eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.5هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم مرغ ....چهارعدد شکر ....یک لیوان روغن مایه ....سه چهارم لیوان شیر ....یک لیوان وانیل ...یک قاشق چایخوری بکین پودر .....یک بسته ارد قنادی......دولیوان ونیم ارد ذرت ....یک قاشق غذا خوری پر اول از همه همه ی مواد بیرون از یخچال بمونه به دمای محیط برسه اردو با بکین پودرو با ارد ذرت سه بار الک کنید فرو درجه حرارت صدو هشتاد روشن کنید داغ شه تخم مرغ و وانیل و شکرو با همزن با دور تند بمدت زمان هشت دقیقه بزنید حجمش دوبرابر و کشدار بشه روغن و اضافه کن یه هم بزنید حالا شیرو اضافه کنید دوبار یکم هم بزنید اینجا اردو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید داخل قالبی که قبلا چرب شده و ارد پاشی شده بریزید وداخل فر قرار بدین بمدت زمان پنجاه دقیقه باز چک کنید اگه نپخته بود دوباره بهش زمان بدین تا بپزه برای من شصت دقیقه زمان برد تا پخت بزارین کیک کاملا خنک شه بعد از قالب جدا کنید منظور از لیوان ..لیوناای فرانسوی دسته داره قالبتونو متناسب انتخاب کنید اگررر بزرگ باشه پف نمیکنه اگه کوچیک باشه سرریز میشه موادو میریزید داخل قالب دو سوم قالب پر بشه اشپزی کنارهم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادگیری، مستلزم یک ذهن بسیار حساس و هوشیار است، ذهنی که انباشته از ایده‌ها و عقاید گذشته است نمی‌تواند یک ذهن حساس و هشیار باشد. بار سنگین ایده‌ها و باورهای گذشته، بر حال سایه می‌افکند و حرکت های ذهن را تنبل و غیر هوشیار می‌گرداند. ذهنی که تحت سلطه گذشته است نمی‌تواند یک ذهن تیز، انعطاف‌پذیر و یادگیرنده باشد. یادگیری مستلزم فروتنی است و ذهنی که به شدن، حاصل کردن و انباشتن چیزها در خود می‌اندیشد نمی‌تواند یک ذهن ساده، پارسا و فروتن باشد. •🍃‌🌹‌🕊‌🌹‌🍃‌• ─┅─═ঊঈ🐅‌ঊঈ═─┅─ درود بیکران بر شما صبح چهارشنبه تان زیبا امروز دروازه های قلبتان را به سوی نیکی ها بگشایید و معرفتی که در هر گامش بر شما آشکار می گردد را سپاسگزار باشید 🙏‌آمین🙏‌ ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥐🥔🥐🥔🥐🥔
پودر بادام:1 پیمانه پودر قند:‌1 پیمانه سرخالی وانیل: کمی گلاب: به میزان لازم پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره. توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم ‌‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
مواد لازم برای برای 4 نفر 1.سینه مرغ 2 عدد 2. پیاز 2 عدد 3. فلفل دلمه یک عدد 4. قارچ 20 عدد 5. جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری 6. نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم 7. خیارشور 10 عدد 8. نان باگت 4 عدد 9. سس مایونز 4 قاشق غذاخوری 10 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا مرغ را با زردچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم یک ساعت آبپز شود و بعد از پخت ریش ریش می کنیم. در مرحله بعد پیاز های خلالی را با فلفل دلمه خلالی به همراه قارچ های خرد شده در روغن تفت می دهیم تا حسابی سبک و نرم شود و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. در این مرحله مرغها را به مواد تفت داده اضافه کرده و به مدت یک ربع می گذاریم مواد با یکدیگر با شعله کم طعم هایشان مخلوط شود. برای تهیه سس جعفری 4 قاشق سس مایونز را با جعفری های ساطوری و خیارشورهای ریز رنده شده و یک قاشق روغن زیتون ترکیب می کنیم و روی نان های باگت را کاملا با سس می پوشانیم و بعد از مواد گوشتی در لابه لای ساندویچ ها می گذارید و نوش جان می کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
خمیر پیراشکی رو نواری برش بدید و دور هات داگ بپیچید و با سس واسش چشم بذارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز ترشی کلم رستورانی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی ماهرانه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو چنین خوردنی چرایی؟🥺 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کاکائویی با روانت بازی میکنه🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر بیسکویتی مغزدار ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ مجلسی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳