eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش میوه و سبزیجات شما همیشه تازه میمونه چون هوای داخل کیسه خارج میشه ماندگاری میوه و سبزیجات چندین برابر میشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍅🍋🍅🍋🍅🍋
مواد لازم کدو سبز - دو عدد درشت سینه مرغ نگینی خرد شده - یک فنجان نمک، فلفل و ادویه - به مقدار لازم سیر تازه - یک حبه درشت عصاره مرغ - یک فنجان آب‌لیموی تازه - یک قاشق غذاخوری روغن مایع - یک قاشق غذاخوری ابتدا باید کدو‌ها را به شکل رشته‌های بلند نودل درآورید. برای این کار از قسمت درشت رنده استفاده کنید،(ترجمه:نگین.فود.آرت)یا از یک پوست‌گیر دستی کمک بگیرید. اگر هیچ یک از این وسایل را ندارید، با یک چاقوی تیز هم می‌توانید نودل کدو درست کنید، هرچند کار ساده‌ای نیست. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و بعد تکه‌های سینه مرغ پخته شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری نمک و فلفل قرمز و سیر تازه اضافه کنید و بعد یک فنجان عصاره مرغ بریزید. حالا نوبت نودل کدو سبز است. اجازه دهید همه مواد، حدود ۱۰ دقیقه با هم حرارت ببینند. در آخرین مرحله روی خوراک نودل، آب‌لیموی تازه بچکانید. نودل کدوسبز با سینه مرغ، آماده سرو است نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍗🍜🍗🍜🍗🍜
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•جار کیک🧁• راحت ترین و ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین کیک همینه🫠 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نان صبحانه پروتئینی😋• یک صبحانه خوشمزه و رژیمی مخصوص اونایی که باشگاه میرن🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام صبح زیبای پنجشنبه بخير آخر هـفته تون بی نظیر عشق و‌ زیبایی طبیعت گوارای وجودتون بـاد گذر ثانیـه های عمرتون توام با آرامش خیر و برکت و مهربانی روزتـون قـشنگ دلتون شـاد شـاد عاقبتتون بـخیر ﹝@Jomlax
سبزیجات رو نواری خرد کنید هویج و کلم بروکلی رو جدا جدا سه دقیقه بجوشونید و بعد بریزید تو آب سرد ، دو سه حبه سیر له شده رو با یک قاشق روغن زیتون یا کره خیلی خیلی کم در حد چند ثانیه تفت بدید ، سبزیجات رو به ترتیب سفتی اضافه کنید ، هویج ، کدو سبز ، قارچ ، کلم بروکلی ، فلفل دلمه ای هر کدوم رو بعد از اضافه کردن بیشتر از دو سه دقیقه تفت ندید چون سبزیجات باید زیر دندون بیاد و نیم پز باشه . فلفل سیاه رو هم اضافه کنید برای طعم دادن به سبزیجات از دو قاشق سویا سس یا دو قاشق سرکه بالزامیک که با یک قاشق مرباخوری عسل مخلوط شده یا سس تری یاکی استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜