#سالادزیتون
مواد لازم:
زیتون بدون هسته
پیازچه
یک عدد فلفل قرمز
یک عدد فلفل سبز
جعفری
گردو
سس:
لیمو ترش و روغن زیتون
رب انار در صورت دلخواه
طرز تهیه :
تمام مواد به جز زیتون را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و یکساعت صبر می کنیم تا مزه دار شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#کيک_قهوه_و_دارچین
مواد لازم
گردوي پودر شده 50 گرم
شکر 60 گرم
پودر کاکائو 1قاشق چايخوري
پودر قهوه فوري 1قاشق چايخوري دارچين 1قاشق چايخوري
کره 100 گرم
روغن مايع 50 گرم
شکر 300 گرم
تخم مرغ 4عدد
آرد 300 گرم
ماست 300 گرم
بيکينگ پودر 2قاشق چايخوري
جوش شيرين 1/2قاشق چايخوري وانيل کمي
طرز تهیه :
5ماده اول را مخلوط کرده و کنار بگذاريد(مواد مياني) کره و شکر را بزنيد تا شکر حل شده و مخلوط کاملا سفيد شود،روغن مايع را اضافه کرده و باز هم بزنيد، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر بار مخلوط را خوب با همزن بزنيد،وانيل و بعد مواد خشک را اضافه کرده و در آخر ماست را به مخلوط اضافه مي کنيم. قالب مورد نظر را کمي چرب کرده،مايه آماده را به سه قسمت تقسيم مي کنيم، يک قسمت از مواد را کف ظرف مي ريزيم، نصف مواد لايه مياني را روي آن مي پاشيم، يک قسمت ديگر از مايه را روي آن مي ريزيم و بقيه مواد مياني را مي ريزيم و در نهايت قسمت سوم مايه را روي سطح نهايي مي ريزيم و در فر 175 درجه به مدت تقريبي 40-45 دقيقه مي پزيم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ایده
کیک اسفنجی با فیلینگ گردو وخامه ولنتاین کاری از سمیه جان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_میوه_خشک
مواد لازم
آب : 1/3 فنجان
شکر یا خاکه قند : 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری
مخلوط میوه های خشک به دلخواه : 1 و ½ فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 1 و ½ فنجان
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده : 11 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد .سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.
شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم .در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم .قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم .قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍐🍰🍎🍰🍐🍰
#نون_شیر_مال
1عدد تخم مرغ، 1 ق غ خمیر مایه، 4 ق غ شکر، 6 ق غ روغن مایع، حدود 450 تا 500 گرم آرد، نصف ق چ نمک، 1 پیمانه شیر،
ابتدا شیر ولرم که دست را نسوزاند با خمیر مایه و شکر ترکیب کرده به مدت 10 دقیقه درون ظرف در بسته میگذاریم مدت زمان بیشتر نشود، بعدا در ظرفی غیر فلزی همه مواد غیر از آرد را ترکیب کرده و آرام آرام آرد را الک میکنیم میریزم تا حدی که به دست نچسبد، کاملا ورز میدیم و روی خمیر را پارچه ای میگذاریم و در محیط آشپزخانه حدود یکساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دو سه برابر شود، خمیر را بعد از مدت تعین شده روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم حالت میدهیم و دوباره به مدت یه ربع استراحت میدیم در حالی که پارچه ای تمیز روش انداختیم، در آخر زرده تخم مرغ و شیر را ترکیب کرده روی نون ها میمالیم و کنجد هم میریزیم، به مدت بیست الی سی دقیقه درون فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه میگذاریم تا روش طلایی شود،
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#پنکیک_شکلاتی_بلوط
یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🍫🥞🍫🥞🍫🥞
#کوکو_اشپل
اشپل ماهی3 عدد/ سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)400 گرم/ سیب زمینی 3 عدد/ پیاز 1 عدد/تخم مرغ5 عدد/سیر4 حبه/نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی
سبزیها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.
اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخممرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
در تابهای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته برای پخت کوکوی اشپل غذای شب عید گیلانی ها:
به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_لاغری
یه ایده ی عالی و سالم و سبک برای وعده ی شام و دوستانی ک رژیم دارن
و البته اونایی ک رژیم ندارن
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#کیک_جار_با_کرم_کاستر_ونوتلا_وگردو_موز
#پیشنهادی_برا_ولنتاین
کیک ساده یا شکلاتی تو قالب ساده برا کاتر زدن تو شیشه
فیلینگ موز گردو شکلات چیپسی......
برا روکش کیک گاناش یا نوتلا
برا قسمت کرم انواع کرم مثل کاستر کارامل سس سکلات کرم چیز......
برا ولنتاین با شکلات وپاستیل قلبی وعروسک خرسی میشه تزئین کرد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨❤️🍨❤️🍨❤️🍨
#کیک_سورپرایزی
اول یک کیک ساده درست کنید و قالب ستاره یا قلب بزنید یا هر طرحی که دوست داشتید .بعد مایه کیک بعدی رو شکلاتی یا رنگی درست کنید با رنگ خوراکی.داخل قالب لوف یا کیک صبحانه رو کاغذ روغنی بزارید بعد کمی از مایه کیک بریزید و بعد قلب های قالب زده رو کنار هم بچینید و دوباره از مایه کیک روش بریزید و در فر بگذارید بپزه.ایده خوبی برای ولنتاین هم هست
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_اکلیلی_ولنتاین
طرز تهیه
شکلات سفید رو روی بخار کتری اب میکنیم و اکلیل خوراکی رو بهش اضافه میکنیم من کمی رنگ صورتی هم اضافه کردم بهش ,بعد داخل قالبمون میریزیم و شکلات رو یا با ته قاشق یا با تکون دادن قالبمون سعی میکنم دور تا دور قالب رو بگیره بعد میزاریم یخچال تا سفت بشه وقتی سفت شد
از ترافل های شنید داخلش میریزیم و باز شکلات اب شده میریزیم میزاریم داخل یخچال و سفت که شد راحت تر از قالب در میاریم.
شما میتونید از هر نوع رنگ اکلیل خوراکی ای استفاده کنید البته من اکلیل نقره ای اومدم استفاده کنم شکلاتم طوسی شد هر مقدار اکلیل بخواید میتونید بریزید من همین حد برام کافی بود.
برای سوپرایز داخلشم از کلی چیزای خوشگل و خوشمزه ی دیگه میتونید استفاده کنید. اکلیل خوراکی اصلا مزه یا طعمی نداره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
💖🍫💖🍫💖🍫💖
#ژله_بیسکویتی_ولنتاین
این ژله راحت و وآسون و خوشمزه است
خیلی هم آسون درست میشه...یه بسته پودر ژله قرمز (انار یا هندوانه) رو با 1پ. لیوان آب جوش مخلوط کردم و توی مایکرو گذاشتم تا خوب حل بشه ..بعد 1 لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم توی قالب و رفت تو یخچال (چند قاشق اضافه موند برای روی بیسکویتها)
بیسکویتها رو هم خرد کردم و وقتی ژله م بست یه لایه روش ریختم و از ژله باقیمونده قبلی با قاشق کمی روش ریختم...فقط برای اینکه منسجم بشه و قاطی نشه ..باز رفت توی یخچال تا جایی که بیسکویت جدا نباشه از ژله زیر
یه بسته دیگه ژله قرمز رو با یه لیوان آبجوش حل کردم و کمی گذاشتم تا از دما بیفته... بعد با 1 لیوان شیری که قبلش از یخچال درآوردم و گذاشتم به دمای محیط برسه مخلوط کردم و روی بیسکویتها ریختم و گذاشتم یخچال
بعدشم مثه همه دسرها با گذاشتن توی آب گرم ژله رو در میاریم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
❤️🥮❤️🥮❤️🥮❤️
#شکلات_اکلیلی_ولنتاین
طرز تهیه
شکلات سفید رو روی بخار کتری اب میکنیم و اکلیل خوراکی رو بهش اضافه میکنیم من کمی رنگ صورتی هم اضافه کردم بهش ,بعد داخل قالبمون میریزیم و شکلات رو یا با ته قاشق یا با تکون دادن قالبمون سعی میکنم دور تا دور قالب رو بگیره بعد میزاریم یخچال تا سفت بشه وقتی سفت شد
از ترافل های شنید داخلش میریزیم و باز شکلات اب شده میریزیم میزاریم داخل یخچال و سفت که شد راحت تر از قالب در میاریم.
شما میتونید از هر نوع رنگ اکلیل خوراکی ای استفاده کنید البته من اکلیل نقره ای اومدم استفاده کنم شکلاتم طوسی شد هر مقدار اکلیل بخواید میتونید بریزید من همین حد برام کافی بود.
برای سوپرایز داخلشم از کلی چیزای خوشگل و خوشمزه ی دیگه میتونید استفاده کنید. اکلیل خوراکی اصلا مزه یا طعمی نداره
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
💖🍫💖🍫💖🍫💖
#كوكو_پنيرى
سهتا تخممرغ، یه قاشق آرد، حدود یکلیوان پنیر رنده شده ( کمتر هم میشه ریخت)، نمک و فلفل سیاه، نصف لیوان جعفری و گشنیز خرد شده، سیاهدونه و آویشن ( گردو خرد شده هم عالی میشه) به دلخواه، می تونید دو قاشق روغن زیتون هم تو مایه اصلی کوکو بریزید.
همه مواد رو ترکیب کنید و هر طرف کوکو رو پنج دقیقه بپزید. توی فر هم در حد طلایی شدن بمونه کافیه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_ماکارونی
اول دوقاشق اردوبا کره تفت بدید نمک فلفل سیاه اویشن بزنید دولیوان شیرو کم کم بریزید وهم بزنید تا سس اماده بشود دویست گرم پنیر چدار یا پنیرپیتزا بریزید توسس ومخلوط کنید یک بسته کوچک ماکارونی ابکش کنید بعد داخل سس بریزید وخاموشش کنید نونهای تست وبگذارید داخل دستگاه ومقداری مواد ماکارونی بریزید ونون بگذارید روشون ودستگاه وببندید تا اماده بشود
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#اسنک_ماکارونی
۱۵۰گرم ماکارونی فرمی را در آب جوش همراه با نمک و روغن به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا كاملا پخته شود ،سپس آن را آبکش کنید و بگذاريد تا سرد شود،،
۱سیب زمینی را رنده و با ماکارونی مخلوط کنید ...
۱سینه مرغ، ۱۰۰گرم پنير پیتزا و مقداري نمك و فلفل و پاپريكا بزنيدمواد را كاملا باهم مخلوط كنيد و ب اون شكل دهيد در آرد سوخاری بزنيد و سپس در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری...... و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🍝🥠🍝🥠🍝🥠
#پاستیل_ولنتاین
درست كردن پاستيل خيلى راحته و جذابه....
مواد لازم:
يك بسته ژله
ژلاتين ٢ قاشق غذاخورى
گلوكز مايع ٢ قاشق غذاخورى
آب جوش نصف ليوان
طرز تهيه:
تمام مواد و با هم مخلوط ميكنيم و به روش بن مارى روى كترى در حال جوش ميزاريم تا كاملا حل بشه و يه مايع شفاف داشته باشيم..
قالب و چرب ميكنيم مواد و داخلش ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا كاملا ببنده...
به همين راحتى
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#لازانیا_با_قالب_کمربندی
مواد لازانیا رو آماده کنید...مثل مواد ماکارانی
سس بشامل رو هم آماده کنید....
لازانیا رو ابپز کنید و ابکش کنید....
ته قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید و با کره کل قالب چرب کنید....
لازانیا رو به دارازا طوری داخل قالب کنار هم بچینید که نصفش کف قالب باشه نصفش بیرون از قالب،چند قاشق سس بشامل روی لازانیا بریزید و با قاشق روش بمالید و بعد پنیر موزارلا بریزید و یه لایه از مواد گوشتی و دوباره پنیر،بعد چند ورق لازانیا بذارید روش،دوباره سس بشامل و پنیر و گوشت و پنیر و دوباره لازانیا ،لایه ی آخر هم لازانیا هایی که بیرون قالب بودن روش بچینید و سس بشامل بریزد و روش پنیر بریزید و بدارید داخل فر با دمای ۲۰۰درجه تا روی لازانیا طلایی بشه....
با چاقو کنارهای لازانیا رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بذارید و نوشجان کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#توپک_سیب_زمینی_پنیری
اول سیب زمینی رو آبپز میکنید
سیب زمینی رو پوست کندم و درشت خرد کردم و با یکم آب و نمک و اینبار به پیشنهاد شما کمی شیر گذاشتم پخت . بعد پورهاش کردم و به اندازه گردو ازش برداشتم وسطش پنیر گذاشتم ( من پنیر پراتو گذاشتم ) بعد گردالیشون کردم و توی آرد سوخاری غلتوندم و یک ساعت توی یخچال گذاشتم که موقع سرخ شدن متلاشی نشه .بعد توی ظرف گود با قطر کم روغن رو گرم و توپکها رو دونه دونه سرخ کردم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🥔🧆🥔🧆🥔🧆
#ترفند_آشپزی
برای داشتن يك دلمه خوشمزه نياز به يك چاشنی خوشمزه هم هست از ترکیب آب + آبغوره روغن کنجد و شکر ميتونيد استفاده کنيدمیتونید به جای آبغوره از آب نارنج رب انار و یا آب تمرهندی استفاده کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🌶🍱🌶🍱🌶🍱