربوط به مراحل آخر طبخ غذا است.
بدین تعبیر که اگر غذا خورش باشد، روغن آن رو می آید و در صورتی که غذا نوع دیگری باشد آب آن تبخیر می شود و غلیظ می شود و آن گاه موقع صرف آن است.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_سبزیجات_تنوری
1عدد گل کلم
1عدد بروکلی
3عدد سیب زمینی
1عدد فلفل قرمز
2عدد هویج
مواد سس
روغن زیتون 70 میلی لیتر
3 حبه سیر رنده شده
(ادویه ها از هر کدام یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه، آویشن،پودر کاری)
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز،پول بیبر یا پاپریکا
نمک طبق ذائقه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥦🍆🥬🥦🍆🥬🥦
#کرپ_نوتلا
مواد لازم ۱۰ عدد کرپآرد۱ فنجان نمک نصف قاشق چای خوری تخم مرغ۲ عددشیر بادام یک و یک چهارم فنجان روغن نارگیل۲ قاشق غذا خوری روغن نارگیل به مقدار لازم برای سرخ کردن
طرز تهیه
برای تهیه کرپ خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم و مواد خشک را داخل آن ریخته و با هم مخلوط می کنیم. یک کاسه کوچک برداشته و تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید و با هم مخلوط شود.
سپس مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط می کنیم. هر بار یک چهارم مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کم کم مواد را با هم مخلوط می کنیم تا بافت نرمی بدست آید. سپس روغن نارگیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
روی خمیر را سلفون می کشیم و حداقل یک ساعت یا از شب قبل درون یخچال استراحت می دهیم. یک تابه بر می داریم وروی حرارت قرار می دهیم. کمی کف تابه را با روغن چرب می کنیم. سپس یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را داخل تابه پخش می کنیم.
به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🍫🫔🍫🫔🍫🫔
#ساندویچ_سوخاری
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دمدست بود بریزید
دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید
داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#عصرانه_خوشمزه
#نوتلا
برای حدود ۱۵ عدد :
- ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات نوتلا.
همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#باقلوا_با_کرم_محلبی
مواد لازم
یوفکای باقلوا نصف بسته ۵۰۰گرمی
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۳۰گرم
مواد لازم
شیر ۲لیوان
شکر۵ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری پر
خامه صبحانه ۱ عدد
طرز تهیه
تمام مواد محلبی رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی گاز تا غلیظ بشه. آخر کار وانیل رو اضافه کنید .بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم خنک بشه (باید زود زود هم بزنید تا رویه نبنده) داخل یک ظرف، طبق تصویر ۱۰عددورقه یوفکای باقلوا رو همه لایه ها مخلوط کره ی آب شده + روغن مایع میزنیم.
محلبی رو که خنک شده روش میریزم . باز دوباره ۱۰ورق یوفکا میزاریم هر لایه رو مخلوط کره و روغن مایع میزنیم و ورقه آخر کره میزنیم وبرش میزنیم و سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت ، بازم بستگی به حرارت فرتون داره، میزاریم .
تا زمانی که روی باقلواتون طلایی بشه. بعد از این که از فر آوردین بیرون، همان طور که داغه ،شیر عسلی رو روی باقلواتون بدید، حدود ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری کافیه. بزارید تو یخچال خنک که شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰