#دمپخت_پلو_ماش_بختیاری
برنج ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دوغ_ویژه
طرز تهیه
ابتدا خیار برش داده نعناع ماست و چند قالب یخ را توی غذاساز میریزیم. سپس آب میریزیم و باهمزن دستی مخلوط میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 صفحه شارژ گوشیتو خاص کن همه مات بمونن 😍👌🏼
از اینجا بردار👇🏼😘
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
♦️با دیدن ویدیو بالا شگفت زده خواهید شد🤯☝️🏿
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_دسر_انبه
⠀
مواد لازم :⠀
⠀
شکر به میزان لازم( یک /سوم پیمانه)⠀
⠀
شیر یک لیتر⠀
⠀
انبه به میزانلازم⠀
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
طرز تهیه
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#کوکی_شکلاتی_نرم
آرد 70 گرم،بیکینگ پودر 1 ق چ خ
تخم مرغ 1 عدد،کره 50 گرم،شكلات تلخ 70 گرم،شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)،نمک نوک ق چ خ
وانیل نوک ق چ خ
كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#كره_بادام_زمينى
٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
دو قاشق غذاخورى عسل
دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🥜🍯🥜🍯🥜🍯
#تامالس_مکزیکی
مواد لازم
سینه مرغ: 400 گرم
آرد ذرت: 2 لیوان
روغن کانولا: 4قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز بزرگ: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد ذرت را با روغن مخلوط کنید و کاملا ورز دهید. مرغ پخته را ریش ریش کنید. فلفل های قرمز را کباب کنید و با رب گوجه فرنگی در مخلوط کن به صورت سس درآورید و روی مرغ ها بریزید. آنگاه در برگ های تمیز ذرت یک قاشق غذاخوری از آرد ذرت و یک قاشق غذاخوری مرغ طعم دارشده بریزید و آنها را خوب بپیچید و سپس در قابلمه ای، روی هم قرار دهید.روی تمام مواد را با برگ های ذرت و یک دستمال تمیز بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت بخارپز شوند. هنگام سرو، تامالس ها را باید از برگ های ذرت در آورید و میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#رولت_مرغ_پر_شده_با_اسفناج
برای تهیه ی این غذا به مقداری فیله ی مرغ، ۱ فنجان برگ اسفناج، ۱ پیاز زرد خرد شده، ۱ فنجان پنیر فتا، ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک نیاز دارید. فیله را گرد کنید، سپس ۴ الی ۵ دقیقه پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید، اسفناج و سپس پنیر، فلفل و نمک را اضافه کنید.
همه آن ها را در فیله مرغ بپیچید و سپس با یک خلال دندان محکمش کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🍗🌯🍗🌯🍗🌯
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_عصرانه_خوشمزه
مواد لازم
7 لیوان ارد سمولینا
2 لیوان اب
1 لیوان ماست
1.5 لیوان پودر قند یاشکر
3 قاشق چایخوری جوش شیرین من نگفتم🤦♀️ شما حتما اضافه کنید
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
شربت
4 فنجان شکر
6 عدد آب
1 برش نازک لیمو
بادام
2 قاشق غذاخوری شکر ذوب شده با اب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
#ماهی_کبابی_رژیمی
ابتدا ماهی را پاک کنید، بشویید و با دستمال تمیز داخل و روی آن را خشک کنید.
سپس شکم ماهی را با سبزی خرد شده، سیر، نمک و فلفل پر کنید.
حالا لیمو ترش و گوجه فرنی را از وسط نصف کنید.
یک ورق آلومینیومی را پهن کنید و ماهی را داخل آن بگذارید.
ورقه های لیمو و گوجه را روی ورق آلومینیومی قرار دهید. حالا ماهی را با دمای ۲۵۰ درجه به مدت یک ساعت در فر قرار دهید
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
#آموزش_باقالا_قاتق
250 گرم باقالی
30 گرم شیوید تازه
سیر 2 حبه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
آب دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛