#شیرینی_شکری_نوروز
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ
ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ
ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود
ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید
ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ.
ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ
ﮔﺮﺍﺩ ) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#شیرینی_لطیفه
این لطیفه های جذاب رو حتما درست کنید خیلی راحته و بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم
آرد ۱لیوان
تخم مرغ ۳عدد
پودر قند ۱لیوان
نشاسته ذرت ۳غ ق
بیکینگ پودر نصف ق چ
وانیل کمی
طرزتهیه
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید به سفیده پودر قند را کم کم اضافه کنید و با دور کند و بعد دور تند بزنید تا پف کند زرده و وانیل را هم با دور متوسط هم بزنید تا کرم رنگ شود آرد نشاسته و بیکینگ پودر را که ۳بار الک کرده ایم کم کم به مایع اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم مواد را داخل قیف ریخته و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله قیف میزنیم و رویش پودر قند الک میکنیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه گذاشته تا بپزد وبعد از خنک شدن خامه میزنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_املت_پیتزا
مواد لازم:
6 و یا به تعداد نفرات تخم مرغ
نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده
به دلخواه سوسیس ، ذرت ، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم)
1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده ، به دلخواه پنیر چدار
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍕🍳🍕🍳🍕🍳
#شیرینی_نسکافه_ای
این شیرینیِ خوشمزه خیلی خوش عطره و بافت تردی داره واسه کسایی که نسکافه دوست دارن عالیه
مواد لازم
آرد ۱۱۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
پودر قند۶ ق
شکر۱ ق غ
وانیل ۱/۸ ق چ
نسکافه ۲ ق چ
آب جوش ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
طرز تهیه
کره نرم را با پودر قند و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود نسکافه را در
آب جوش حل کرده و بعد به مواد اضافه کنید آرد و نشاسته ذرت را که الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و بعد مواد را با دست کمی ورز دهید و بعد ۱ ربع داخل یخچال استراحت دهید و بعد داخل نایلن گذاشته و قالب دلخواه بزنید
ودر سینی فر بچینید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستنی_خانگی_بدون_شکر
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
۳ عدد موز اسلایس شده و یخ زده
۱ ق سوپخوری عصاره وانیل
نصف فنجان قهوه سرد سده
۱/۴ فنجان پودر کاکائو
چیپس شکلات برای تزیین
طرز تهیه:
موز یخ زده + عصاره وانیل + قهوه را درون مخلوط کن بریزید و بگذاریز خوب مخلوط شود
پودر کاکائو را اضافه کنید
مواد بدست آمده را ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید و سپس با چیپس شکلات تزیین کنید و نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
#دسر_رنگینک
مواد لازم
خرما:نصف پیمانه
آرد سفید:1 پیمانه
آرد نخودچی:یک چهارم پیمانه
پودر قند:3 ق غ
کره:150 گرم
پودر هل و پودر دارچین:ا نصف ق چ
گردوی خرد شده:نصف پیمانه
پودر پسته و پودر نارگیل : 1 ق غ
ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود. در مرحله بعد کره را به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا جایی که کره آب شده و یک مایه قهوه ای روشن درست شود. در این مرحله شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. بعد پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس پودر دارچین، هل، پسته و نارگیل را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
در مرحله بعد هسته خرماها را جدا کرده و کمی له کنید سپس با گردوی خرد شده مخلوط نمایید. حالا نیمی از مخلوط آرد و کره را داخل قالب بریزید و مخلوط خرما و گردو را وسط آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود. در ادامه باقی مانده مخلوط آرد و کره را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رنگینک سفت شود
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ته_چین_مرغ_قالبی
مواد لازم
برنج 4 لیوان
ماست پرچرب و غلیظ 3 لیوان
زرده تخم مرغ 4 عدد
روغن نصف لیوان
نمک و فلفل ب میزان لازم
زعفرون (هر چه بیشتر بهتر )
مرغ پخته (با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی ابلیمو بپزید )ریش ریش شده یا تکه شده به میزان لازم
طرز تهیه
برنج رو خیس کنید و بعد از چند ساعت درست کنید بهتره برنج رو دون بردارین ابکش کنید.
در ظرفی زرده تخم مرغ رو با زعفرون دم کرده هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر نمک و فلفل , برنج ها رو بریزید توی مواد و مخلوط کنید ته ظرفتون رو روغن بریزید(هر چه روغن بیشتر باشه تهچینتون خوشرنگ تر و قالبی تر در میاد و موقع برگردوندن خورد نمیشه )و نصف برنج رو بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا فیکس بشه مرغ ها رو روی برنج ریخته و در اخر نصف دیگه برنج رو بریزید و خوب فشار بدین تا قالبی برگرده میتونید توی فر با حرارت 180 به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید روی قالبتون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید یا هم توی قابلمه نچسب روی اجاق با حرارت کم به مدت یکساعت یا بیشتر قرار بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آش_عدس_اسفناج
عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#دیپ_سیب_زمینی_سیر
مواد لازم
سیب زمینی :650 گرم
سیر :2 حبه
روغن زیتون :2/3 پیمانه
سرکه سفید:2 ق غ
آب لیموترش :½ق چ
زرده تخم مرغ :1 عدد
فلفل سیاه و روغن زیتون :برای سرو کردن
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به شکل مکعب خرد کنید.
سپس سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن را با آب سرد بریزید و روی شعله ی زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد بگذارید تا 10 دقیقه بپزد و نرم شود. سپس آن را آب کش کنید.
سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید. سیر را له کنید و به آن اضافه کنید.
سپس مخلوط سیب زمینی و سیر را به مدت 10 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا یکدست شوند.
در این فاصله ، روغن، سرکه، نمک، آب لیموترش و زرده تخم مرغ را با یک چنگال هم بزنید و در حالی که همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیب زمینی ها اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند.
سپس مخلوط بدست آمده را داخل یک ظرفی که هوا داخلش نفوذ نکند بریزید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
هنگام سرو ، دیپ را داخل چند کاسه بریزید و روی آن مقداری فلفل و روغن زیتون بریزید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کیک_یزدی
تخم مرغ: ۳عدد
شکر: ۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان)
ماست: ۳ق.غ
بکینگ پودر: ۲ق.چ
عسل: ۲ق.غ
گلاب: یک چهارم لیوان
پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره)
آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر)
روغن: ۱لیوان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بستنی خونگی🍧•
این بستنی به قدری خوشمزست که شده پایه ثابت خونه ما😋🤌
ترفند های آشپزی و خونه داری😉👇
✅ @tarfando_ashpazi
#پيتزا_مارگاريتا
يك پيتزا راحت وخوشمزه
#خمير_جادويي از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم وهم روش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#ژله_لیمو
طرز تهیه
طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم.
یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو.
وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش.
طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال
طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🥮🍋🥮🍋🥮🍋
#کیک_هلو
تخم مرغها و شكر و وانيل را پنج دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود سپس روغن را به دستور افزوده و هم بزنيد ، بعد ماست رو اضافه و مخلوط كنيد و پس از آن آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه قبلا سه بار الك كردين رو داخل دستور ريخته و با ليسك آرد رو بصورت دورانى مخلوط نماييد ، مايع كيك رو داخل قالبى كه قبلا روغنى و آرد پاشى كردين بريزين ، روى كيك قطعات خرد شده هلو رو بچينيید ، بعد روى هلوها كمى شكر بپاشين
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍰🍑🍰🍑🍰🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_وانپن_تست
پنیر ورقهای تست رامک ۱ورق
کره محلی رامک نصف بسته
تخممرغ ۲عدد
نان تست ۲عدد
ژامبون ۱ورق
کاهو ۱برگ
زیتون ۲ تا ۳عدد
سس کچاب و مایونز به میزان دلخواه
نمک، فلفل وکنجد به میزان دلخواه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#كاسترد_كرامیل_بالفرن
سهچهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرفها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخممرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سهچهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرفها روي شكر كارامليشده بريزيد. اين دسر را به روش بنماري در حرارت 180 درجه سانتيگراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_باقلوا_کیکی
موادلازم باقلوا
خمير باقلوا یک بسته
کره 200 گرم آب کرده
موادلازم کیک
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک لیوان
گردوی خرد شده یک لیوان
پکینگ پودر1ق چ
وانیل نصف ق چ
آرد یک لیوان +3 ق غ
اسفناج پخته و پوره شده 1 استکان
خمير باقلوا را به اندازه قالب برش بزنید لایه لایه بچینید و بینشون کره بمالید
تا نصف بعد مواد لازم کیک را مخلوط کرده و روی لایه ها بریزید بقیه خمیرهارو دوباره بهمان صورت بچینید و کره بزنید تا تمام بشه بعد برش بزنید و نصف استکان روغن مایع روی سطحش بریزید
در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود نیم ساعت
موادلازم شربت
شکر یک کیلو
آب 850 گرم
آب نصف لیمو
آب و شکر را روی حرارت 20 دقیقه بجوشانید آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد خاموش کنید
شربت داغ را روی باقلوای خنک بریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#كاسترد_كرامیل_بالفرن
سهچهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرفها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخممرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سهچهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرفها روي شكر كارامليشده بريزيد. اين دسر را به روش بنماري در حرارت 180 درجه سانتيگراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سیب_زمینی_پیتزایی
مرحله اول طبق فیلم سیب زمینیها رو کمی روغن مالیده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدین بعد سس کچاب رو به آویشن وکمی روغن آغشته کنید مواد دلخواهتون رو اضافه کنید دوباره ۱۵ الی ۲۰ دقیه در دمای ۲۰۰ درجه بزارین داخل فر تا آماده بشه
نوش جان ♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍟🍕🍟🍕🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_كاپ_كيك_شكلاتى
١ پيمانه نوتلا، ده ق غ آرد و دو عدد تخم مرغ
همه با هم مخلوط بشه و با دماي ١٧٥ درجه ٢٠-٣٠ دقيقه بپزه
بعد از ٢٠ دقيقه حتما با خلال دندون چك بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁