#لیموناد_خیار
مواد لازم
خیار 2 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
طرز تهیه لیموناد و خیار:
همه مواد را در مخلوط کن ترکیب کنید، سپس از صافی عبور بدهید و با لیمو و نعناع سرو كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#قهوه_شکلاتی
مواد لازم
قهوه آسیاب شده یک سوم پیمانه
شکلات 2 قاشق چایخوری
عصاره نعنا نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه
طرز تهیه
قهوه را پودرکرده، با آب مخلوط کنید، سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید، در صورت تمایل میتوانید از پودر شکلات نیز استفاده کنید. وقتی تمام مواد خوب مخلوط شد عصاره نعنا را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. در هنگام سرو وانیل را اضافه کنید. این نوشیدنی به شما در هضم غذا کمک میکند، هم چنین خستگی روزانه را برطرف می کند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#دسر_نارگیلی
شیر نارگیل ۳لیوان
شکر ۸ ق غ
نشاسته ذرت ۳ق غ
آرد سفید ۳ق غ
گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ
هل نصف ق م
تو یه قابلمه ای همهمواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید
بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥥🍨🥥🍨🥥🍨🥥
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_غذای_خوشمزه
مواد لازم
خمیر پیتزا
مخلوط کره و سیر
سس قرمز
پنیر موزارلا
سوسیس پپرونی
پنیر چدار
گوشت کبابی
خیارشور
فلفل سبز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#ترشی_به
به یک کیلوگرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
نمک
طرز تهیه
بهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را درارید. روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شه، یک ساعت کافی است. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى بهها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بذارید 14 روز بمونه تا جابیفته
ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى داره و ترشیش بسیار خوش طعمه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#شاک_شوکا (ترکیه)
ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بلانچ_وفریز_کردن_قارچ
بهتره قارچ به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید
ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزاقیفی_با_نون_لواش_یاپیتا
مواد لازم:
خمیر پیتزا کوچک
سس کچاپ
پپرونی و کالباس
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر چدار
طرز تهیه:
خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه
یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم
همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم
به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#پارفه_توت_فرنگي
مواد لازم
پنير خامه اي ٢٠٠ گرم
خامه فرم گرفته يك ليوان
پودر قند نصف استكان
توت فرنگي نيم كيلو
بيسكوييت پودر شده به ميزان لازم
كره به ميزان لازم(در حدي كه بيسكوييت ها منسجم بشه)
طرز تهيه
بيسكوييت پودر شده رو با كره مخلوط كنيد وداخل ظرف سرو بريزيد،
توت فرنگي رو به لايه هاي نازك برش بديد وروي بيسكويت ها بچينيد،در صورت تمايل مقداري شهد مرباي توت فرنگي روي توت فرنگي ها بريزيد،پنير خامه اي،پودر قند وخامه فرم گرفته رو مخلوط كنيد وروي توت فرنگي بريزيد،
به همين ترتيب لايه لايه ظرف سرو رو پركنيد وروي اون رو با توت فرنگي ونعنا ديزاين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی قلب رنج می کشد، به این معناست که در حال ورود به لایه های عمیق تر وجود است.
قلب هرگز دروغ نمی گوید، اما ذهن در دروغ زندگی می کند و از دروغ تغذیه می کند، در تمام نادرستی ها غرق می شود اما قلب...
همیشه امین و راستگوست، ساده و صادق است، هرگز زرنگی به خرج نمی دهد، کلک بازی بلد نیست و بی نهایت با هوش است، اما به اندازەی سرسوزنی حیله گر نیست.
دقیقاً همان چیزی که هست را منعکس می کند، زیبایی و اصالت او هم از همینجا ناشی می شود.
ما هرگز با ذهن نمی توانیم هستی را بشناسیم، امکان ندارد که بتوانیم یک عنصر با ارزش را با ذهن بشناسیم. عشق، زیبایی و خدا، فقط با قلب شناخته می شوند.
زیرا قلب، دروازه ای گشوده به سوی حقیقت است...
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
یک باغ درود
یک جهان زیبایی
یک دل آرام
یک تن سالم
یک زندگی زیبا
یک روز دلنشین
آرزوی من برای شما
روزتان زیبا و تعطیلات
آخر هفته تان شاد و پر خاطره
صبح پنجشنبه تان بخیر و شادکامی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#ژله_رولی_لیوانی
برای درست کردن این ژله خوشگل به ترتیب این مراحل رو انجام بدید.
ژله رولی ها رو درست کنید. ژله رولی رو خیلی مفصل در پستهای قبل آموزش دادم.
هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی بهش اضافه کنید. توی لیوان ها بریزید و بذارید نیم بند بشه.
ژله رولی رو لایه سفید بذارید و اطرافش رو ژله آلورا بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣