فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیگن_برگر
موادلازم
گوشت چرخ شده:200 گرم
سینه و ران مرغ، چرخ شده:200 گرم
پیاز:1 عدد
پودر سیر:1 ق چ
قارچ بلانچ شده:5 عدد
جعفری ساطوری:1ق غ
پودر سوخاری:2 ق غ
نمک و فلفل
طرزتهیه
برای بلانچ کردنقارچ رو خرد کنید و بزارین تا بپزه و ابش کشیده بشه و بعد کاملاساطوری کنید( میتونید از همون اول رنده ریز کنین و بعد بزارین تا بپزه)و بعد تمام مواد رو باهم مخلوط کنین و حسابی ورز بدین ، بعد یه گلوله بزرگ بردارین و روی نایلون گرد پهن کنین ، تمام مواد رو به این صورت درست کنید و بعد نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد در روغن سرخ کنید ، پنیر گودا بزنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#ایده_تزیین
یه ترفند خوشمزه برای میوه آرایی تولد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
#دسر_پارفه_آناناس
بيسکوييت (پودرشده) – 100 گرم
کره (ذوبشده) – 30 گرم
پودر ژلاتين – 1 قاشق چايخوري
پودر ژله با طعم آناناس – 1 بسته
بستني وانيلي – 250 گرم
وانيل شکري – یک چهارم قاشق چايخوري
خامه – 100 گرم
سفيده تخممرغ – 1 عدد
کمپوت آناناس (بدون آب) – 1 قوطي کوچک
خامه قنادي (فرمگرفته) - مقداري براي تزيين
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#لیموناد_گیلاس
۱ لیتر آب سودا
۲ فنجان آب لیمو تازه
۲ فنجان آب گیلاس
١/٢فنجان عسل
آب لیمو و آب گیلاس را در مخلوط کن،ریخته.آبمیوه در یک پارچ به همراه آب سودا یا آب گاز داریا سوناپ بریزید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تاکو🌮•
چیزی که تاکو رو متمایز میکنه و جزو ضرورتاشه سس سالساست 🇲🇽
~💜مواد لازم سس سالسا:
۳ عدد گوجه
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱ حبه سیر
نصف پیاز کوچیک
گشنیز
فلفل هالوپینو
لیمو ترش
نصف ق.غ شکر
نمک و فلفل سیاه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_شیر_داغ
این کیک واقعا خوشمزه میشه، یعنی رفت تو لیست کیکای مورد علاقه ام همونطورم که صبح گفتم سه روزه پشت سرهم دارم درستش میکنم خیلی سبکه و مثل خیلی کیکا نیست که تا میخوری باید یه چایی شربتی چیزی دنبالش بخوری که خفه نشی
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه (من کمتر زدم)
کره یا روغن یک چهارم پیمانه
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر نصف ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
📝طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید...
کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود، بعد شیر را اضافه میکنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند...
تخم مرغ و وانیل و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود، بعد شیر و کره را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم...
در قالب لوف میریزیم و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه میگذاریم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد رژیمی🥗•
سالاد سالم و آب رسان با کالری کم و خواص زیاد😌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•توپک سیب زمینی🍟•
ببین خیللللییی خوشمزه میشه اونم با سس مخصوص،درست کنی بشینی پای سریال🫠🤣
~💛مواد لازم برای سس:
-سیر سه عدد
-آرد یک قاشق غ خ
-شیر ۲۰۰میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی)
-پنیر چدار دو ورق
-ادویه ها(نمک،فلفل،پونه)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس خونگی😍•
میشه کسی چیپس دوست نداشته باشه؟🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد🥗•
اینقد این سالاد خوشمزس که شک ندارم عاشقش میشی🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد روسی🥙•
هم خوشمزه باشه هم رژیمی دیگه بهتر نمیشه🤌🏻😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شربت اکلیلی🍹•
یک سربت تابستونی محشر که عاشقش میشی🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد پاستا😋•
یک سالاد سه سوته و رژیمی🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شله_زرد
خرده برنج 1لیوان
آب 8لیوان
شكر ٢ ليوان و يك چهارم ليوان
گلاب نصف لیوان
کره 50 گرم
خلال بادام نصف لیوان
زعفرون دم شده هر چه بیشتر خوش رنگتر
دارچین و گل پودر نارگیل وپودر پسته برای تزئین .
هل آسیاب شده نصف قاشق غذاخوری
ابتدا خرده برنج روبعد از شستن با8لیوان آب خیس می کنیم.روی شعله قرار میدیم تا خرده برنج خوب بپزه وباز بشه.دراین لحظه اگر برنج تون خیلی غلیظ شد نگران نباشید چون وقتی شکر اضافه کنید اب میندازه.بعد از پخت برنج کمی از زعفرون رو اضافه کنید تا به خورد برنج بره وخوشرنگ بشه بعد از ده دقیقه شکر رو اضافه کنید ده دقیقه بعد هل رو با کمی گلاب خیس کنید وبعد صاف کنید وتوی شله بریزید درلحظه آخر بقیه گلاب وزعفرون رو بریزید ودر آخر کره رواضافه کنید وبعد از ده دقیقه خاموش کنید.چون اگر بیشتر بجوشه عطر وبوی زعفرون وهل وگلاب کم میشه
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#کباب_انگشتی_کشمیری
گوشت چرخ کرده300 گرم
۱پیاز متوسط
نان تست 3 تکه
۱زرده تخم مرغ
نمک
فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه
#آشپزی #کباب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#نون_سیر_و_پنیر
اول سس رو اماده کنید
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه
دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
🔹تاثیر بالای ۸۰ درصدی تذکر حجاب در متروی چهارراه ولیعصر
🔺 یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد، گزارش دوربینهای نظارتی متروی چهارراه ولیعصر به عنوان یکی از مناطق پرتردد جوانان در تهران شاهد حدود ۲۰ درصد کشف حجاب بوده، اکنون پس از گذشت حدود ۲ ماه از اجرای طرح تذکر زبانی در مقابله با برهنگی و کشف حجاب، این آمار به زیر ۴ درصد کاهش یافته
است.
🔺 این گزارش حاکی است بیش از ۸۰ درصد تذکرات گروههای مردمی در متروی چهارراه ولیعصر موثر واقع میشود.
#جوانه_نخود
جوانه نخود، بمب انرژی
نخود آنچنان که باید در غذاهای ایرانیان مورد استفاده قرار نمی گیرد و متاسفانه جوانه ی آن نیز ناشناخته است، اما باید بدانید این جوانه ی انرژی بخش، ضدعفونی کننده، محرک ادرار، مفید برای معده و کرمزدا است. همچنین جوانه ی نخود انرژی بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است. مواد معدنی موجود در دانه ی نخود هنگام جوانه زدن به حداقل پنج برابر افزایش می یابد و هر جوانه ی کوچک به یک بمب ویتامین های C,B تبدیل می شود که بسیار انرژی زاست.
این جوانه سرشار از پروتئین استو در برخی غذاهای خاورمیانه ، مدیرترانه ای و... استفاده می شود.
نخود هنگام جوانه زدن، نرم تر و قابل هضم تر است و می توان آن را به شکل خام یا بخارپز استفاده کرد. برای بخارپز کردن نباید مدت پخت آن بیش از ۱۵ دقیقه باشد.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_آینه_ای_کیک
مواد لازم:
آب: سیصد گرم
شکر:سیصد گرم
گلوکز:سیصد گرم
شکلات سفید:سیصد گرم
رنگ خوراکی:بمقدار لازم
خامه صبحانه:دویست گرم
ژلاتین سفت:صد گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر ،گلوگز و آب را باهم مخلوط و روی شعله میگذاریم تا داغ شود.ولی نباید بجوشد.وقتی دور ظرف حباب زد از روی حرارت برمی داریم.شکلات سفید خرد شده را داخل مخلوط می ریزیم تا با حرارت آن آب شودبعد خامه را هم افزوده و دو دقیقه با دور تند هم می زنیم.ژلاتین بسته شده را تکه تکه کرده و اضافه می کنیم،به آرامی هم می زنیم تا حل شود،اما حباب ایجاد نشود.
حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم می زنیم تا حل شود اما حباب ایجاد نشود.می توانیم از چند قطره رنگ خوراکی برای تغییر رنگ سس استفاده بکنیم.
کیک خامه کشی شده را یک و نیم تا دو ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا سطح آن منجمد بشود.بعد با سس آینه ای کاور می کنیم.
نکته:ژلاتین سفت ترکیب پنجاه گرمپور ژلاتین با دویست و پنجاه گرم آب که باید روز قبل آماده بشه تا کاملا خودشو گرفته باشه. .
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥