eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1بسته شکر 8 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری 100 گرم کره 1بسته خامه 2 بسته کارامل طرز تهیه کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم برای 4 نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر 40 گرم (5 قاشق غذاخوری) آرد 4 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک برای وسط کرپ: کاهو ژامبون گوجه فرنگی سس ماست کره ابتدادر یک بطری خالی تخم مرغ ، شیر ، آرد و نمک اضافه کنید. آن را خوب تکان داده تا کاملا مخلوط شود. درون تابه کمی کره ریخته و مقداری از مخلوط را درون تابه بریزید. هر دو طرف کرپ را در کره سرخ کنید. با کاهو ، ژامبون، گوجه فرنگی و سس ماست پر کنید. آماده ست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
مواد لازم برای 4 نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید بعد پنیر خامه و گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۱ دونه روغن زیتون ۱ ق غ اسفناج ۳ مشت پنیر خامه ای ۱ بسته پنیر چدار ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۳۰۰ گرم گوشت رو با یک عدد پیاز ،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و کف ماهیتابه رو چرب میکنیم و گوشت رو توی اون پهن میکنیم و بعد تابه رو روی حرارت میزاریم تا دو طرف کباب پخته بشه. در ظرفی یک عدد تخم مرغ با دو قاشق ماست پرچرب و سه قاشق غذاخوری زعفران ترکیب میکنیم و نصف برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو کف قابلمه میریزیم و بعد از اون کباب رو روی برنج میزاریم ‌و سماق روی کباب میریزیم و بعد دو عدد گوجه حلقه شده رو روی کباب میچینیم و باقی برنج روی مواد میریزیم و سطح برنج رو صاف میکنیم و میزاریم برای یک ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشه. بچه ها من دوپیمانه برنج برای این مقدار گوشت استفاده کردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هنگام ریختن قهوه و چای در فنجان یا قوری آن را خیلی کم خم کنید جالب است بدانید وقتی قوری را کم خم می‌کنید و قهوه یا چای می‌ریزید، لابه‌لای این نوشیدنی اکسیژن نفوذ می‌کند و طعم و بافت بهتری به آن می‌بخشد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذایے بسیار فورے براے وقتایے ڪه زمان ندارید و مختص اقتصاد مقاومتےفڪر میڪنم تو ڪرمانشاه به این غذا میگن سیب پلو،طرز تهیشم خیلے راحته،هم با ماست میشه خورد هم با تن ماهی،لڪن چون تن ماهے با آرمانهاے امام در تضاده شما همون ماست رو انتخاب ڪنید اول یه پیاز رو تفت بدید در حدے ڪه فقط نرم بشه،سیب زمینے نگینے هم بهش اضافه ڪنید و نمک و فلفل بزنید و آب بریزید وقتے جوش اومد برنج خیس خورده رو بهش اضافه ڪنید ،قبل از اینڪه آبش ڪشیده بشه شوید رو هم اضافه ڪنید و بعد دم بزارید،من اینبار یڪم زردچوبه و زیره سبز هم ریختم ،ولے میتونید نریزید،ڪلا یک ساعته حاضره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه. بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم. برای تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک شکلاتی فقط با ۲ قلم مواد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرمال خونگی🥰 پارت اول ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
‌ مواد لازم ذغال اخته ی خشک سه لیوان الوچه ی خشک پنج لیوان آلبالوی خشک سه لیوان زرشک یک لیوان خرما سه عدد ‌ طرز تهیه ابتدا همه ی این میوه های خشک و خوب میشوریم تا تمیز شه بعد تو یه قابلمه همه شو باهم مخلوط میکنیم و روش اب میریزیم جوری که اندازه ی آب تقریبن هم سطح با موادمون باشه و حدود یک سانت بیشتر. بعد میذاریم رو حرارت تا خوب موادمون بپزه و ابش کشیده شه سپس نمک و گلپر و اضافه میکنیم و با گوشتکوب موادو میکوبیم تا به خورد هم برن و حسابی آب دهنتون رو راه بندازن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه 16 تکه بیکن ؛ 4 پیاز سفید متوسط ​​؛ 500 گرم گوشت چرخ کرده ؛ 1 تخم مرغ ؛ 2 قاشق غذاخوری جعفری ، خرد شده ؛ سیر؛ سس باربکیو طرز تهيه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، جعفری ، تخم مرغ و سیر خرد شده مخلوط کنید. پیازها را از وسط نصف کرده و ورقه بالایی را بردارید. پیازها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. کوفته های بزرگ تهیه کرده و آنها را در 2 ورقه پیاز ببندید. روی تکه های بیکن را بپوشانید و با پیش غذا محکم کنید. کوفته ها را در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سس باربکیو را با برس بمالید و 5 دقیقه دیگر بپزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
بعد از پخت کیک_فنجونی مثل تصویر توش رو خالی کنید و خامه بریزید و یه کیک خامه ی خوشمزه و دلبر داشته باشین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🍓🧁🍓🧁🍓🧁
نمك، فلفل و ادويه به اندازه نیاز پياز متوسط ۲ عدد مرغ يا گوشت سیصد گرم رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوري نخود و کشمش از هر کدام ۱ پيمانه برنج آبكش شده ۳ پيمانه نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر خرمایی😋• این دسر و از دست ندین خیلی خوبه🥲❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ ادویه دار🍗• دیگه از این آسونتر و سریعتر نمیشه غذا درست کرد🫠 . مواد لازم : -1کیلو سینه مرغ -نصف لیوان روغن زیتون -نصف لیوان شیر -ادویه(نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن،پودرکاری) -دو قاشق رب گوجه -چهارحبه سیر له شده ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم بادمجان بلند ۲ عدد فیله مرغ ۸تکه پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک،فلفل به میزان دلخواه روش تهیه ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم . ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم . ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک براونی🧋• این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی🍰• همین قدر راحت همینقدر فوری یک شیرینی خوشمزه درست کن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی خنک🍷• ترکیب طعم گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، چی از این بهتر 😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک خیس😋• هم آسونه هم خوش بافت هم بدون همزن😍 ~🤍مواد لازم: آرد ۱پیمامه شکر ۳/۴پیمونه(۱۷۰گرم هم میتونید بزنید) تخم مرغ۲عدد پودر کاکائو ۱/۳پیمونه(۳۵گرم) شیر نصف پیمانه اب جوش نصف پیمانه روغن ۱/۴پیمونه سرکه سفید ۱ق غ نسکافه ۱ق غ بکینگ پودر ۲ق چ جوش شیرین نصف ق چ نمک یک پینچ(یه کوچولو) ~🤎گاناش: ۱۰۰گرم شکلات تلخ ۱۰۰گرم خامه صبحانه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیا🤩• ولی مطمئنم اینجوریش و تا حالا امتحان نکردین و لازمه بگم عالیه:))🧡 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دتاکس واتر🥤• برای‌ کساییکه اب نمیخورن واقعا جوابه !تازه طعمشم میتونی هر چیزی که بخوای بزنی 🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳