eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
26.5هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم. یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو. وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش. طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واس من که خیلی جالب بود ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕☕☕☕☕☕☕
مواد لازم سیب زمینی :650 گرم سیر :2 حبه روغن زیتون :2/3 پیمانه سرکه سفید:2 ق غ آب لیموترش :½ق چ زرده تخم مرغ :1 عدد فلفل سیاه و روغن زیتون :برای سرو کردن سیب زمینی ها را پوست بکنید و به شکل مکعب خرد کنید. سپس سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن را با آب سرد بریزید و روی شعله ی زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد بگذارید تا 10 دقیقه بپزد و نرم شود. سپس آن را آب کش کنید. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید. سیر را له کنید و به آن اضافه کنید. سپس مخلوط سیب زمینی و سیر را به مدت 10 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا یکدست شوند. در این فاصله ، روغن، سرکه، نمک، آب لیموترش و زرده تخم مرغ را با یک چنگال هم بزنید و در حالی که همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیب زمینی ها اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط بدست آمده را داخل یک ظرفی که هوا داخلش نفوذ نکند بریزید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو ، دیپ را داخل چند کاسه بریزید و روی آن مقداری فلفل و روغن زیتون بریزید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
میخوای برای مهمونی یه‌استایل شیک بزنی؟! _ میدونی‌که نصف استایل به‌روسریتہ؟😉♥️. JOIN// https://eitaa.com/joinchat/3644195159C56b91efadb روسریایی که خانومای‌شیک‌ سرمیکنن😌👌🏻 😍❤️!' JOIN// https://eitaa.com/joinchat/3644195159C56b91efadb بدوکه خوشگلاشو تندتند دارن‌ میبرن😎⛔️.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ آبپز این مدلی خوردین؟ سریع و راحت ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
مواد_لازم برای 2 نفر (4 عدد رول) حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ) 4 ورق ژامبون (پاستیرما) نصف کاسه اسفناج نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای 1 سفیده تخم مرغ نصف کاسه آرد نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری 10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک طرز_تهيه : سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌭🍗🌭🍗🌭🍗🌭
یک کیلو شکر( چهار لیوان) یک و نیم لیوان آب نصف لیوان سرکه یک چهارم لیوان عرق نعناع زعفران کمی شکر رو همراه آب روی حرارت ملایم بزارید و یک ربع اجازه بدید بجوشه و قوام بیاد بعد سرکه رو بریزید که ی مقدار کف میکنه و بالا میاد دو سه دقیقه صبر کنید وقتی صاف و شفاف شد عرق نعنا و زعفران رو اضافه کنید دو دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و تمام به همین راحتی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم دو عدد سینه مرغ دو عددتخم مرغ یک قاشق مرباخوری سیر له شده نمک پاپریکا آویشن فلفل سیاه ادویه دلخواه یک قاشق مربا خوری سس خردل هر اردی یک فنجان خامه یک فنجان یک قاشق مرباخوری سس سویا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم یه کیلو اسفناج دو عدد پیاز بزرگ پنج حبه سیر چهار عدد تخم مرغ نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم اسفناج رو پاک می کنیم بعد از اینکه شستیم داخل قابلمه می ریزیم تا با آب خودش به مدت یک ربع بپزه پیازها رو خرد می کنیم و در تابه می ریزیم با کمی روغن سرخ بشه بعد از اینکه پیاز سبک شد سیر هارو رنده کرده به همراه نمک و فلفل و ادویه اضافه کرده و کمی تفت می دیم بعد اسفناج پخته رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم در مرحله آخر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم ولی مخلوط نمی کنیم. در آخر درِ تابه رو می ذاریم تا تخم مرغ ها بپزه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز نگینی شده رو با دوقاشق روغن تفت بدین تا سبک بشه گوشت خورشتی رو اضافه وفلفل وزردچوبه زده وتفت بدین سپس دو قاشق رب اضافه دو سه دقیقه دیگه تفت بدین وبعد نسبت به گوشت سه چهار لیوان اب اضافه کرده بعد جوش امدن زیرشو کم کنین تا گوشت بپزه دراین فاصله گل کلم رو شسته تکه کنید تکه های گل کلم رو با کمی روغن سرخ کنید وبزارید کنار،بنابه دلخواه تعدادی الوی خشک رو اواسط پخت گوشت اضافه کنید وقتی گوشت والو پخته شد به تابه گل کلم های سرخ شده افزوده کمی از اب گوشت رو به همراه کمی زعفران دم شده بزارین روی گاز تا گل کلمهای سرخ شده هم پخته بشه گل کلم سریع میپزه پس حواستون باشه تا له نشه وشکلشو از دست نده وبا برنج سروش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱