eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
❌ دعوت به همکاری ❌ ✅مطمئن باش بهترین کار برای درآمدزایی راه اندازی کسب و کار در اینترنته ✔ وقتی کسب و کار اینترنتی راه اندازی میکنی حتی تو مهمونی و مسافرت هم در حال درآمدزایی هستی 💵 https://formafzar.com/form/3znm4 ✅️مناسب رده سنی ۱۵ سال الی ۴۵سال ✅️بدون سابقه کاری شروع کسب و کار اینترنتی همراه با درآمد عالی💰👌🏻 با استفاده از یک موبایل ساده 📱 ❇ میخوای بدونی چطوری؟ همین حالا فرم استخدام زیر رو پر کنید تا در نوبت مصاحبه قرار بگیرید https://formafzar.com/form/3znm4 https://formafzar.com/form/3znm4
مواد لازم 5 گرم گل گاو زبان2 گرم اسطخودوس10 گرم نبات1 عدد لیمو عمانی پوست گرفته3 لیوان آب جوش1 برش لیمو ترش طرز تهیه: گیاهان مذکور را نیم کوب کنید، سپس آنها را همراه نبات و لیمو داخل قوری به مدت 20 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. دمنوش حاصل را از صافی رد کرده و داخل لیوان مورد نظرتان بریزید و همراه با برش تازه لیمو سرو کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
زیـر مقنعه👩🏻‍🦱 بـافت فـرانسوی👩🏻‍🦰 تیـغ مـاهی👧🏽 بـافت هلـندی👱🏻‍♀ •< ❸ سـوته موهـاتو ببـاف 🧝🏻‍♀🖇 > آموزش انواع و خوشگل واسه دخترای 😍👇💕 https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae اینجا تبدیل به یه ملکه بشو و کردنو یاد بگیر♥️😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
جاریم ولی بیا خونه زندگیشو ببین 😢 برق میزنه از 👌👌 از فضولی نگاه روی و هودش کردم با ذره بینم میگشتی اثری از نبود که نبود🤷‍♀ قابلمه هاش انگار استفاده نشده بود لامصب🥲 ظرف و ظروف دکوریاشو انگار تازه چیدی ،نه خاک بود نه لک 😕 سوال شده بود برام کی این وقت میکنه انقدر کنه که در کابینتشو باز کرد و ........ https://eitaa.com/joinchat/4172218699C2da3bc9758 بزن روش و ادامه ش ببین 🙄😳👆👆
طرز تهیه این ترشی رو از مامان بزرگ عزیزم یاد گرفتیم پوست هندوانه دمی یا دیمی رو با سرکه میپزیم بعد پخت داخل آبکش میزاریم و چیز سنگین روش قرار میدیم تا آبش بره بعد سبزی ترشی و سیر و فلفل سبز و زردچوبه و فلفل سیاه (اگه فلفل سبز خیلی تنده از فلفل سیاه استفاده نکنید) تخم سیاه و گلپر بزارید وسط پوست هندونه که قطعه قطعه شده بعد میزاریم تو شیشه و روش سرکه میریزیم فوق العاده خوشمزست نکته: پوست هندونه پختش بسته به سلیقه شماست کم تر و بیشتر پختنش بستگی به خودتون داره که دوست داشته باشید ترشیتون پوستش نرم تر و یا سفت تر باشه اما بهتره بیشتر بپزید چون پوستش سفته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍉🍷🍉🍷🍉🍷🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 3 عدد کدو سبز 2 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر کفیر 2 قاشق غذاخوری آرد 00 80 میلی لیتر روغن زیتون 10 گرم بیکینگ پودر برای شیرینی های خوشمزه فلفل نمک چیلی خرد شده پیازچه جعفری شوید پنیر چدار طرز تهیه دلمه ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، کفیر ، آرد 00 ، نمک ، فلفل ، چیلی ، بکینگ پودر برای پای ، روغن زیتون ، پیازچه ، شوید و جعفری مخلوط کنید. قالب را روغن زده و مخلوط را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید. پنیر چدار را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🥧🍆🥧🍆🥧🍆
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اطلاعات عمومیت ضعیفه!؟😕 دوست داری تو یه جمع ساکت نباشی و حرفایی واسه گفتن داشته باشی و كم نيارى؟!🗣😊😎 اینجا اطلاعات عمومیت رو بالا ببر...👇 https://eitaa.com/joinchat/1120337959C92bdce3894
غوره هارو داخل ظرفی ریخته کمی اب ریختم و گذاشتمش روئ حرارت تا نیم پز بشه بعد داخل صافی ریخته با دست خوب همش زدم تا تمام موادش از صافی رد بشه و فقط پوست و هسته هاش میمونه مواد رد شده از صافی رو دوباره داخل ظرفی ریخته روئ حرارت زیاد گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم کردم تا کم کم بجوشه هر از گاهی هم زدم تا ته نگیره و غلیظ بشه در آخر کمی نمک زدم باید شبیه رب گوجه غلیظ بشه بعد داخل شیشه در دار نگهداری کنین من داخل قالبهای سیلیکونی شکل انگور و هر مدل قالبی که داشتم ریختم و داخل فریزر نگهش میدارم کنار مرغ و اردک فوق العادس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🔴 حرف های استاد واقعا ادمو به فکر فرو میبره 🔥 😰 جملات ناب و مفهموی استاد بزرگ دکتر انوشه از دست ندید 😍👇🔥❤️ https://eitaa.com/joinchat/2904490075C34d3ba6af6 🎥کلیپ های استاد انوشه☝️🏽✅
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
کانال دکتر انوشه به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/2904490075C34d3ba6af6 کانال دکتر انوشه به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/2904490075C34d3ba6af6 کانال دکتر انوشه به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/2904490075C34d3ba6af6 فرصت محدود عضویت 😳✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 200 گرم آرد 00 ؛ 2 گرم مخمر خشک ؛ 30 میلی لیتر آب گرم 20 گرم شکر 100 میلی لیتر شیر گرم ؛ 30 میلی لیتر روغن نباتی خامه فندق ، پودر قند. طرز تهیه مخمر خشک را در آب حل کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا مایه فعال شود. آرد را به همراه شکر ، شیر داغ ، روغن دانه ، مخمر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. خمیر را با وردنه به صورت مستطیل در آورید ، کره را روی آن مسواک بزنید و آن را به صورت رول بسیار محکم درآورید. رول را به 7 قطعه برش داده و اجازه دهید 1 ساعت بلند شود. ساندویچ ها را در سبد بخارپز روی قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید. ساندویچ ها را با خامه فندق پر کرده و شکر آرد را بپاشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔞 تسـت هوش خطرناک ایتا😱🤐 ❌ کدوم زن باردار نیست😳🤰؟؟ گزینـه‌ی A 🔥 گزینـه‌ی B 🔥 گزینـه‌ی C 🔥 ●💋 مشاهده جواب👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/2535194717Cabb0873b18 99 درصد اشتباه گفتن😳😱☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از داژه های رنگی بریزید برای تزیین میز تولد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
بو عرق میدی؟💩 موهات وزه 🌀 پوستت جوش داره 🍒 ‌موهات کوتاهه؟😿 ، بلد نیستی موهاتو ببافی!؟💇🏼‍♀ چال گونه نداری؟☺️ دندونات زرده 🐥 تیپت خزه ؟ 🌸 🍓🌤 eitaa.com/joinchat/3642490960C5e767fc2d5🍓🌤 🍓🌤eitaa.com/joinchat/3642490960C5e767fc2d5🍓🌤 همه آموزشارو گذاشته!🤩🍑👆🏻
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
تا وقتی این غذا رو نخورید، نمی‌تونید حدس بزنید ترکیب انار و برنج با کشمش و خلال پسته چه طعم عجیب و جالبیه. چطوره واسه چله امسال یه قابلمه از این غذای خوش‌رنگ درست کنیم و یه طعم جدید رو تجربه کنیم؟ فکر نمی‌کنم پختن این غذا بیشتر از یک ساعت زمان بخواد. ۴ پیمونه برنج رو پاک کنید و بشورید، یک و نیم‌ کیلو انار دون شده هم و نصف لیوان خلال پسته هم می‌خواهیم. اندازه یک لیوان گشنیز تازه خرد شده، یک قاشق پودر تخم گشنیز، نصف لیوان کشمش پلویی و کمی زعفرون آب‌کرده هم لازم داریم. برنج رو به روش معمول آبکش کنید. همه مواد بالا با یک درجه حرارت پخته می‌شن. اگرچه دون کردن و خرد کردن این مواد وقت برده، اما همه رو با هم سرخ می‌کنیم و این‌طوری تو مصرف زمان صرفه‌جویی می‌کنیم. حالا ته قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ سیب‌زمینی یا نان بذارید و یک لایه برنج و یک لایه از مایه خوشمزه و خوش‌رنگ‌تون رو بریزید تا قابلمه پر شه و بذارید مثل همه مخلوط پلوهایی که تا حالا درست کردید، دم بکشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
بیسکوییت لیدی فینگر موز کوچک پنیر ماسکارپونه دویست گرم خامه فرم گرفته صد گرم پودر قند پنجاه گرم شکلات تخته ای تمپر شده (ذوب شده به روش توضیح داده شده در همین پیج ) قهوه ی دم شده شکلات چیپسی رنده پوست لیمو ترش پودر پسته یا نارگیل یا ترافلر رنگی جهت تزیین ابتدا پنیر و پودر قند و رنده پوست لیمو ترش رو باهم زن مخلوط میکنیم تا کرم یکدستی بدست بیاد بعد خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم این شد پایه ی کرمی دسر ما بیسکوییت ها رو بمدت یک ثانیه داخل قهوه دم شده میندازیم و در میاریم در حدی که فقط مرطوب بشن طبق عکس با قیف مقداری از کرم رو روی بیسکوییت ها قرار میدیم روی کرم یک عدد موز و در نهایت با شکلات آب شده کل دسر رو پوشش میدیم میذاریم دو سه ساعت تو یخچال جا بیوفته و بعد نوش جان میکنیم شبیه تیرامیسو اما ب سبک جدید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
هنوز هاتو از بازار میخری؟!😳😱 بیا اینجا مستقیم از تولید کننده بخر😇🌿 منبع جوراب های زنونه و مردونه😍🧦 مطمئن باش با کیفیت ترین جوراب هارو با حداقل قیمت فقط اینجا پیدا میکنی🥰🌱 جوراب فقط ۲۰ تومن https://eitaa.com/joinchat/3807379790C95db4ed734 🪡بیا از نزدیک ببینش🏃🏻‍♀👆
برنج 1 لیوان - سبزی آش 1 کیلو - لپه نصف لیوان - دانه انار 2 کیلو - پیاز سرخ کرده 4 ق غ - گوشت چرخ کرده نیم کیلو-گلپر 2 ق غ - روغن 3 ق غ -نمک و فلفل به میزان لازم لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد. گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید. سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید, برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید. در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘