eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۴ نفر: تخم مرغ: ۳ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری شکر: ۱ پیمانه روغن: ۱/۲ پیمانه ماست: ۱/۲ پیمانه آرد: ۲پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری زرشک: ۱/۲ پیمانه آرد: ۲ قاشق چای خوری دستورپخت: تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها پف کنند. سپس روغن و ماست را به آن اضافه کنید. آرد رو به همراه بیکینگ پودر الک کنید و آروم آروم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. زرشک ها رو بشورید و با کمی آرد مخلوط کنید. کف قالب را چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و مواد را در قالب بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا گوش کنید😋🧁 🍕خوشمزه ترین کانال موکبانگ ایتا 😋 🌶باحال ترین چالش های غذا 🤤🤭🍑 دخترای شکمو زود بیاین اینجا🙈❌ 🍟https://eitaa.com/joinchat/4158521481C640f7a1af8🍔 🤩💥https://eitaa.com/joinchat/4158521481C640f7a1af8🔥🌶️ ورود آقایون شکمو ممنووووع🤬💦🔞☝️🏾
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اگر سر و گوش شوهرت میجنبه بیا ،با یادگیری چند تا سیاست زنونه نِفلَش کن😉 شش دونگ قلب شوهرم بنام من شده😋 رسوندن شوهر به نقطه جوش با انجام عشوه گری های زنونه 🙃 اینجاچراغ علاءالدین نداره ولی تو زندگی زناشویی معجزه میکنه😍👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/205652273C8acea29087 داغ دعواهاتونو به دل دیگران بزارید😜
دوتا کره کره حیوانی۵۰گرم مارگارین۲۵گرم با ۵۰گرم پودرقند۳دقیقه میزنیم. بعد يك زرده واسانس هل اضافه میکنیم ۲دقیقه دیگه باهمزن میزنیم. ا ۱۵۰گرم رد الک میکنیم به خمیر اضافه کرده بانوک انگشت مخلوط میکنیم. توی کیسه فریزر گذاشته به قطر نهایتا نیم سانت بازمیکنیم. به دلخواه کاتر میزنیم.توی سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم یه زده باکمی عسل مخلوط کرده کمی پسته فندق خلال پسته خلال بادوم باهم کمی خرد کرده روی زرده تخم مرغ رومال میکنیم ازمغزهاروش میزارم بادما ۱۷۵ بمدت ۱۵دقیقه میپزیم. باید لبه هاشیرینی کمی قهوه ای بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره ۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق ۱ تخم مرغ نزدیک ۱/۲ پیمانه پودر شکر حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع وانیل حدود ۱/۲ پیمانه فندق خرد شده و بوداده ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر حدود ۲ونیم الی ۳ پیمانه آرد برای غلطاندن شیرینی : حدود ۱/۲ پیمانه پودر شکر ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو کره، تخم مرغ ، پودر شکر، وانیل و روغن مایع رو مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین بعد بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین . اصلا زیاد ورز ندین.خمیر نرمی میشه که شکل میگیره. از خمیر ، توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرن کمی. بعد از اینکه شیرینی ها سرد شدن، داخل مخلوط پودر شکر و کاکائو بغلطونین و روشون رو با شکلات آب شده و فندق، تزیین کنین . نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
هدایت شده از گسترده زمرد
مامانت فقد اینو نبینه😐😂😂👇👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e وایییی سه ساعته دارم با عکساش میخندمم😂😂😂 بی ادبیه ولی خوراک خنده س😂 پاتوق باجنبه ها😜🚷 https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e وااااای ترکیدم پشمام🤣🤣👆 اگه مامانت گوشیتو چک میکنه نیا🚷🤫
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اسکرین شات ازمعلم ها😱🏃‍♂ از معلما انتظار نداشتم 😱🤣🤪👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e بیا ببین چقد سوتی دادن🔞🐒😂 ❌ورود بچچچچههه ممنوووع😈🤬💦🔥👆🏿👆
❤️💫امروز روز سپاسگزاری از خداوند است. 🤍💫او که عشق را آفرید و عاشقی را به ما آموخت ❤️💫تا یادمان باشد کسی هست برای عاشق بودن ❤️💫تـقـدیـم بــه شـمـا خـوبــان 🤍💫عـــشـــق تـــون پـــایـــدار ی بسته ژله شاتوت رو با ی لیوان آب جوش بن ماری کرده ویک لیوان بستنی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید که ژله یک رنگ شود سپس قلب های قالب رو با ژله شاتوت پر کنید و بگذارید نیم بند‌شود و ی بسته ژله الوورا را همانند ژله شاتوت درست کنید و هنگامی که قلبها نیم بند‌شدند ژله الوورا رو روی آن بریزید و لایه لایه به‌دلخواه این کار را تکرار کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم 250 گرم کره یا مارگارین ۱عدد تخم مرغ (یک زرده در داخل شیرینی سفیده تخم مرغ برای رومال) 2 قاشق شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری مخمر پودر شده 2 قاشق چایخوری محلب(یک ادویه است) 2 قاشق غذا خوری سرکه آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد کنجد سیاه بوداده آماده سازی؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف حاصل شود.از خمیر تکه های کوچک به اندازه گردو بردارید و با دست روی سطح بغلتانید تا باریک و کشیده و میله ای شود و حدوا به طول 10 سانتی متر برسد.دو انتهای خمیر را به هم وصل کنید تا حلقه شود. شیرینی را داخل سفیده تخم مرغ و سپس آن را درون کنجد بزنید و روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بگذارید. 20 دقیقه در فر 200 درجه بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
🔞⚠️قدرت جادویی متولدین هرماه🎩💙 ❌نگم برات از قدرت ماورایی خودت😱 بزن رو ماه تولدت و قدرت رو ببین🎩😍👇 •🎩💦ـــ|فـــروردین 🔮 •🎩❌ـــ|اردیبهشت🔮 •🎩⛔️ـــ|خــــرداد🔮 •🎩🔞ـــ|تـــــیــــر 🔮 •🎩♨️ـــ|مــــــــرداد🔮 •🎩🚫ـــ|شــهــــریور🔮 •🎩📛ـــ|مــــهـــــــر🔮 •🎩🚭ـــ|آبـــــــــان🔮 •🎩🚸ـــ|بـهــمـــن🔮 •🎩🚷ـــ|اسـفـنـد🔮 •🎩💦ـــ|آذر مـــاه🔮 •🎩🔞ـــ|دی مـــــاه🔮 ❌🆘 آخ آخ فقط دی و بهمن🤭😆☝️🏼
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
❤️💫امروز روز سپاسگزاری از خداوند است. 🤍💫او که عشق را آفرید و عاشقی را به ما آموخت ❤️💫تا یادمان باشد کسی هست برای عاشق بودن ❤️💫تـقـدیـم بــه شـمـا خـوبــان 🤍💫عـــشـــق تـــون پـــایـــدار ی بسته ژله شاتوت رو با ی لیوان آب جوش بن ماری کرده ویک لیوان بستنی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید که ژله یک رنگ شود سپس قلب های قالب رو با ژله شاتوت پر کنید و بگذارید نیم بند‌شود و ی بسته ژله الوورا را همانند ژله شاتوت درست کنید و هنگامی که قلبها نیم بند‌شدند ژله الوورا رو روی آن بریزید و لایه لایه به‌دلخواه این کار را تکرار کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم پودر ژله آلوئه ورا ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه بستنی وانیلی : یک لیوان برای هر بسته یا شیر اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز . میوه دلخواه برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله دلخواه را آماده نمایید و چند سانت ازش رو کف قالب بریزید وقتی که ژله نیم بند شده در حدی که به انگشت بچسبه میوه دلخواه رو بچنید و با قاشق مقداری از ژله رو روش بریزید و یخچال بذارید تا میوه ها فیکس بشن. بعد از اون بقیه ژله رو بریزید و داخل یخچال قرار دهید. (توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.) یا مثل این کار لایه اول رو ژله آلورا بریزید و لایه بعدی رو قرمز. حالا ژله سفید پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. ژله حتما سرد شده باشه بستنی هم بیرون یخچال آب شده باشه. حالا مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی رو روی ژله رنگی بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
طلا خیلی گرون شده💔😓 نمیتونی بخری؟!🥺 عروسی دعوتی اما طلا نداری⁉️💔 ‼️غصه نداره که انقدر اکسسوری و بدلیجات مشابه طلا این روزا زیاد شده که با طلا مو نمیزنه😉🔥 یه سر به این کانال بزن و هر اکسسوری‌ دوست داشتی سفارش بده👇🏻😍 ✅بدلیجات رنگ ثابت ✅ضد حساسیت ❗️🔸 نقره با فاکتور معتبر💯 حتما عضو شو و مدل هاشون رو ببین👇🏻: https://eitaa.com/joinchat/271384936C1c5b506227
مواد لازم آرد یک لیوان پوره ی کدو حلوایی یک لیوان شکر یک دوم لیوان شیر یک دوم لیوان تخم مرغ یک عدد پودر هل نوک قاشق چایخوری دارچین یک قاشق مربا خوری بیکن پودر دو قاشق چایخوری گلاب یک سوم فنجان طرز تهیه تخم مرغ و شکر رو با هم بزنید شیر و گلاب رو اضافه کنید و کمی هم بزنید پوره کدو رو اضافه کنید و مخلوط کنید ( پوره کدو نباید آب داشته باشه ) آرد و بکینگ پودر و هل و دارچین رو که از قبل الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید. نکته : باید آرد رو کم و زیاد کنید و غلظت مواد رو بسنجید باید غلظت مایع همانند مواد کیک باشه قدری شل تر از سس مایونز . بعد با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید یک طرف که طلایی شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید سپس بزارید روی دستمال تا روغن اضافیش بره برای تهیه ی پوره ی کدو اول کدو رو چند قطعه کنید و با کمی آب بپزید بعد با پشت قاشق خوب له کنید. این نان رو با ساندویچ ساز هم میشه درست کرد. کسانی که شیرینی چرب دوست ندارند یا منع مصرف روغن دارند میتونند با ساندویچ میکر درست کنند. البته قبلش دستگاه رو‌چرب کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
خیلی خوشمزه و راحت و خوش قلقه ب ای اونایی که نخودچی زدن براشون سخته این شیرینی گزینه ی راحتیه واما دستورش که من با کل دستور درست کردم حدودپنج سینی سولاردوم شیرینی داد. مواد لازم آرد سفید: 750 گرم آرد نخودچی: 250 گرم روغن جامد: 500 گرم پودر قند الک شده : 500 گرم هل ساییده الک شده: 2 ق چ طرز تهیه روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم. این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم. برای مدلی که کاتر گل زدم وقتی کامل سرد شد وسطش رو با ژله مغزی پر کردم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 مشکل نقاشی کجاست؟؟🧐 15ثانیه =نابغه 30ثانیه =باهوش 45ثانیه =متوسط پاسخ در کانال سنجاقه👇😁 https://eitaa.com/joinchat/1178730604C1f8694400f
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم آرد۲۲۵ گرم کره۲۲۵ گرم نشاسته ذرت۵۰ گرم پودرقند۶۰ گرم نسکافه ۲ق غ وانیل وآب جوش مقداری پودرقند وکره را باهمزن حسابی مخلوط میکنیم تارنگش کاملا روشن بشه.وانیل و نسکافه حل شده درآب جوش(آب بسیار کم درحد۱تا۲ق)اضافه میکنیم ویکم مخلوط میکنیم بعدازاون آردونشاسته الک شده رو اضافه میکنیم وبادورتند همزن مخلوط میکنیم تاخمیریکدست بشه.وقتیکه خمیر آماده شد باقیف وماسوره هرمدلی که دوس دارین شکوفه بزنین.شیرینی هاروداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه برای ۱۰تا۱۲قیقه قراربدین. نکته:شکلات چیپسی هاروقبل ازاینکه بذارین تو فر روی شیرینیاتون بذارین تابهش بچسبه و همچنین شیرینیتون خیلی تو فر نمونه ک حالت بیسکوییتی پیدا کنه.چون شیرینیه کاملا نرم و خوش بافتیه نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد گوشتی گوشته: ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده یک دسته جعفری یک عدد پیاز رنده شده بدون آب ۳ حبه سیر رنده شده نمک‌ و فلفل سیاه و قرمز ۱عدد فلفل دلمه قرمز آرد سوخاری نصف لیوان برای سیبزمینی: ۶ عدد سیبزمینی ۲ ق غ کره ۱ لیوان شیر مقدار پنیر پیتزا برای سس: ۲ ق غ رب گوجه ابتدا گوشت چرخکرده و پیاز و سیر رنده شده و جعفریو آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز رو مخلوط کرده داخل قالب دایره ای شکل رو چرب و مواد گوشتیمونو میریزیم و پهن میکنیم و رب و آب جوش رو مخلوط کرده و روی گوشتمون میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه قرارمیدیم تا بپزه به سیبزمینی ابپز شده کره و نمک و فلفل اضافه و میکوبیمو شیر رو به تدریج اضافه میکنیم و پنیر پیتزا میریزیم و روی مواد گوشتیمون ریخته و با گوجه و فلفل روشو پر میکنیم و دوباره داخل فر میذاریم و وقتی طلایی رنگ شد آمادست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🫑🍱🫑🍱🫑🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•انچیلادا🌮• مواد لازم:👀 -سینه مرغ نواری خرد شده یک عدد کامل -فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد -پیاز یک عدد -نمک و فلفل و زردچوبه به مفدار لازم -ذرت و نخود فرنگی پخته با هم‌یک پیمانه -رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری -پنیر پیتزا به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا