eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
بلغم ، عامل 90 درصد مشکلات و بیماری ها🥶😭 تا وقتی این سردی داخل بدن باشه ، لاغری اتفاق نمیوفته مشکلات دیگه مثل مشکلات گوارشی و تیروئید و ... همه ناشی از این بلغمه😒 بهترین راه درمان؟ استفاده راهکار های طب سنتی و گیاهی امتحانش مجانیه.با یه مشاوره رایگان از طریق لینک زیر میتونی مزاجت رو بشناسی👇 https://eitaa.com/joinchat/2488926385C0af04ab7dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم بلغورگندم یک لیوان عدس نصف لیوان برنج نصف لیوان نمک وزردچوبه به میزان لازم سیرکوبیده یک قاشق غذاخوری نعناخشک یک تادوقاشق غذاخوری کشک دوقاشق غذاخوری شلغم خردشده یک لیوان سبزی آش ۴۰۰گرم(جعفری،گشنیز،اسفناج،برگ سیر پیاز یک عدد بلغور،عدس وبرنج روشسته وحدودا یک ساعت میزاریم خیس بخوره وبعدداخل قابلمه باآب میزاریم تا نیم پزبشن تواین مرحله بهش سبزی وشلغم خردشده رواضافه کرده اجازه میدیم تاشلغم پخته بشه تواین حین پیازداغ رواضافه میکنیم(پیاز،سیر،نعنا خشک ،نمک وزردچوبه ،فلفل) درآخرهم کشک رومیریزیم حالاآش خوشمزه ماآمادس من روی اون روباکشک ونعناداغ تزیین کردم توصیه میکنم یکبارهم شده درست کنیدوازطعم بی نظیرش لذت ببرین نکته:اگربرای فردسرماخورده این آش رودرست کردین پیازداغ به همراه روحذف کنید من داخل سبزی آش ازبرگ سیرهم استفاده کردم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
مانتوعبای شیک و ساده میخواستی⁉️ وارد شو 👇👇 https://eitaa.com/hejab_sorayaa چرا این عکسهای مزونی عبا تو همه ایتا پخش شده؟؟؟....🤔🤔 اگر دقیقا اصل این مدل عبا رو میخوای بیا داخل کانال 🌚 ببین و مقایسه کن 🌚 🏆 کیفیت بالا 🏆 🔥 تخفیف و هدیه مناسبتی 🔥 اصلا ببین و لذت ببر👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2111308093C01b639b941 👆🎀🎀👆بزن لینک بالا و عضو شو
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذا از منو فرنگی سس ریحون لیمو ترش روغن زیتون ریحون خشک نمک و فلفل ماهی قزل‌الا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه. سالاد انبه: انبه پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه) پیاز ریحون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اطلاعات عمومیت ضعیفه!؟😕 دوست داری تو یه جمع ساکت نباشی و حرفایی واسه گفتن داشته باشی و كم نيارى؟!🗣😊😎 اینجا اطلاعات عمومیت رو بالا ببر...👇 https://eitaa.com/joinchat/470220841Cf12daa7732 https://eitaa.com/joinchat/470220841Cf12daa7732
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه صحیح روکش کردن کیک با شکلات مخصوص حتما شکلات از دما افتاده باشه و کیکتون هم یخی یا خیلی سرد نباشه وگرنه هرچقدر هم روغن مایع تو شکلات بریزین ولی چون سرمای کیک زیاده زود سفت میشه و حتما کیک وسط گردون بذارین و به مقدار لازم شکلات مرکز کیک بریزین و نوک چاقو مرکز کیک و با دست دیگه گردون رو بچرخونید طبق فیلم و بعد سریع دیواره کیک رو با چاقو صاف کنید به همین راحتی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری کره ۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم) نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز) نصف قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی) ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۲ قاشق مربا خوری نعنا ۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته ۱ عدد پیاز ۱ لیتر آب نمک پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین رب‌ها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم‌ به ترتیب همه رو اضافه کرده هم‌میزنین... مرغ‌ها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه ‌‌برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید. ‌‌ ‌‌بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
پخت جگر سفید گوسفند جگر خوب بشور بعد باقیچی ریز خرد کن بعد درون زودپز بزار باکمی نمک وزردچوبه وآب خوب بپزه برای اطمینان ازپختش باانگشت لهش کن اگرپخته بود له میشه سپس بایه پیازمتوسط پیازداغ درست کن البته پیاز روزیادسرخ نکن فقط درحد یکه تفت کوچولو بدی بعدش کمی رب توی پیازداغ تفت داده شده بریز سپس جگررودرون مخلوط پیاز داغ ورب ریخته مخلوط کرده به اندازه 2-2/5لیوان آب گوشت یا آب مرغ روی جگرت بریز تاچیزی حدود 5دقیقه باحرارت ملایم بپزه بعدش کمی به جگرت زردچوبه کمی زعفران وبه اندازه لازم فلفل سبز تند یافلفل قرمز تند بریز موادروقاطی کن تامزه داربشه بعد 5-6عدد پیاز روبصورت حلقه ای یاخلالی برش زده توی جگر بریز ویه کره 25گرمی هم توش بزارواجازه بده باحرارت کم مواد پخته وجاافتاده بشه هرزگاهی نگاه کنید که آبشو نکشه برای اینکه مزه عالی داشته یاشیم بهتر کمی اگردراختیارتون بود به ترش نگینی یا غوره به اندازه 1/2لیوان ریخته اگرنبود آبغوره یاآبلیمو به اندازه ذایقتون ریخته بعد 5دقیقه حرارت راخاموش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
💳 تعداد محدود هدیه‌ نقدی 500 هزار تومنی ببینید شاید لازمتون شد: 👇👇 Www. Daryaft_hedieh Www. Daryaft_hedieh روی لینک کلیک کنید 👆