eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 اول از همه، یه باگت کوچیک رو داخل فر با دمای ۸۰ درجه بزارید تا تُست (و ترد) بشه. اگه فر ندارید نون باکت رو از شب قبل بیرون بزارید تا خشک بشه. خمیر کتلت: موارد زیر رو داخل سبد و کاسه بذارید رنده کنید تا آب اون کشیده بشه: ۱ عدد سیب‌زمینی ۱ عدد هویج ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل‌دلمه بعد از اینکه آب اونهارو گرفتید، داخل یک کاسه تمیز موارد زیر هم بریزید و خوب ورز بدید: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک فلفل‌سیاه ۳ حبه سیر ۱ عدد تخم مرغ نون باگت تست شده رو هم رنده کنید. (یا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری) بعد از ورز دادن، روی حرارت ملایم اونهارو سرخ کنید. سس: مایونز سس فلفل ریحون خشک ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 پنیر خامه ای رامک پنیر ورقه ای رامک بیبی اسفناج چاشنی فلفل دلمه ای فیله بوقلمون ایده این رسپی جذاب و من از پیج رامک رسپی دیدم و رپ رامک خودم و درست کردم آموزش چاشنی گوجه بجای چاشنی فلفل از چاشنی گوجه یا حتی خود گوجه فرنگی میتوانید استفاده کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
چالش اشپزی دوست داری؟🥺🦋 میخوای ویدئو چالش سراشپزهای بزرگ ترکیه‌ی رو داشته باشی؟ 🤭💕 اینجا کلی فیلمای خفن از سراشپزهای بزرگ داره و کلی اموزشای خاص🤤🌸 بدوو تا از دست ندادی🏃‍♀🏃‍♀ https://eitaa.com/joinchat/3667263541Cfbfd62268d https://eitaa.com/joinchat/3667263541Cfbfd62268d
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
💔آغوش سرد بعد از طلاق 🖤 برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو در آغوش بگیر… من گیج شده بودم! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟ گفتم آره بگو 🔞ادامه داستان جالب رو بخونید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2050621461C0da5acaf3a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه، برش بزنید تا گوشتا جدا بشه، بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید، بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید، برای مزه دار کردنش هشت تا رون مرغ 3 حبه سیر خورد شده یک قاشق غذاخوری سس سویا یک قاشق غذاخوری روغن کنجد یک قاشق غذاخوری سس مگی یک قاشق ادویه مرغ یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی‌ گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه، بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
زن باید دلبری بلد باشه دل آقا بالاسر خونشو ببره هواشو داشته باشه 😌🖖🏿 👌🏿 باید کاری کنه آقاییش بدون اون نفس نکشه💋 باید شوهرشو شیفته خودش کنه😌 میخوای شوهرتو دیونه خودت کنی بیا♥️👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd آموزش رمز و رازهای زناشویی 🙈💍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج یک عدد درشت سیب زمینی ۴ عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد مرغ آب پز دارچین یک قاشق مربا خوری زنجبیل نصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه یک سوم قاشق مربا خوری پودر سی دو قاشق مربا خوری زعفران دلم کرده ۳ قاشق غذا خوری ۴عدد تخم مرغ نمک یک قاشق مربا خوری پنیر پیتزا نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچه‌ها _ توضیحات روی کلیپ کامله. فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مقداری روغن‌ رو داخل لیوان شیشه‌ای بریزید و داخل یخچال بذارید بعد از مدتی اسید پالمتیک(روغن‌پالم) حالت مات به خود میگیره و مشخص میشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
شکر ۱ کیلو گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری 📝 آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مخروط ها: 4 بسته بندی سالاد کوه یخ پنیر برای مرغ: 2 سینه مرغ 500 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد سوخاری 50 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری نمک روغن زیتون برای سس: خردل ماست پنیر خامه ای طرز تهیه مرغ را به مدت 30 دقیقه در شیر مارین کنید. آرد سوخاری را با پارمزان ، فلفل ، نمک و سینه مرغ نان اضافه کنید. فیله ها را روی کاغذ روغنی بچینید ، یک قطره چکه روغن ریخته و کاغذ را ببندید. در دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید. مرغ را به صورت مکعب برش دهید. سس مایونز را با خردل و پنیر خامه ای مخلوط کنید. بسته بندی ها را از وسط برش دهید و آنها را به شکل مخروط در بیاورید. آنها را با سس درست کنید و آنها را با سس ، مرغ ، سالاد و پنیر پر کنید. مخروط ها را در ماهی تابه با کمی روغن بپزید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام صبح دوشنبه تون بخیر🕊 امـیدوارم در این روز زیبـا🕊 روزگارتون پراز عشق و امیـد.. دنیاتون پر از محبت و دوستی🕊 رزقتون پر از خیر و برکـت لحظه هاتون پراز شور و شادی عـشق هاتـون پـراز صفا و پاکی🕊 و زندگیتون پراز آرامش و موففیت باشه ان شاءالله دوشنبه تون پراز خیر و خوبی🕊 ﹝@Jomlax
🔻اگه بچت درس نمیخونه ،تنبله، عصبیه و به حرفت گوش نمیده ... 😱 🔻 عضو این کانال شو تا کمتر از ۵ جلسه زندگی فرزندت رو دگرگون کنم🙋‍♂ 🔻راستی رفیق امروز خیلی خوشحالم و میخوام مشاوره رایگانم بهت بدم. 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4123263181C218687728d
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 سخن آخر آزادی حق نوجوونت نیست...🫣😳 موبایل و اینجوری مدیریت کنید... ادامه در کانال زیر👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/4123263181C218687728d مشاوره کاملا رایگان👆🏻
مواد لازم نیم کیلو نعناء یک کیلو شکر ۳ لیوان آب ۲ قاشق آبلیمو رنگ خوراکی سبز مقداری عرق نعنا طرز تهیه نیم کیلو نعنای تازه را پاک کرده و بشویید. فقط برگ‌هاش احتیاجه. برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کنید تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر را با ۳ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه. در این زمان نعناها رو اضافه کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه باهم بجوشن. اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک قاشق عرق نعنا بهش اضافه‌ کنید. حرارت را خاموش کنید. دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید مدتی در محیط آشپزخانه بماند. بعد از صافی رد کرده و‌ داخل شیشه تمیز بریزید و داخل یخچال بگذارید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 گــیـــــف رایـــــگــان مخصوص تـیکه های سنگین و چت گروهی🙈😋💦👇🏼 |😱💦| https://eitaa.com/joinchat/2677473395C13dcb795c4 |😻💜 https://eitaa.com/joinchat/2677473395C13dcb795c4 با گـــیــفاش قول میدم همه وابستت شن ...🙈♥️💏👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/2677473395C13dcb795c4
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
گیف نداری بیا اینجا 😟👇🏽 (\_/) ( •_•) / > > ‌ منبع گیف های....
مواد لازم انگور بدون هسته نیم کیلو آب ۳لیوان شکر نیم کیلو زعفران برای خوشرنگ شدن ۱ق غ وانیل ۱ق چ آبلیمو یا جوهر لیمو ۱ق غ طرز تهیه: انگور رو خوب بشویید وبزارید کنار وآب وشکر رو روی حرارت بزارید تا بجوشه وکمی قوام بیاد بعد انگورها رو اضافه کنید ویک ساعت بزارید تا بپزه وشیره به خوردشون بره وطوری که داخل انگورها شفاف وشیشه ای بشه،15 دقیقه آخر زعفران ووانیل وآبلیمو رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید وهمونطور توی قابلمه بزارید یک روز بمونه وبعد داخل شیشه بریزید ودر یخچال نگهداری کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇