#مهلبیه_شکلاتی
۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#آش_زرشك
مواد لازم
برنج: 2 لیوان،
سبزی آش: 700 گرم خرد شده،
فلفل تند: چند عدد خرد شده،
لپه: دوسوم لیوان،
آب زرشک: 2 لیوان،
نمک و زردچوبه: به میزان لازم،
پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری،
نعنا داغ: به میزان لازم و
گلپر: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.
پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زردچوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.
لازم به ذکر است که میتوانید آب زرشک را هم در این آش بریزید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#استیک_مرغ
سینه مرغ و به صورت ورقه ای برش زده،با سماق فراوان،نمک،روغن زیتون مزه دارکرده و تو تابه رژیمی بدون روغن میپزیم
برای آبدار بودن استیک سینه مرغ بهتره حرارت زیاد باشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آش_ماش
مواد لازم (۴ -۵ نفر)
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده: نصف فنجان
ماش: ۲۵۰ گرم
عدس: ۱۰۰ گرم
پیاز داغ: یک فنجان
برنج: نصف فنجان
جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۵۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. عدس و ماش را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. سپس درون قابلمه با آب بگذارید بپزد.
۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز در آورید و کوفتهها را به آش اضافه کنید.
۳. پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.
۴. در صورت تمایل میتوانید ۳ تا ۴ عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#ژله_بستنی_راه_راه
موادلازم
ژله انار یک بسته
ژله آلوورا یک بسته
بستنی وانیلی یاشیر یک لیوان
طرزتهیه
ابتدا ژله روبایک لیوان آب جوش مخلوط کرده وبه روش،بن ماری حل میکنیم .بعد یه لیوان آب سرداضافه میکنیم برای قسمت سفید ژله آلووراروبایک لیوان آب جوش حل کرده وبعدازسردشدن بایک لیوان شیر مخلوط میکنیم .اگر ژله گرم باشه شیر میبره .بعد به ترتیب اول یک لایه ژله اناربه کمک یه قاشق بریزید طوریکه دیواره ی جام تمیز بمونه وبصورت مورب یا شیب دار داخل فریز قراربدید تاسریع نیم بند بشه بعدبه همین روش یک لایه ازموادسفید وبریزید وبازبصورت مورب بزارید تاببنده برای قسمتهایی که به دهانه ی جام میرسیم برای هرلایه دهانه جامو سلفون میکشیم تابتونیم کجش کنیم ونریزه خیلی مهمه که زاویه گذاشتن جام در یخچال طوری باشه تالایه ها به یک اندازه وتمیز دربیاد
نکته
اگر ژله گرم باشه شیر میبره پس اجازه بدید خنک بشه بعد اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#اسنک_رژیمی
مواد لازم
نان تست : رژیمی یک عدد
ژامبون بدون چربی یا کم چرب : ۶۰ گرم (حدود چهار ورق)
زرده تخم مرغ : یک عدد
نمک : به میزان لازم
پنیر لبنه : به میزان لازم
به چه وسایلی احتیاج داریم؟
ظرف مخصوص مایکروفر، افشانه روغن
طرزتهیه
در روزهای رژیم آدم دلش برای کوچکترین چیزها تنگ می شود مثل اسنک پنیری؛ به همین دلیل به شما یاد میدهیم چگونه در خانه یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچهها هم از این اسنک استقبال میکنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچهها محسوب می شود.
۱ – تستها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبونها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید.
۲ – کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخممرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کردهاید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید.
۳ – مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حر
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#اسلایس_لیمو
اول لیموهاروخوب بشویید و خشک کنید بعد با یک چاقوی تیز اسلایس کنید و هسته هاشو بگیرید
_اگر منطقه تون گرمه بذارید جلوی آفتاب تا خشک بشه ولی الان که هوا کمی خنک شده و آفتاب ضعیف ،بهتره که داخل فر خشکش کنید
_ فر رو روی کمترین درجه ای که داره بذارید ولیموهارو در سینی فر بچینید و بذارید خشک بشه ،بهتره یک قاشق لای در فر بذارید تا رطوبتش خارج بشه
_ هر یکی دوساعت لیموهارو پشت و رو کنید تا سریعتر خشک بشن
این چیپسای لیمو هم برای انواع غذا ها مناسبه و هم میتونید باهاش دمنوش پاییزی درست کنید و یا داخل چای بندازید و از طعم عالیش لذت ببرید برای تهیه ی دمنوش پاییزی دو سه تا از این لیموهارو در لیوان بذارید و روش ابجوش بریزید و درپوش بذارید تا دم بکشه سپس با عسل یا نبات و کمی دارچین و زنجبیل میل کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍹🍋🍹🍋🍹🍋