eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یک فنجان پنیر چدار و یا پیتزای رنده شده،تخم مرغ پنج عدد،ژامبون ریز شده در صورت دلخواه پنج ورق،نان تست نرم ریز شده دو عدد،فلفل دلمه ای ریز شده نصف پیمانه،پیاز کوچک دو عدد،سیر چند حبه له شده،شیر سه قاشق غذاخوری،نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا تخم مرغها و پنیر و ژامبون و فلفل دلمه ای را مخلوط کرده،سپس نان وسیر و پیازو شیر را نیز اضافه کرده و به همراه کمی نمک و فلفل کاملا همزده و در ظرف نشکن ریخته و در فر با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت سی و پنج دقیقه میپزیم،هنگامی که کاسرول رو با چنگال تست کردید و چیزی به چنگال نچسبید غذا آماده هست،می توانید در مایکروفر در حالت کانوکشن با همران درجه و زمان بپزید،اگر دیدید هنوز کمی از مواد شل هست میتونید دو دقیقه در انتها در حالت مایکروویو بزارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥚🧀🥚🧀🥚🧀🥚
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) طرز تهیه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫
مواد لازم تخم مرغ ....چهارعدد شکر ....یک لیوان روغن مایه ....سه چهارم لیوان شیر ....یک لیوان وانیل ...یک قاشق چایخوری بکین پودر .....یک بسته ارد قنادی......دولیوان ونیم ارد ذرت ....یک قاشق غذا خوری پر اول از همه همه ی مواد بیرون از یخچال بمونه به دمای محیط برسه اردو با بکین پودرو با ارد ذرت سه بار الک کنید فرو درجه حرارت صدو هشتاد روشن کنید داغ شه تخم مرغ و وانیل و شکرو با همزن با دور تند بمدت زمان هشت دقیقه بزنید حجمش دوبرابر و کشدار بشه روغن و اضافه کن یه هم بزنید حالا شیرو اضافه کنید دوبار یکم هم بزنید اینجا اردو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید داخل قالبی که قبلا چرب شده و ارد پاشی شده بریزید وداخل فر قرار بدین بمدت زمان پنجاه دقیقه باز چک کنید اگه نپخته بود دوباره بهش زمان بدین تا بپزه برای من شصت دقیقه زمان برد تا پخت بزارین کیک کاملا خنک شه بعد از قالب جدا کنید منظور از لیوان ..لیوناای فرانسوی دسته داره قالبتونو متناسب انتخاب کنید اگررر بزرگ باشه پف نمیکنه اگه کوچیک باشه سرریز میشه موادو میریزید داخل قالب دو سوم قالب پر بشه اشپزی کنارهم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕☕☕☕☕☕☕
‍ ‍ موادلازم سه عدد تخم مرغ ( سفيده ها و زده ها در دو ظرف جداگانه ) نصف فنجان شکر دو فنجان خامه دو عدد پرتقال ( پوست گرفته و رنده شده بهمراه خلال آن ) طرزتهیه زرده تخم مرغ را در يک کاسه بريزيد ، آن را هم زده و بتدريج شکر را به آن اضافه کنيد تا غليظ شود . در يک کاسه ديگر ، سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا سفت شوند . خامه ، آب پرتقال ، زرده و سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد . مخلوط را در يک ظرف ريخته و روي آن را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد . 20 دقيقه قبل از سرو کردن ، آن را به فريزر منتقل کنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
‌ مواد لازم ذغال اخته ی خشک سه لیوان الوچه ی خشک پنج لیوان آلبالوی خشک سه لیوان زرشک یک لیوان خرما سه عدد ‌ طرز تهیه ابتدا همه ی این میوه های خشک و خوب میشوریم تا تمیز شه بعد تو یه قابلمه همه شو باهم مخلوط میکنیم و روش اب میریزیم جوری که اندازه ی آب تقریبن هم سطح با موادمون باشه و حدود یک سانت بیشتر. بعد میذاریم رو حرارت تا خوب موادمون بپزه و ابش کشیده شه سپس نمک و گلپر و اضافه میکنیم و با گوشتکوب موادو میکوبیم تا به خورد هم برن و حسابی آب دهنتون رو راه بندازن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه 16 تکه بیکن ؛ 4 پیاز سفید متوسط ​​؛ 500 گرم گوشت چرخ کرده ؛ 1 تخم مرغ ؛ 2 قاشق غذاخوری جعفری ، خرد شده ؛ سیر؛ سس باربکیو طرز تهيه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، جعفری ، تخم مرغ و سیر خرد شده مخلوط کنید. پیازها را از وسط نصف کرده و ورقه بالایی را بردارید. پیازها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. کوفته های بزرگ تهیه کرده و آنها را در 2 ورقه پیاز ببندید. روی تکه های بیکن را بپوشانید و با پیش غذا محکم کنید. کوفته ها را در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سس باربکیو را با برس بمالید و 5 دقیقه دیگر بپزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
نذارید آب سماور زیاد بجوشد، چون چای شما را بد رنگ و بی‌مزه خواهد کرد. ضمناً قوری را نیز قبل از دم کردن چای، اندکی گرم کنید. یعنی ابتدا قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید و سپس دوباره خالی نمائید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
موادلازم گوشت گوسفند همراه با چربی:یک کیلو نان لواش : دو تا سه عدد پیاز: ۳عدد روغن و کره ی محلی نمک و فلفل گوشت رو خرد کنیبن با پیاز و ۶پیمانه آب روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد. کف روی گوشت را بگیرین. نمک و فلفل اضافه کنین و حرارت را کم کنین .و اجازه بدین تا گوشت کاملا پخته و نرم بشه ولی له نشه. آب گوشت باید کاملا جذب گوشت بشه. تابه ی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه یک پیمانه کره و روغن محلی داخلش بریزین.تکه های نون لواش رو داخل کره سرخ کنیبن و یعد از سرخ شدن کنار بزارین . سپس گوشت پخته شده را در روغن داغ قراربدین تا سرخ بشه. وقتی تمام اطراف گوشت سرخ شد،گوشت رو روی نون‌سرخ شده بذارید . کباب و نون‌را داغ داغ با برنج سروکنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم آرد جو 2 قاشق سوپ خوری شیر هموژنیزه 250 گرم خامه50 گرم جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری کره 25 گرم فلفل و نمک مقداری کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید. آرد را به آن اضافه کنید و دوباره برای یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل کنید تا کاملا صاف شود. سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته، همه آب گوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت 5تا8 دقیقه دوباره داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله مخلوط را دو تا سه بار خوب هم بزنید. خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و هم بزنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚