eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم آرد گندم 1 پیمانه آرد نخودچی 3 ق غ روغن 2/1 پیمانه شکر نصف پیمانه آب 3/2 پیمانه گلاب 2 قاشق پودر هل 1 ق م پودر نسکافه 5 ق م پر طرز تهیه اول آب رو با شکر و گلاب و هل، مخلوط کرده و می ذاریم روی حرارت غلیظ بشه. پودر نسکافه رو با نصف فنجون آب جوش و ۲ ق شکر مخلوط می کنیم. آرد گندم و آرد نخودچي را مخلوط و الك مي كنيم.حالا اونها رو می ریزیم توی قابلمه و تفتش میدیم تا کمی رنگش عوض بشه. روغن رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. پودر نسکافه رو که توی آب حل کردیم اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم،حالا شربت رو اضافه کرده و مخلوط کرده اگه کمی چسبنده بود روی حرارت خیلی کم حدود 2 دقیقه هم زده و برمیداریم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
آرد:3 ليوان زياد پر نباشه تخم مرغ:3عدد شكر:1 ليوان شير:1 ليوان روغن مايع:نصف پيمانه وانيل:(1ق م) بكينگ پودر:(1ق چ) تخم مرغ ها و شكر را حداقل 5 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند،حالا شير و روغن مايع رو اضافه و همزده و بعد مواد خشك رو باهم الك كرده و اضافه و بعد مخلوط شدن ،تو قالب چرب شده و كاغذ روغنى گذاشته و مواد كيك رو ميريزيم و در فر 180 به مدت 35 تا 40 دقيقه يعنى تا وقتى ديدين كيكتون پخته پس از اينكه كيك پخته شد از قالب و كاغذ روغنى جدا و بزارين كيك سرد بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه آرد رو الک کردم ، من آرد گندم(نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط هم زدم تا جمع بشه حلوا بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کاری از مهتاب جون مواد لازم: آرد ۲۰۰ گرم روغن صاف ۱۰۰ گرم پودرشکر یا پودر قند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم هل ۱ ق چ وانیل نصف ق چ پودر زنجبیل درصورت تمایل ۱ق غ پودر کاکائو دو قاشق چایخوری زعفران درصورت تمایل تخم خرفه برای تزیین مقداری روغن صاف رو با پودر شکر یا پودر قند بزنین تا رنگش کاملا روشن(تقریبا سفیدبشه)حدودا ۷تا۱۰دقیقه بعد روغن مایع رو اضافه کنین.بعد وانیل،هل و درصورت تمایل پودرزنجبیل و درحد مخلوط شدن بزنین. حالا آرد رو در چندمرحله اضافه کنین و باهمزن بزنین تا خمیر جمع بشه. خمیر بهشتی کاملا چسبنده هست.خمیر حاصله رو نصف کردم و به نصفش سه ق مرباخوری پودر کاکائو زدم(اگ خمیر سفت شدمیتونین روغن مایع اضافه کنین و مخلوط کنین،غلظت خمیر باید بگونه ای باشه که از ماسوره رد بشه،البته خمیر شلی نیست) داخل سینی فرکاغذ روغنی بندازین و شکوفه بزنین تخم خرفه بپاشین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه(شیرینی رو که از فر درآوردین اصلا بهش دست نزنین چون کاملا پودر میشه باید کاملا سرده سرد بشه) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کاری از تپش عزیز ابتدا پاستا پنه رو با روغن نمک آبکشی کنین بزارین کنار بعد مواد توش که اختیاری هس میتونین تغییر بدین از قارچ فلفل دلمه ذرت هویج پیاز سیر وبعد همه رو تفت دادم کنار گذاشتم سس پاستا پنه (سس بشامل)کره ۵۰گرم ذوب شود وبعددوق آرد رو تفت بدین وبعد که خامیش در اومد شیر رو اضافه کنین کم کم تا گلوله نشه بعد مدام هم بزنین تا غلیظ بشه نمک پاپریکا فلفل سیاه بزنین وموقع سرو اب لیمو ترش تازه فیله مرغ رو بپزید میتونین ریش شده یا درشتر سرو کنین حالا همه مواد رو قاطی کرده وسرو کنین در روش با فر علاوه بر این مواد پنیر پیتزا هم داریم که تو یه قالب اول مواد پاستا رو با فیله وپاستا ترکیب کن وروش رو با پنیر پیتزا بپوشون ودر فر گرم شده ۱۶۰ بمدت ۳۰ دقیقه وبعد گریل کن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم کلیپ از فرزانه جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
(ماکودا) مواد لازم سیب زمینی ۳عدد تخم مرغ ۲عدد سیر رنده شده ۲حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری برگ گشنیزیا ریحان خرد شده ۱مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده پنیر پیتزا ۱پیمانه طرز تهیه سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ماهی بزرگ: ۳ عدد روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک سیر بزرگ: ۷-۶ حبه فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری لیمو تازه: ۲ عدد فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد نمک طرز تهیه: برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
بادمجون كبابى ٢عدد نخود پخته يك و نيم ليوان روغن زيتون يك دوم استكان ارده دو سوم استكان سير دو حبه فلفل قرمز،فلفل سياه،نمك،پودر زيره،نعنا نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فلفل ها رو شسته خشک کردم از یه طرف برش زدم دونه های داخلش رو خالی کردم هویج و مغز ساقه کرفس و سیر رو ریز خرد کردم نمک و فلفل و گلپر و نعنا و چوچاق که خشک شده داشتم همه مواد رو با قاشق مخلوط کرده داخل فلفلها ریختم چیدم داخل ظرف بزرگ دیواره بلند روی هر فلفل ۱ق مرباخوری شکر پاشیدم سرکه رو ریختم روی فلفلها. تا جاییکه روی فلفلها رو بگیره درش رو بستم بعد از یک روز گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته حتما خیلیاتون ترشی گذاشتین اینو هم درست کنین لذت ببرین داخل فلفل های دلمه ای رنگی هم میشه فلفلها شیرین ترکیه هستن خیلی عالیه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶