eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کرپ تخم مرغ ۳عدد شیر ۱پیمانه ارد ۱پیمانه روغن ۱/۴پیمانه نمک ۱ ق چ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خرما ۲ لیوان گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره ) ۱ لیوان شکلات تلخ پودر نارگیل ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۲ پاکت خامه ۳ عدد پنیر مثلثی یا ۳ ق‌ غ پنیر خامه‌ای ۱ پاکت کارامل ۳/۴ قوطی شیرعسلی نصف قوطی شیر ابوقوس ۱ عدد نسکافه فوری ترکیب آب ولرم و نسکافه گلد به مقدار لازم بسکویت پتی‌بور به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن. مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه. روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین . وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته. در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه. تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین. میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خمیر پف پاستری یا هزارلا شیر ( برای خیس کردن) رشته کنافه به مقدار لازم سس : شیر عسلی نصف پیمانه پنیر خامه ای ۳ ق غ (یا سه حبه پنیر کیبی) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست به تعداد لازم قارچ (400 گرم ۱ عدد پیاز نیم کیلوگرم سینه مرغ فلفل دلمه ای یک عدد فلفل سبز ۲ عدد نمک و فلفل سیاه روغن مایع سس بشامل کره ۲ قاشق غ خ ۲.۵ لیوان شیر ۳ قاشق غ خ آرد برای موارد فوق پنیر چدار ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
چندتا پیازدرشت رو خلالی میکنیم ودر ظرف میریزیم وبا کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم ودارچین وچند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم ودوباره چند تاپیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم ویک استکان آب اضافه میکنیم ودر ظرف رو میبندیم وبه مدت سه الی چهار ساعت در فرقرارمیدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم ویک تکون میدیم واگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران ونمک وفلفل اضافه میکنیم ونیم ساعت بعد امادس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🍖🥩🍖🥩🍖🥩
۱ لیتر شیر ۴ ق م آرد ۳ غ ق پودر کاکائو ۱ لیوان شکر ۵۰ گرم شکلات تلخ ۱ ق غ کره ۱ لیوان آب شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(خوشمزه وراحت) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله های کوچک درمیاریم نمک وفلفل سیاه میزنیم وسط تکه های برش زده وزمیزاریم و میچیونیم وز چربی نازکی بشکل پرده است،که داخل شکم گوسفندوروی دیافراگم است وگریل یاسرخ میکنیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم سوسیس مرغ / گوشت گاو، کره مارگارین، چوب کباب، سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری، سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری، سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری، پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری، سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری، سیر پوره شده: ۲ حبه نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سیبزمینی نمک نیم کیلو گوشت چرخ کرده پیاز فلفل دلمه ای فلفل سیاه و فلفل قرمز رب گوجه یک قاشق طرز تهیه سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر خوب قاطی میکنیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🌯🥔🌯🥔🌯🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سه عدد سيب زميني بزرگ پخته خامه ترش نصف فنجان پيازچه يک چهارم فنجان ژامبون خرد شده يک چهارم فنجان نمک يک قاشق چايخوري فلفل نصف قاشق چايخوري ساير مواد مورد استفاده: پنير چدار آرد تخم مرغ پودر نان یاآردسوخاری روغ زيتون نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم قارچ فلفل دلمه ای رنگهای مختلف گوشت پخته مرغ/ماهی/گوسفند به دلخواه فلفل چیلی ادویه تخم مرغ سس قرمز روغن زیتون نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍳🍖🍳🍖🍳🍖🍳
میوهای مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. نکته میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی و خوشمزه فقط با ۴ قلم مواد ۱ عدد موز رسیده ۲ عدد تخم مرغ ۱/۴ فنجون آرد ۱ قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست تخم مرغ پنیر پیتزا چاشنی غدا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
۱- برای نگهداری از قارچ آن را درون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید. ۲- – قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه داخل آب‌نمک شناور بگذارید تا شن‌های داخل قارچ خارج شود.سپس آن‌ها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم نصف لیوان شکر نصف لیوان خامه وانیل شکلات شیری قهوه ای ۱۱۵ گرم شکلات سفید ۱۱۵ گرم لیوان کاغذی بیسکوییت اوریو (بیکییت دولایه خامه دار تیره) به صورت خرد شده. طرز تهیه ابتدا یک لیوان کاغذی را همانند کلیپ از وسط نصف میکنیم بعد شکلات های سفید و قهوه ای را یا توسط ماکرو ویو و یا با حرارت بخار آب (بن ماری) ذوب میکنیم. دیواره قسمت داخلی لیوان را به طور کامل با شکلات ذوب شده میپوشانیم و لیوان را ۱۵دقیقهدر یخچال میگذاریم تا شکلات دیواره آن سفت شود. پنیر خامه ای را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم و سپس خامه را داخل آن میریزیم. و کاملا مخلوط میکنیم. داخل لیوان یک توت فرنگی گذاشته و مخلوط آماده شده را داخل آن میریزیم و در یخچال به مدت ۴ ساعت میگذاریم تا ببندد. بعد ار خارج کرن از یخچال لیوان کاغذی را برش داده جدا میکنیم و روی گلدان بدست آمده را با بیسکوییت تیره خرد شده میپوشانیم. بانعنا و گل خوراکی تزئین میکنیم. این گلدانها واقعا خوشمزه هستند نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت 1 برای سسش یک عدد پیاز نگینی متوسط پنج عدد گوجه ی پوست گرفته و پوره یا زنده ی ریز شده یک ق سرکه یا ابلیمو یا آب نارنج نمک فلفل زردچوبه برای مواد یه عدد پیاز متوسط نگینی دویست و پنجاه گرم گوشت چرخکرده نصف یک فلفل دلمه نمک و فلفل و زردچوبه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب یا شیر ولرم نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۶ ق. غ شکر ۱ ق. م پودر خمیر مایه ۱ ق. م نمک ۱ ق. م آرد ۱/۵ تا ۲ پ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا میخوای پودر قند ۹۰ گرم ، حدود نصف لیوان کمی بیشتر سفیده تخم مرغ. ۳ عدد روغن جامد ، یا صاف یا نیمه جامد ۹۰ گرم ( یک سوم لیوان) آرد سفید قنادی ۱۴۰ گرم. ( حدود یک لیوان) وانیل یا هل ، یک چهارم ق چ روغن و پودر قند و وانیل یا هل و بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه کنار بزارید و سفیده ر بادور تند همزن بزنید تا زمانی که منسجم و قله ای شکل بشع و از ظرف نریزه هر دو مواد و ترکیب کنید و ارد و کنترل شده با الک به مواد اضافه و دورانی و اروم هم میزنیم ، ،مواد نباید زیاد شل یا زیاد سفت باشه ، برای من یه قاشق غذاخوری ارد اضافه اومد پس کنترل شده اضافه کنید. در اخر قیف و ماسوره بزنید تو سینی فر یا ماهی تابه رژیمی یا ساده ، بپزید فر ۱۷۰ در جه به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه ماهی تابه رژیمی نوار قرمز و در بیارید با شعله پخشکن و شعله ملایم. خدود ۵_۲۰ دقیقه ماهی تابه معمولی با دمکنی و شعله پخشکن و شعره ملایم ۱۵_۲۰ دقیقه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇